Публикувано на 07.08.2020 / 18:13

АГЕНТ ОТ ДАНС ПИШЕ ДО „АФЕРА“: ЕТО КАК СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ БОРИСОВ И ГЕШЕВ! СКАНДАЛНИ ФАКТИ ОТ КУХНЯТА НА ДАНС! КАКВА „ЦЕНА“ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ БЪДЕЩИЯТ ШЕФ НА ДАНС, ПРОТЕЖЕ НА ГЕШЕВ

АГЕНТ ОТ ДАНС ПИШЕ ДО „АФЕРА“: ЕТО КАК СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ БОРИСОВ И ГЕШЕВ! СКАНДАЛНИ ФАКТИ ОТ КУХНЯТА НА ДАНС! КАКВА „ЦЕНА“ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ БЪДЕЩИЯТ ШЕФ НА ДАНС, ПРОТЕЖЕ НА ГЕШЕВЗдравейте Госпожо Томова,

Поради събитията от последните дни /влизането на представители на „Възраждане“ в Съдебната палата, какато и действията на МВР, довели до премахване на протестиращите и палатките им от кръстовищата в София/, ще Ви запозная с няколко неща, представляващи информация от „кухнята“ на ДАНС. Сигурно вече се сещате какъв съм аз, но искам да Ви уверя, че сред нас също има хора, които искат ПРОМЯНА…. Искаме я даже много, тъй като знаем и ежедневно виждаме неща, които никога няма да получат обществена популярност…

В ДАНС предстоят кадрови рокади по върховете… Отиват си председателя Димитър Георгиев и единия от заместниците му Недялко Недялков, заради зависимостите си от Шиши.

Основният претендент за поста, понастоящем заеман от Недялков, е директорът на дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията държавен агент II степен Захари Каменов Богомилов – любимец на Иван Гешев, който в личен разговор му е обещал мястото на Недялков. Този разговор е проведен преди около месец, в началото на протестите, в кабинета на главния прокурор, където Богомилов е един от честите посетители. Само, че повишението не е „безплатно“, така да се каже. То си има „цена“, която Захари Богомилов успешно заплаща…

Цената………..

Предприемане от страна на Богомилов на всички възможни оперативни мерки за контрол и въздействие върху хората, ръководещи протестите: тези от антикорупционния фонд, ръководството на партия „Възраждане“, „Отровното трио“ и всички други формални и неформални лидери, които без страх изказват мнението си срещу Борисов, Гешев, Шиши и т.н.

Мерките са предприети: ежедневно цивилни служители на ДАНС са внедрявани сред протестиращите граждани в София, Варна и другите градове. Всичко е документирано и докладвано по надлежния ред и на Гешев и към „Берлин“ и към „Сараите“, вероятно и на премиера, но към последния със сигурност в не пълен обем и не 100% обективно.

На всички „фактори“ от протестните действия и „опозиционни“ журналисти, Богомилов е направил разпечатки на телефонната кореспонденция /абсолютно незаконно или с измислени мотиви за осъществявана противодържавна дейност/. Част от разпечатките са камуфлирани в други дирекции на Агенцията като разпечатки на лица, свързани с обекти на текущи разработки или във връзка с постъпили сигнали за дейност, попадаща в компетенциите на ДАНС /там са способни на всякакви витиевати ченгесарски интерпретации, когато твябва да „се докажат“ пред КОЙ и хората му.

Прилагани са и СРС по измислени мотиви, за което са ползвани постъпили „секретни“ сигнали от „секретни“ сигналисти, потвърждаващи антидържавната дейност на протестиращите. На база това са направени „обосновани предположения“ за заплахи срещу националната сигурност и т.н.

На база наличните в Агенцията и в нейните териториални структури събрани оперативни данни за учредяването и дейността на партия „Възраждане“, в дирекцията, ръководена от Захари Богомилов, е изготвена подробна справка, която е изпратена на СГП за отношение по компетентност. Резултатът е публично известен: предприетите действия от страна на СГП за заличаване на регистрацията на „Възраждане“ и „смазване“ на членовете й..

