« Върни се назад Публикувано на 10.10.2017 / 16:05

АЗ СЪМ СИ СВОБОДНА, НИКОЛАЕВ ДА МУ МИСЛИ… САЛАМЪТ МУ Е ВАЖЕН НА НЕГО, НЕ АЗ

виктор николаевТая сутрин хекимян беше във вихъра си, а именно. Ма много подли тия думи, бе! Аха да фанеш некой глагол, па той земе та се шмугне в храстите! Иди го гони после, няма време, телевизионните минути са скъпи, а именно. А пък мислите – те пък искат едновременно да излизат, бутат се, спъват се и накрая се оказват натрупани една връз друга, тотално катастрофирали.

Искаше да поговори с Главчев за впечатлениета си от гостуването на мумията при николаев, но срещна мисли, които отдавна са инвалиди и не могат изобщо да излязат. Или са емигрирали отдавна….не знам, загадка ми е този главчев. И той мумия.

А николаев е тотално унизен – бяха му предложени най-различни типове, да си говори с тях за …собственото си унижение. Кънчо например е еманация* на прехода. А харизанов…, ех харизанов. Нямам обяснение защо, ама като го гледам, се сещам за онова – як като бик и почти толкова умен. Не мое се почеше от мускули. Изобщо ние се впечатлихме страшно от поведението на Антон Тодоров и Валери Симеонов, а то просто не е имало защо, анадънмо?!

Аз се чувствам ужасно глупаво, а вие? Аз съм си свободна, николаев да му мисли….Саламът му е важен на него, не аз.

Както пее оня лаком хор в гениалната реклама на салами, дирижиран от още по-лаком диригент с наденица в ръка – бря-бря-бря… бря-бря….

–––––––-

* (същ.) излъчено вещество, миризма, миризми, изпарения

Антон Радичев на 70. Интервюира го млада рипортьерка. Пита го туй онуй, той разказва за ролите си гордо, а накрая тя го заби с въпрос – А мислите ли за почивка вече? Един вид, бе стар си, хората не живеят толкоа дълго…. Ма мноо прости тия мичета, откъде ги вадят?

Имам няколко любими реклами. Изброявам ги по изричната поръчка на една приятелка, която нямала телевизор, а иска да е в течение на модните тенденции….

Начи една от тях отдавна не съм я виждала и ми е мъчно – с един, който е с напрашена коса и пенсионерски халат, демек стар, който се опитва да прави нещо в градината. Стои с гръб към смълчаната в очакване публика. Появява се тъничка струя течност откъм предната му страна. Сички си викаме, ааа пикае. По едно време се появявява набомбена красавица, струята тръгва силно, той се обръща облекчен и усмихнат – оказва се, че поливал градината с маркуч. Реклама на нещо за простата. Демек с тва лекарство, красавицата ще си остане при него, няма да бяга при някой с по-голям дебит в градината.

Втората е – Нощ. Млада двойка спи. Вратата се отваря, подава се главата на дърта уруспия, зад нея наднича млад левент с туйтуировки /по сина ми/, младите се надигат сънени, уруспията вика – трябва ми леглото ви. Оказва се свекървата, майката на младия мъж. Те се пренасят сънени в хола и отварят един диван. Лягат, ама не могат да спят, защото от съседната стая се чуват стоновете на свекървата. Без всякакво съмнение, тя прави сексове с туйтуирания мачо. Реклама на матраци. Сексът продавал викат. Продава баба им върчилкина!

Третата е за наденица. Хор. Пее бря-бря, диригентът дирижира с наапана наденица в ръка и се кефи. В погледа му блести вълчи, френетичен блясък и си личи как иска да претупа тренировката на хора и да ги … изкльопа и тях. Веганите треперят.

Вмъквам тук и една реплика от „Откраднат живот“. Реклама на филма. Тя към Него – имаш място тук, само ако още имаш здрави топки, ако не си си ги отрязъл още….

Виктория Тинтерова

Колаж: Матей Димов

«