« Върни се назад Публикувано на 05.08.2017 / 12:32

„АДВОКАТ“ НА „ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ“ ЗАПЛАШВА „АФЕРА“ С… ГДБОП – ЯВОР КОЛЕВ

ГЕТОВА И ДАСКАЛОВАПод публикациите на АФЕРА: „НАСРАНА ПРОКУРАТУРА! ВЪРНАХА ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ НА БЯЛ КОН НА ВЛАСТ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА! ПИАР „ЦАЦАРОВ & АРНАУДОВАСТАНАХА ЗА ПЪЛЕН ТАШАК!“  И „ПРОКУРОРСКО – ПИЯНСКИ ПОЗДРАВ: М@АЙНАТА ТИ, ЦАЦАРОВ, И МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ВИДИН И МОНТАНА

Анонимно лице, подписало се като „Адвокат“, с посочен имейл [email protected] и варненски IP адрес, който спестяваме, но няма да спестим пред … ГДБОП – Явор Колев, заплашва АФЕРА да бъде дадена на шефа в ГДБОП, занимаващ се с „компютърни престъпления“. Дали е „адвокат“, дали пък не е „прокур/ка/“ тепърва ще се установява.

Ето и двата коментара, като сме запазили умопомрачителния правопис:

„Афера, докога ще пишете по слухове? Айде изяснявайте си фактите и тогава пишете, ако сте наистина „журналисти“! Така ВИЕ сривате доверието в системата!

И спрете да врете навсякъде това с „корупцията“ – верно е хубав рефрен, но по повод двете прокурорки е нерде станбул, нерде ямобол!

Хйаде вече да се спрете с тез ракии и уискита! Ако лично сте ги гледала, докато двете юристки ги изпиват САМИ и ако лично сте наливала с кръчмарската мярка в чашките – едва тогава статията не би била злепоставяне и клевета.

Престанете вече да раздухвате тая история, всички рабрахме, че наред мразените от Вас прокурорки, там са били общо 15 чаовека.

ПЕТНАЙСЕТ ЧОВЕКА!

Ако не можете да го проумеете, посъветевайте се с адвокат, може да Ви направи отстъпка, но спрете вече да клеветите така онлайн, тази Ваш’та работа вече си плаче за Явор Колев!“

ЗА СВЕДЕНИЕ НА „ПРОКУРОРКИТЕ“ – „АДВОКАТ“, НЕ „АФЕРА“ ОБРАЗУВА ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ЦВЕТАНКА ГЕТОВА И МИЛЕНА ДАСКАЛОВА, А ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ.

НЕ „АФЕРА“ ГИ ЗАСЕЧЕ ПИЯНИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, А ТОВА БЕ ОПОВЕСТЕНО – ВКЛЮЧИТЕЛНО И С ИЗБРОЕНИТЕ ПИТИЕТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА СЛЕД НАПРАВЕНА ПРОВЕРКА.

ТОВА, ЧЕ ЗАПЛАШВАТЕ С ГДБОП Е НАПЪЛНО В „СТИЛА“ ВИ.

АРЕ, БЕГАЙТЕ ДА ПИЕТЕ ПО НЯКОЛКО РАКИИ, ЧЕ СТАНА ИКИНДИЯ!

Afera.bg

«