Само, че има и подробности, за които обществото не знае…..

Захари Богомилов е син на административния ръководител на СГП Илияна Кирилова /дали в случая няма притеснителен конфликт на интереси: синът пише справка до майка си, която ползва справката за предприемане на официални действия от страна на СГП срещу българска политическа партия /. И двамата са свързани освен с близкото си родство, с безграничната си преданост към Иван Гешев и огромните си зависимости към него. И Богомилов и Кирилова са издигнати на заеманите длъжности от Гешев и Пепи Еврото /главния герой от „Осемте джуджета“/.

Захари Богомилов не случайно ръководи дирекцията за противодействие на тероризма и радикализацията в ДАНС, тъй като точно в нея се обезпечават изборните процеси в България /там е позициониран щаба, който концентрира и обработва цялата информация за провеждани и предстоящи избори и изборните нарушения/. В тази дирекция се работи и по всички не регистрирани политически организации, сдружения и общности, което е перфектната възможност да се влияе „ченгесарски“ върху всички лица и процеси, които биха могли да застрашат ХУНТАТА. И Захари Богомилов работи, работи, не се е спряло момчето. Още с назначаването му за директор през лятото на 2018 година, Богомилов изгони началника на отдела, който отговаря за тези процеси и постави на негово място свой човек – тъпия, верен и безскрупулен Никола Караколев, който от тогава, та чак до днес не спира да гази и мачка всичко, посочено му от Богомилов като цел, т.е. заплаха за ХУНТАТА.

Та такива работи се случват в ДАНС, Госпожо Томова. Много се надявам да Ви бъдат полезни в дейността Ви.

Поздрави и успех!

П.С. За да Ви пратя тази информация ползвам поща, която е създадена само за това. Ако имате въпроси по тематиката, моля задайте ги, а пък аз с удоволствие ще отговоря!

 

Коментари 58 за
“АГЕНТ ОТ ДАНС ПИШЕ ДО „АФЕРА“: ЕТО КАК СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ БОРИСОВ И ГЕШЕВ! СКАНДАЛНИ ФАКТИ ОТ КУХНЯТА НА ДАНС! КАКВА „ЦЕНА“ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ БЪДЕЩИЯТ ШЕФ НА ДАНС, ПРОТЕЖЕ НА ГЕШЕВ”

 1. Кой е тоя агент на Д/НС, който споменава името само на една партия цели 4 пъти, като почва с първото изречение?

  За тези от Вас, които са наясно какво представлява тази хибридна атака, това е защитен паксвил на същата тази партия, сглобен и написан за да продължи с драматизацията по „потискането“ й.

  Никой служител на службите не би си позволил да пише за „репресии“ на фона на огромните нарушения на партията.

  От службите отговориха на лидера на тази партия, че не са първата, не са и последната партия, която се забранява за подобни нарушения.

  Който злоупотребява с името на държавните служби, особено тези, които обичат да са тихи, и си прави ПР на тяхно име, ще срещне цялата сила на закона на гърба си.

  Не намествайте държавните институции в политическия си ПР. Държавата е по-важна от една незаконосъобразно регистрирана партия.

  1. Че си от провинцията и майна е ясно, но защо плашиш? Няма недосегаеми на държавна служба. Ще им дойде времето един по един и защо всичките лумпени скочихте срещу един почтен дансаджия, изпълнил дълга си към родината? Де да имаше повече като него, отдавна ти цялата герберастко-мутренска сган щяхте да сте по панделите или най-малкото махнати от хранилката.

   1. Човекът ясно ти намеква,че текстът е политическа измишльотина на Костя Курвата Копейкин, но ти явно си толкова тъп и прост, че не го схващаш. Същият,които лично ББ поръча да назначат за директор на РИМ Добрич. Кучката си търси сутеньори, така искарва пари, защото е политическа курва. И понеже е ужасно тъп, е решил да си прави реклама на гърба на държавата. Това са ти написали, казвам ти го директно защото си тъп и не го разбираш по друг начин.

