« Върни се назад Публикувано на 05.09.2017 / 14:39

АГЕНТ БУДА И АГЕНТ ИВАН. ЕДИНИЯТ, КАЗВАТ, ПОИСКАЛ ВОЕННА АВИАЦИЯ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ГРАЖДАНИН. ДРУГИЯТ – ДАЛ ЗАПОВЕД ВОЕННИ ДА ПРЕСЛЕДВАТ ГРАЖДАНИН С НЕДОКАЗАНО ОБВИНЕНИЕ…

АГЕНТ БУДАСлед циничното манифестиране на „демократични промени“ в България, на никой не му е минавало през ума да ползва армията срещу граждани! Не, че на много не им се иска.

Изключение правят двама души. Техните имена трябва да се знаят и помнят, защото дори днес те да ви изглеждат нелепи, фактът, че са дръзнали на дело в тази посока, трябва да ви светва всички червени лампи за неясното ни бъдеще. Подобни нестабилни личности са прекалено удобни в определени моменти и за изтока, а и за запада, нежели за онези, отвъд океана.

Имената са им – агент Буда и агент Иван!

Единият, казват, е поискал и му е даден отказ да ползва военна авиация за ликвидирането на гражданин, който пак беше убит жестоко, но по друг начин. Другият е издал заповед на военни да преследват гражданин с недоказано обвинение в престъпление.

И двата случая са абсолютен прецедент и симптом за тежки институционални и държавни пороци!

Тези лица няма да се оттеглят от властта сами. От всички нас се иска да не ги чуваме какво говорят и да не забравяме до къде са способни да стигнат при упражняване на власт…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«