« Върни се назад Публикувано на 10.10.2014 / 20:00

Агенция БЛИЦ отговаря на чирака Недялко Недялков: Той е един папагал, когото прибрахме от улицата

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВВече два дни набеденият издател Недялко Недялков сипе тъпотии за нас в сайта си ПИК. Днес му отговаряме.

Първо:
Кеворк Кеворкян от 4 години има рубрика “Всяка неделя” в БЛИЦ – т.е. много преди да избухне полемиката между него и Недялко Йорданов – бащата на Н.Н. Така че няма как К.К. да “използва” БЛИЦ в размяната на мнения с двамата Недялковци!

Второ, което може би е първо:
Тоя Недялко никога не ни е бил конкурент. Той е един папагал, който чиракуваше в скромната ни редакция. Приютихме го от улицата, когато бе позорно изритан от в.”Труд” за интригантство и подлярщина./ Как ни се “отблагодари” той впоследствие, видяха – и виждат – всички./

Трето:
Когато Н. реши, че достатъчно е научил от нас, избяга и написа куп гадости срещу майката на Георги Илиев – жена, от която не е видял нищо лошо. /Илиев никога не е написал и дума срещу баща му./

Четвърто:
Папагалът Н.Н. направил “Уикенд” ? Всички в гилдията знаят, че там творческият мотор е Мартин Радославов. Н.Н. отговаряше за мърлящините, лъжите и гадостите, ударили всички по-известни българи.

Пето:
Верен на себе си, чиракът-папагал изплагиатства БЛИЦ и обяви, че има сайт – ПИК.
Тоя пиклив сайт непрестанно опосква всичко от БЛИЦ, но срама няма и се пъчи с “ексклузитетет”.

Шесто:
Н.Н. се интересува дали К.К. си плаща за публикациите в БЛИЦ. Това не е негова работа. БЛИЦ е частна собственост.
Но глупакът Н. се заклещва сам с тоя въпрос – понеже тогава трябва да отговори защо Д.Пеевски всеки ден е в ПИК и никога – в БЛИЦ. По логиката на чирака-папагал излиза, че ПИК е собственост на Пеевски! Така ли е?!

Седмо:
Н. скача срещу БЛИЦ не толкова заради баща си и дядо си, а за да ни каже Някой на нас да спрем да пишем за него самия. Но не е познал!

Осмо:
В “Интермедиа” ООД съсобственици на две равни половини сме ние двамата и фирмата “ГМ прес”, на която Илиев е продал част от дяловете си.
Н. твърди, че е продал половината “Уикенд” на “нашия съсобственик”. Излиза, че е продал на “ГМ прес”. Така ли е, лъжецо Н.?! Щото в “ГМ прес” не знаят, че са собственици на половината “Уикенд”…

Девето:
Ние двамата никога не сме теглили кредити, за да издаваме вестници и да правим сайтове. Не дължим никому нищо. Нашата фирма е “Интермедиа”. Какви кредити има да погасява фирмата “ГМ прес”, си е нейна грижа.

Десето:
Н. не можел да говори за парите на хората в КТБ, а само за своите пари там.
В доста медии излезе информация, че вложителят в КТБ Недялко Недялков е изтеглил няколко милиона от сметките си точно преди КТБ да затвори врати! Питаме го: това ли беше цената да стане основен рупор на атаката срещу банката? И ще върне ли парите на половин милион българи, които никой не е предупредил, та да си ги изтеглят овреме и те?!

Георги ИЛИЕВ
Пламен КАМЕНОВ
Агенция БЛИЦ

«