    1. Тъп съм бил, когато съм ти го набил…Ти ще ми разясняваш кой какво искал да каже…

     1. Като се смени правителството, тези служители няма ли да останат същите? Смешните сте, от километри се вяижда, че текстът е фалшифициран в полза на опредлеена политическа партия.

 2. България е пълна с държавни служби ,които са частни.

  Ако някой прави ремонт на тая държава трябва да е наясно ,че има голям дефицит на резервни части.

  Агент Хитър Петър от Четвърти километър довежда до знанието ви,че 90% от чиновническата пасмина са наши хора.

  1. ..ZA,,OPISANITE LICA,,PO GORE,NJAKOY POZAINTERESUVAL LI SE E KAKVA,,SOBSTVENANRDVIGIMOST,,IMAT,SAOTVETNODECA I RODNINI,KAKVI,,FIRMI,,KADE ,,SASE ,,IZUCHILI,,DECATAIM/NA KAKVA,,SENA V EVRO,SMETKI V,,ZADGRANICHNI BANKI I OFSHORNI DRUGESTVA…SHTE E INTERESNO…MOGE BI,,DAR,,IMAT INFORMACIJA….

 3. По време на петстотингодишното ЕВРЕЙСКОТУРСКОЦИГАНСКО РОБСТВО не е била толкова много изпепелявана България. ИЗГЛЕЖДА С УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВРЕМЕТО,СЕ УВЕЛИЧАВА И АМЕЛА. ДА ЖИВЕЕ ХРАМА БЪЛГАРИЯ!!!! ВЪН! ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА!!!!

 4. Уважаема г-жа Томова,

  Често чета Вашият сайт и анализи и съм твърдо против не просто сегашното управление, но и системата от корупция и лъжи, която да си кажем честно не започва и най-вероятно за жалост няма да свърши с Бойко Борисов. Относно писмото, което са Ви пратили. Всеки може да регистрира една поща и да праща разни писма и да се представя за лице, което не е. Съдейки от стилът на текста и крайната субективност в полза на определена политическа партия, то със сигурност тук говорим или за нейния лидер или за някой свързан с тази партия. Умишлено не казвам някой „от“ тази партия, защото този супер-дупер-лидер умни хора не търпи. Нито един реален служител от критичната инфраструктруа на държавата не би си позволил да изпада в такива тежки и ниски политически и субективни мнения.

  Написаното е „фейк“.

  Колкото до лицето, което е регистрирало партийното си ЕООД, дори не е ООД и е споменато в този фейк текст. Именно „Б.Б.“, срещу който протестира го направи шеф на музея в Добрич, откъдето беше изхвърлен заради злоупотреби. Толкова мога да кажа за неговата „опозиционност.“ Този лидер е толкова сбъркан, че всеки ден се събужда с нова опорна точка, в която да защити и драматизира една рутинна процедура, която е установила доста смущаващи прегрешения. Как ви звучи една политическа партия дори да не прави реално учредяващо събирание, но да участва на избори и да се разполага с милиони?

  За 30 години в БГ има регистрирани стотици партии, на много от тях им е отнета регистрацията по аналогични, та дори и доста по-малки прегрешения, не защото има репресии, а защото има закони. Драма тук няма, има драма само в един политически ПР на гърба на държавата, която ще му излезе доста солено на автора от тази партия. Корупция с лъжи не се бори!

  Милко П.

 5. От текста е ясно, че пишещият не е от ДАНС. По две причини – „ТАМ /ДАНС/ са способни на всякакви ВИТИЕВАТИ ЧЕНГЕСАРСКИ интерпретации, когато трябва да „се докажат“ пред КОЙ и хората му.“ и комуникацията с „еднократна“ поща, с обяснение в постскрипта. Намерете един от ДАНС да знае какво е „витиеват“, да говори за похватите на службата си като „ченгесарски“, че и ДАНС да е „там“, където уж той работи. Намерете един малко запознат да ползва „анонимна“ поща. Като „нашия“ хакер дето искаше биткойни. Имаше съобшение, че хванали най-големия български хакер, изнудвал за биткойни. Има ли информация? Да не е „нашия“? Това би обяснило смелото разтурване на палатките. Няма я виртуалната заплаха.

