« Върни се назад Публикувано на 03.06.2023 / 20:37

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГИ – БОЙКО ПУШИ ПУРА, ДЪРЖЕЙКИ ЗАПАЛЕНА 500-ЕВРОВА БАНКНОТА, КАРАДАЙЪ СЕ ЗАКАЧА С ЛЕЛЯ АСЕНА И ПЕНДАРИТЕ И, ДОКАТО КИРО ПУКА БЕЛО, А ГЕН. НАСКО ПОДОЗИРА ЕЛ ЧАПО И РАМЗАН КАДИРОВ ЗА ТЕЖКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПАРТИЯТА

Киро и Баце, че се харесват, е видимо! Той, Бойко, и Асен си харесва. И Асен – Бойко, също. Личи си! По строгия поглед. Строгият поглед за една жена е като обувките на токчета – секси, докато не ти ги забие между очите!

Но да се върна на харесването.

От ПП-ДБ търсили и ДПС за преговори. Засега не за правителство, а само заради конституционното мнозинство. Засега.

И си мисля, тая двойка Киро и Асена най-накрая ще вземе да се гушне и с Доган, което вече би било Голям шлем! Не стига Баце, а сега и Карадайъ! Егати санжето! Розовото бельо се оказа кърпени потури.

Представям си го Христо Иванов, например, как отива с бутилка Кардю на гости на Доган в Росенец и му предлага да говори с Асен, за да отпуснат от МФ пари, за да могат да свържат Росенец с Кримския полуостров. За да си ходят Доган и Лили Иванова пеша на бар в Севастопол. Не за друго…

Не бих се изненадал също, ако видя Асен с чалма и екип за белиденсинг. Целият в пендари, щото се връща от среща на Световната банка в Разград.

Не знам, но вече всичко допускам. Той Асен си има турско самосъзнание, ако се съди по евтините булевардни клюки.

При всички положения обаче, е крайно време Байдън да дойде и да стане премиер. Щото нещата излизат от контрол! Аз съм вече изцяло под руско влияние. От всякъде ми се причува Алла Пугачова, особено като видя Лорер.

Представяте ли си ги – Бойко пуши пура, държейки запалена 500-еврова банкнота в ръка, Карадайъ се закача с леля Асена и пендарите й, докато Киро пука бело, а ген. Наско подозира Ел Чапо и Рамзан Кадиров за тежкото състояние на партията.

Не знам, не знам… Знам само, че Ръдиард Киплинг е казал: “Когато лудостта изчезне, ще дойде възмездие”.

Неизбежно е.

Васил Петев

«