« Върни се назад Публикувано на 31.10.2014 / 18:59

Агенция ДРИС

Цецка Цачева Лиляна Павлова ПикБОМБА! ШОКИРАЩО! ЗЛОВЕЩО! СКАНДАЛНО! УНИКАЛНО! БРУТАЛНО! РАЗТЪРСВАЩО! САМО ТУК!
Дни преди Хелоуин целият политически елит се извървя на крака, за да честити втория рожден ден на агенция ПИК. Днес на Хелоуин ще ви обсипя с цитати от събитието. Дано толкова да ви уплаша, че някой да му се прииска да ми изпрати бонбони.
Елитът на крака при ПИК. Бойко: Имате доверието на читателите! Цацаров: Популярността ви расте! Цецка: Да сте все така №1! Местан: Задавате дневния ред!“

Сред гостите на това неоПИКновено събитие бяха Делян Пеевски, Яне Янев, Цецка Цачева, Волен Сидеров, Лютви Местан и Николай Бареков. Направо да ти се доповръща от толкова елит!
Целият политически и интелектуален елит на нацията отпразнува с ПИК втория рожден ден на информационна агенция №1 на изискан коктейл в хотел „Шератон”“
Да се биеш в гърдите, че властта ти лиже гъза, изглежда като да си толкова развълнуван, че да не можеш да различиш ПИК ли имаш или ДРИС. И пак всичко се свежда до „срамните кенефни истории на клета майка България“, в които абсурдът редовно ни пробутва ароматизатори с мирис на лайно.
Част от присъстващите дори се пошегуваха, че на партито на ПИК се реди новия кабинет, защото присъстват топ лицата от всички партии в парламента
Всички знаем, че властта безплатни свирки не прави и че узаконяването на простотията е приоритет номер едно, но какво все пак толкова е развълнувало ПИКливия елит?! Защото, ето какво вълнува сериозната информационна агенция, когато не реди кабинет (дословно цитирани заглавия от ПИК):
„Мариана Попова драска по циците на фенките си“
„Евгени Минчев надърви Месечков“
„Елена Кучкова: Албена Вулева смърди“
„Камелия Тодорова профуква хонорара за лифтинг“
„Буквално! Бориса изяде парите на Андрей“
„Вулева към Воче: Ела да ми забършеш задника“
„Кали и Людмила една към друга: Циганко мръсна, смрад, крокодил гаден!“
„Тачо към Людмила: Ще ти е*а майката! Ти си абсолютна мишка!“
„Любо Нейков изгуби битката със затлъстяването – удари 150 кила!“
„Бориса Тютюнджиева крие, че има силикон“
„Щракнаха Дженифер Лопес по гола катеричка“
„Шок! Ники Кънчев изневерява на жена си с млади девойки“
„Мис Крокодил: Трябва да има правителство“
„Целият политически и интелектуален елит“ шумно отпразнува това, че Мариана Попова драска по циците на фенките си. Цитирането на вестник „Уикенд“ като достоверен източник да е нещо приемливо също ми намирисва на голям празник!
Цацаров ПикКой е виновен за това? Може би сериозните медии като „Стандарт“ в лицето на Славка Бозукова, която дойде на партито с подарък – колаж в рамка, на който пише „ПИК надмина Ройтерс“ и сериозните журналисти като Иван Гарелов, които подкрепиха тази повърня, вместо да я игнорират и да си вършат работата? Или жалките политически лидери, които в стремежа си да не ги насерат, се насраха? А може би сами сме си виновни? Няколко дни преди рождения си ден ПИК отпразнуваха и едни 700 000 посещения дневно. Обявявам код жълто за цялата страна и ви черпя с още три цитата!
Сигурен съм, че и в бъдеще ще бъдете сред предпочитаните медии“ Бойко Борисов
„Да сте все така №1 и да сте ни верен коректив“ Цецка Цачева
„Убеден съм, че нарастващата ви популярност се дължи на труда, професионализма и ентусиазма на целия екип“ Сотир Цацаров
Въпросът е да повърнеш или да стреляш? Щом на Хелоуин най-малко ни е страх от мъртвите, отговорът е ясен.

Мария Маркова-Марчела
www.lentata.com

На снимките: Цецка Цачева, Лиляна Павлова връчват подарък на Пик

Писмо на главния прокурор Сотир Цацаров, с което поздравява жълтакавия сайт

 

«