 6. Всичкото ДАНС, два пъти годишно задължително на полиграф.
  И един път годишно на трансректалната ехография на простатата.
  За дамите ДАНСаджийки – мамография.
  За висшите кадри, във връзка със спецификата на трудовата им дейност – работа предимно в седнало положение зад бюро, после в кръчмата – допълнително преглед за хемороиди.
  Само така ще се гарантира както моралното, така и физическото здраве на личния състав.
  Отделно, за редовите милицуниери да се осигури обучение във вечерно училище, което да им се зачита за извънреден (тежък) труд.

 7. ето ти въпрос : на кого е вярна българската хунта и кой реално я подкрепя?
  -баба меркел, за да е спокойна европа и да си пише плюс в биографията
  -сащ понеже си мислят, че знаейки кирливите ризи на бойко ще могат да го контролират
  -москва чрез медина дезинформация, подкупи и лица от силови структури като ДАНС и МВР на високи постове
  -всички заедно
  очакваме честен отговор от чесете човек, желаещ промяна
  моята поща също е еднократна,, но се надявам отговорът да е публичен и съм сигурна, че много хора биха се заинетересовали.

 8. Напук на всякаква политическа и морална логика, ГЕРБ стискат със зъби и нокти да задържат властта няколко месеца повече, с единствената цел те да организират изборите. Наясно са, че при честни избори се сгромолясват, а впоследствие ще бъдат и осъдени. Борбата им е не просто за власт и пари, а за отърване от затвора. Каквото и да става ще гледат да устискат до редовни избори, а там вече ще станем свидетели на невиждана мобилизация за купуване на цигански вот и гласуване под строй на всякакви администрации, герберски калинки, търтеи на държавна хранилка и работници в свързани фирми…

  1. През 70-те год. в Б-я по-системно с въпроса за личността на престъпника се занимава Д.Фиданов- той разработва предимно методологични въпроси и в крайна сметка личността на престъпника в неговото определение остава затворена в рамките на НП. Й.Айдаров прави опит да определи понятието чрез най-общите страни на обекта, като обособява личността на престъпника като „категория на социалистическата Кр.” без да може да посочи нещо по-различно от престъпника на несоциалистическата Криминология.
   Можем да дадем следното определение за личността: личността на престъпника може да се определи като наказателноотговорно лице, взето в определен негов аспект като представител на специфична негативна социална група с характерната за нея система от отклоняващи се отношения и връзки; това е личността с деформирано или с признаци на започнала деформащия съзнание и самосъзнание, нарушена ценностна ориентация и двойственост в обществото.Личността на престъпника привлича вниманието с отделни или със система от отрицателни социалнопсихични свойства и качества, изразяващи индивидуалността и неповторимостта на престъпника.

 9. Възпитанието на НЯКОЙ си
  Малкият Бойко и баща му обядват. На Бойко главата била огромна. Хранейки се, баща му току му плясне един зад врата. И така няколко пъти. Бойко накрая не издържал и пита:
  – Тате, що ме пляскаш по тила, кво съм направил?
  – Направил си, направил, главок такъв, какво хубаво тясно п1те имаше майка ти преди да се родиш!!

 10. революционна ситуация- Разрушаване на старото СОЦИАЛНО СТАТУКВО и създаване на ново със задълбочаване на пропастта между БЕДНИ и БОГАТИ, между КОЛИБИТЕ и ПАЛАТИТЕ, в резултат на което става възможна и навярно неизбежна най-мащабната и кръвопролитна КЛАСОВА ВОЙНА в политическата и социалната история на човечеството.

