« Върни се назад Публикувано на 03.04.2014 / 19:03

АДВОКАТЪТ НА ФИЛИП ТЕФТЕРЧЕТО МИСЛЕЛ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ МУ СЕ ПОЛУЧАТ

 

„Не само аз, никой не очакваше толкова тежка присъда. Прокуратурата поиска 3 години условно и 5 години изпитателен срок. Трудно ми е да коментирам, защото мотивите не бяха съобщени днес. Съда обяви само присъдата. Все още нямам обяснение дори за себе си.Коментирахме всички възможни варианти, не смятам в момента да давам гласност на нашите коментари, но със сигурност ще обжалваме присъдата. Мисля, че ще се получат нещата. Досега не съм имал такъв прецедент. До много голяма степен съм оптимист за намаляване на присъдата, дори и за нейната отмяна“, заяви след постановяване на присъдата от 3,5 ефективно на Филип Златанов адвокатът му Антон Терзийски.

Адвокатът на Филип Тефтерчето заедно с Менко Менков е адвокат и на Богомил Манчев. Терзийски е адвокат и на лицето Недялко Недялков, който съди АФЕРА с баснословни искове, понеже изживявал болки и страдания, че не го признавали за „журналистически авторитет”. И Менков, и Терзийски назад във времето са били свързани с полицейската професия.

Та, адвокат Терзийски не очаквал такава присъда. И мислел, че нещата нататък щели да му се получат. Нищо чудно. Понякога у нас е по-важно какво се случва зад пердето на някои дела, а не онова, което става в съдебната зала.

Afera.bg

 

«