« Върни се назад Публикувано на 11.04.2022 / 10:41

„АЗОВЦИ СА ЗАБЕЛЯЗАНИ В РАЙОНА НА КОРАБА „ЦАРЕВНА“. С ОЧИТЕ СИ ГИ ВИДЯХ!“ ПРОСТО КИРО, НА „АЗОВ“ ЛИ РАЗЧИТАШ ДА „СПАСИ“ БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ?! ЕТО КЪДЕ СА НАШИТЕ МОРЯЦИ С ПРЕСТЪПНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ НА ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ В КИЕВ!

„При първа възможност ще евакуираме моряците от кораб Царевна.“, коментира пред maritime.bg официалният представител на Донецка народна република Александър Никитин.

Никитин заявява, че там има военно присъствие: „Украински военни, батальон „Азов“ са забелязани в района на кораба. С очите си ги видях!“

„Корабите не могат да бъдат изведени, фарватерът е миниран, потопени са два крана.“, казва още Никитин. Никитин не се ангажира кога точно ще бъде изведен българския екипаж, но заявява, че ще е скоро „в следващите дни“.

На този фон българските власти и фирмата, менажирала моряците, управлявана от кадър на „Продължаваме промяната“, продължават да мълчат позорно!

Просто Киро, на „Азов“ ли разчиташ да „спаси“ българските заложници моряци?!

Оставка, продажен малоумнико!

Afera.bg

На снимката: Руснаците спасяват моряците заложници на „Азовци“, всички те слизайки от кораба свидетелстват, че са били заложници на батальона „Азов“. Българските власти и фирмата, собственост на партиен кадър на „ПП“ продължават да мълчат, мимикрирайки, че „спасяват“ нашите моряци. Истината е далеч по-грозна и отвратителна и ще лъсне!

П.П. Боряна Делчева: Репортаж от пристанището в Мариупол. Изрично се подчертава, че в дъното на пристанището се водят все още боеве с такива, които не искат да се предадат и се опитват да се измъкнат.

„Народната милиция на ДНР няма да им позволи да го направят!“, се казва в края на репортажа.

Ето къде са нашите моряци, с престъпното съдействие на президента и на управляващите съмишленици на фашисткия  режим в Киев.

«