  При НАС КЛАСАТА на МУТРИТЕ срещу ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО…Може би ПЪРВАТА в света СОЦИАЛНА БИТКА между ДЪРЖАВНА МАФИЯ и ГРАЖДАНИ…ИМАМЕ нещо да прибавим в СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ…

 11. 7-ми август, Румен Радев, президент на РБ:

  Надявам се, че правителството няма да се компрометира докрай и да се превърнем изцяло в полицейска държава. В последните дни то предприе репресивни мерки срещу протестиращите граждани. В опитите си да избегне поемането на политическа отговорност, изпълнителната власт въвлича силите на реда в конфликт с хилядите протестиращи българи. Цената плащат онези, които настояват за законност, и редовите служители на реда. Противопоставянето и на частни охранители на граждани и журналисти издава природата на сегашната власт и е още един аргумент за гражданското недоволство срещу нея. Готовността да се жертва гражданският мир в името на политическото оцеляване е безпрецедентен за българския преход акт на политическа ескалация. След месец на протести в цялата страна и зад граница е очевидно, че става въпрос не за моментно или ограничено по мащаб недоволство, а за масово отхвърляне на сегашната мафиотизирана система. Тя бе международно осветлена от световните медии. Кризата на българската демокрация не може да бъде решена, а само задълбочена с полицейски и репресивни мерки.
  Оставката на кабинета и тази на главния прокурор са първите стъпки към завръщането на България в руслото на закона и към демократичните процедури, без които днешната остра криза не може да бъде решена. Репресиите срещу несъгласните не могат да върнат доверието във властта.

 12. ! СМЪРТ за Българската МАФИЯ !
  ! СМЪРТ за Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Любен Гоцев, Младен Михалев, Кръгът “Банкя” и Кръгът „Монтерей” !
  ! ВЪН всички ЕвроГЕЙци и Хамериканци от нашата Родна БЪЛГАРИЯ !

  1. Збигнев Бжежински – 1997 година

   „Новият световен ред при хегемонията на САЩ се създава против Русия, за сметка на Русия и върху руините на Русия. Русия ще бъде раздробена и под опека. Русия е една излишна страна“.
   „Нашите цели са ви добре известни. Единно световно правителство. И то ще бъде формирано независимо дали ви харесва тази идея или не. Вие сами ще ни помолите за това, тъй като по-нататък ще бъде само лошо, и по-лошо, и по-лошо. За това е нужно много повече от икономически паралич – нужни са война, глад и епидемии по целия свят“.

  2. „Продай си нивата, купи си пушка“ – Стефан Пешев

   Стефан Иванов Пешев е български националреволюционер, участник в Априлското въстание -1876 година.
   Осъден е на смърт от военно-полеви съд в Търново и е обесен в Севлиево заедно с помощника му Йонко Карагьозов на 25 юни 1876 година.

 13. Mnogo работят тези служби . единият от биячите на конференцията сам се предаде. Кой малоумник ги прави тези постановки .а . Толкова милиционери- цивилни на место , ама се, ги бият и милиционерие гледат , няма сигнал жалба.Без сигнал милицията не работи , не вдига палатки , не защитава битите . Тя чака милицията указания , че после ако се намеси може да обърка постановката ,хахаха

 14. Смърт на фашизма!
  Точно за това става дума. Няма да е първият КСНС на тема корупция,което е мекият израз на продължителното криминално управление на държавата.Трябва КСНС да излезе с решение осигуряващо приемлив баланс за различните интереси на хората – това е промяна в управлението, което ще трябва да е различно от сегашното. Поне това искат протестиращите. Ако няма промяна чрез КСНС,това ще е отговор за протестиращите, че следва те да решат какъв вид трябва да добие протеста от този момент нататък или нещо друго.Когато повече са чувстващите,че бремето на живота е по-голямо в сравнение с ползата от държавата,тогава те ще трябва да променят държавата. Как ще стане това и дали ще стане е трудно да се предвиди. Има най-различни закани,лозунги с омраза и др.п. Ще видим,но Президентът се бави във вземането на решение защото тези протести започнаха в негова защита,като държавен глава на държавата в която живеят.

 15. „Всичко е документирано и докладвано“ – Шиши, ДоганЯ и останалите да си пуснат някой лайф, а не са трошат народни пари, за да им докладват….бахти перверзията.

 16. Тези тотално са изтрещели , протестите били антидържавна дейност. Може ли да дoкладвам и аз за антидържавна дейност свинята Каракачанов преди малко изяде три пържоли и задръсти кенефа тук във Варна. Този толуп не си плаща , а съсипва бюджета на държавата,

   1. Emi то така се работи , само с пържоли не се става патриот и доносник в ДС ,хахаха .

  1. Спирането на метрото от протестиращ не е престъпление

   Πoвдигнaтитe oбвинeния зa xyлигaнcтвo зapaди вpeмeннoтo cпиpaнe нa мeтpoтo в Coфия нa 20 юли са нecъcтaвoмepни. Действията на протестиращите мoжe и дa ca мopaлнo yĸopими, нo нe ca пpecтъпни, пocтaнoви cъдия Hиĸoлaй Уpyмoв oт Coфийcĸия paйoнeн cъд.
   Няколкоминyтнoтo cпиpaнe нa мeтpoтo cтaнa нa 11-ия дeн нa гpaждaнcĸия пpoтecт c иcĸaния зa ocтaвĸи нa глaвния пpoĸypop Ивaн Гeшeв и нa пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв.
   Съдът се произнесе по иcĸaнe oт CДBP дa paзpeши пpинyдитeлнo извъpшвaнe нa пoлицeйcĸa peгиcтpaция нa Cвeтocлaв Tpaйĸoв, ĸoйтo бe зaдъpжaн нa 20 юли пo oбяд зa cпиpaнeтo нa мeтpoтo чpeз изĸлючвaнe нa шaлтepa нa cтaнциятa „Coфийcĸи yнивepcитeт“ зaeднo c eĸcдeпyтaтa и нacтoящ aдвoĸaт Mинчo Cпacoв. Tpaйĸoв e oбвинeн зa cъyчacтиe в xyлигaнcтвo.
   Ha cлeдвaщия дeн Tpaйĸoв бe ĸaтeгopичeн, чe нe e yчacтвaл в cпиpaнeтo, cлязъл e в мeтpoстанцията, зa дa cи взeмe нeщo зa пиeнe и e бил apecтyвaн oт пoлицaитe, бeз дa мy бъде oбяcнено зaщo. Hayчил пpичинaтa зa зaдъpжaнeтo eдвa в paннитe чacoвe нa 21 юли, пpи ocвoбoждaвaнeтo мy.
   Ceгaшният ĸaзyc cъc Cвeтocлaв Tpaйĸoв възниĸвa cлeд oтĸaзa мy дoбpoвoлнo дa paзpeши cнeмaнeтo нa oтпeчaтъци, фoтoгpaфиpaнe, cъбиpaнe нa лични дaнни плюc ДHK-пpoбa зa извъpшвaнeтo нa пoлицeйcĸa peгиcтpaция. Cпopeд чл. 68, aл. 1 oт Зaĸoнa зa MBP пoлицeйcĸa peгиcтpaция ce извъpшвa нa лицaтa, пpивлeчeни ĸaтo oбвиняeми зa извъpшeнo yмишлeнo пpecтъплeниe oт oбщ xapaĸтep. Πpи oтĸaз peгиcтpaциятa ce извъpшвa пpинyдитeлнo, нo cлeд paзpeшeниe нa cъдия oт пъpвoинcтaнциoнния cъд. Имeннo зaтoвa cлyчaят e oтнeceн дo Coфийcĸия paйoнeн cъд.
   C oпpeдeлeниe oт днec съдия Hиĸoлaй Уpyмoв oтĸaзвa paзpeшeниe. Oпpeдeлeниeтo e oĸoнчaтeлнo.
   07.08.2020 г.

   1. Въпреки всички съдебни решения, пак ще им праснат полицейска регистрация на „основанието“, че са доведени в РПУ-то…..След това във файловете ще наблъскат разни „секретни“ сведения и хоп лицето е „криминално проявено“ и това се пази да живот! Така „работим“ ние……..

    1. Da da то щото ги пазят до живот на Владо Тодоров от ПГУ му жулнаха 3 години пандела за изчезнали архиви. Я помисли пазени в ПГУ на ДС не в милицията на Тошо от Правец , хахаха

 17. Клатикурците от ДАНС и МАНС ще правят свирки на всеки желаещ, а Бойко ще се еве с циганите за развлечение на народа.
  Цвета Простопуткова ще прави фелацио за 2.20 лв. на новото си работно място -на касата на някоя обществена тоалетна.
  Черен кур и дебела неокастрена странджанска дряновица за Бойко Сикаджията.

 18. Що не пишете за ДС тези наследници са кухи лейки неграмотни, алчни и глупави. Нали трябва да ловят шпиони и терористи или май това е политическата полиция от нацистки тип.

 19. Респект към доблестта на този ДАНС-служител. Сигурен съм че знае как да се предпази от разкриване. Надявам се че той и другите негови колеги искащи промяна, ще намерят точния момент и начин да го заявят оглушително и смазващо!

  Ако всички служители от всички силови структури, които искат промяна, преодолеят страха си и се присъединят към Протеста, исканите оставки ще паднат буквално веднага.
  ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО!

  Още веднъж, РЕСПЕКТ!

  1. Този плюе конкуренцията. Щото знае, че после ще има сеч за боклуците.

   1. Караколев има към 15-16 години стаж. И виждам е стигнал до началник отдел – един от 50 такива с данс софия. С драпане мишките за 6 години стават такива.

   2. Seriozno ли и после кой ще върши работата на боклуците, начелниците ли . тъпите сачми с перо в гъза .хахаха Пак ще има , дайте да дадем.

 20. „…..сред нас също има хора, които искат промяна…. Искаме я даже много…”. Не звучи много оптимистично. Изглежда не са много в службата „искащите я много”, тая пуста промяна. Нищо чудно за този вид служби,които всъщност работят най-вече за вътрешната сигурност на правителството без да ги интересува особено гражданския мир – имат въоръжени части,изпълняват заповеди на избраните с народна воля и пр. Много неприятна констатация,но с мирен протест срещу власт, работеща всъщност силово срещу интересите на народа си….. Учудващо е защо оглавяваният от Президента Консултативен съвет за национална сигурност все още не е свикан.Въпросът е много сериозен. Консултативният съвет за национална сигурност е съвещателен орган занимаващ се с правата и интересите на българските граждани и гарантирането на гражданския мир.Ако в този орган не могат да се разберат, проблемът ще се изостри. Дивата омраза към Президента на абсолютно комплексирания глупак от Банкя е съвсем очевидна.Има една вярна приказка на Б.Ръсел – „Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят”.Колебанието не е решение в случая.

  1. Станислав, по същество сте прав за свикване на КСНС при президента по повод на тези разобличения на агента от ДАНС, но Вие знаете ли кои членуват в този съвет. Единственият извън мафията е председателят на БСП. Всички останали са от ГЕРБ като шефката на НС ТКП, коалиционноте партньори на Мутрата и т.н. управляващи плюс представителите на спецслужби по покана, а всички те през последните години доказаха, че този орган с тези престъпници е нефункционален . Така че ползата ще бъде нулева, освен да бъдат легитимирани допълнително членовете на шайката от президента. Трябва след падането на ББ и предсрочните избори пълно разграждане на тази престъпна система. Изобщо чета в сайта всякакви идеи, включ. на хора с най-благородни намерения. И това е смисълът на свободата на словото. Но моля ви, първо четете добре колегите, които пишат в „Афера“, после внимателно постовете под тях, проверявайте поне от два източника това, което искате да кажете и тогава пускайте мненията си. Иначе много от нас губят напразно времто си да четат неща, които най-малкото са неадекватни на ситуацията. Нека сериозно и отговорно да подхождаме, независимо от анонимността ни.

   1. „Единственият извън мафията е председателят на БСП“

    За партията, която излъчи, предложи и гласува Шиши за шеф на агенцията ли говориш?

    Гуци, ти ли си бе?

 21. Хубаво е написал този оперативен работник, но ако това е вярно и той е толкова запознат означава само едно – и той е част от схемата! А когато извършваш закононарушения, макар и по разпореждане на пряк ръководител, и съзнаваш това (а очевидно писателя съзнава), си е престъпление по НК. Авторът по нищо не се различава от тях, а по- скоро е изпаднал от някаква схема и сега ги топи!

 22. Има ли някой вече съмнение на #КОЙ служи ДАНС? Радвам се, че там все още са останали родолюбиви българи.

 23. Ако и „внедрените им агенти“ са на нивото на служителите на ДАНС… Сутринта мисирките разкарват по медиите едно бозаво фъфлещо кюфте, дето, видиш ли, участвало в протестите, ама било разочаровано от другите протестиращи /може би с не толкова свински вид като нея/, затуй организирала и внесла подписка от ДВЕ ХИЛЯДИ противници на блокадите. На тая подписка и други алабализми се позоваха милиционерите, че разтурват блокадите, „за да предотвратят гражданска война“. ТИЯ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТЪПУНГЕРИ КАТО ТЯХ? Толкоз за „страшните провокатори и агенти“-елементарни и смешни са.

 24. По-бързо на площада, защото мутрите ще ни затрият… стига чете…Ставай и тръгвай!!!

 25. ама г-н Агентът май забравя, че каскета отиде да се поклони на мем сахиб и дръпнатата и министърка на правосъдието в кочината, от там налива където трябва и то си отива по каналите към правилните Посолства… явно се опитва да каже, че тиквоча както му викаше онова мазно лекенце текущият менистър ревисоро – Белият Генерал отива в киреча, за справка за младите протестърчета Белият Генерал се казваше Нориега и беше на хамериканското посолство официален Кучи Син, оперираше с кокейн, накрая кураторите му от цру си го качиха на един хеликоптер закупен от гражданите на републиката по негово, на Нориега разпореждане(май бяха две ескадрили хелита-хамерикански разбира се), та си го натовариха на хелито платено от ма’ряла, събраха му чекмеджетата и ако не е пукнал все още лежи в некое гуантанамо, иначе разбира се беше ултра-десен, финансовата политика май ви е позната, казва се „Шокова Доктрина“, дело на едни момченца от икономическият факултет у шикейго (прилага се само към колониализираните до измиране на опозицията и тотално овладяване на ресурсите – познато а?…

 26. Ако е истина, става въпрос за обикновен фашизъм…Дали и на запад няма подобни „законни“ практики?

 27. Със сила хубост не става , още повече послушание …..все пак е любопитно на какво разчитат все още !

 28. Оставка бе, маймуни! Оставка, ревизия,съд и затвор! Писна ми вече от мафиотски номера! Гаврят се с цял един народ!

  1. Борисов се опитва да прехвърли омразата на хората върху Валери Симеонов.
   Признавам, че обекта на прехвърлянето е много успешно избран. Каракачанов през това време пазарува в БИЛА. Ясно е, че имаме едно истинско „отровно трио“ – Борисов, Симеонов, Каракачанов, а изходът е един – оставка на това трио* и съд до дупка за тях и най-активните им сподвижници. На подсъдимата скамейка – както нацистите бяха поставени в Нюрнберг за престъпленията им срещу човечеството в периода 1933-1945 г. Но първата задача сега е Мутрата, сатрап от типа на Мусолини и Хитлер, да бъде махнат от власт и незабавно арестуван. Написаното от този оперативен работник на ДАНС само потвърждава необходимостта от незабавни действия по свалянето на фашизоидната хунта в РБ.
   ––
   *от фейса на Береану

 29. Авторът да се пази и да не споделя нищо в къщи, а само когато е навън и на сигурно място. гешеф и толупа сигурно ще разпоредят подслушване и вътрешно раследване.
  Успех за Автора! Много ги е страх от служебно правителство. Ако се стигне дотам, дано не е Герджиков, мин. пред., а -примерно- госпожа Инджова или някой като нея. Дано се намери някоя българска Кьовеши, та да окошари крадливите мутри

 30. Още повече се налага моето мнение че , само разстрели управят ,,самозабравилите се Изроди
  борисов и негови пионки , във всички служби.Когато това се проумее и приеме от определени среди , тогава България ще започне да се управя.До тогава духайте супата , и други неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *