« Върни се назад Публикувано на 07.06.2017 / 11:28

АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА ПОРТНИХ ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ “АФЕРА”, ЗАЩОТО ЗАДАВА ВЪПРОСИ УПОТРЕБЯВА ЛИ КОКАИН! АКО ЖУРНАЛИСТИКАТА НЕ МОЖЕ И ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ, НАПРАВО Я РАЗСТРЕЛЯЙТЕ!

александър арамовЛицето Александър Арамов завело дело срещу сайта АФЕРА и собственичката му Веселина Томова, тъй като се почуствало оклеветено от две публикувани статии в сайта АФЕРА, както следва:

Публикувано на 13.03.2017 / 15:02

МВР, КАКВО ПРАВИ ШЕФ НА КРИМИНАЛНА С ЛИЦЕ, КОЕТО УМИШЛЕНО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА КОКА? ЩЕ ПРОВЕРИ ЛИ ОХРАНЕНОТО ЧЕНГЕ КАК СЕ ПРИДОБИВА ОБЩИНСКИ ИМОТ, ЩОТО СИ АВЕР НА ГЕРБ КМЕТА?

Публикувано на 25.04.2017 / 8:53

ВАРНА ОСЪМНА ОБЛЕПЕНА С ПЛАКАТИ: „КОКАИНОВИЯТ КРАЛ ПРИДОБИВАЩ ОБЩИНСКИ ИМОТИ И ОРГАНИЗАТОР НА ФАЛШИВИ ПРОТЕСТИ!!!“

Както е видно от първата статия, сайта АФЕРА ЗАДАВА ВЪПРОСИ, А НЕ ОТГОВОРИ. И задава въпроси, на които други институции трябва да отговорят.

Както е видно от втората статия, сайта АФЕРА е отразил РЕПОРТАЖНО СЪБИТИЕ, КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО ВЪВ ВАРНА, А ИМЕННО ОБЛЕПЕНИ ПЛАКАТИ, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ЛИЦЕТО АЛЕКСАНДЪР АРАМОВ. На плакатите НЕ “АФЕРА”, А ОНЕЗИ, КОИТО СА ИЗГОТВИЛИ ПЛАКАТИТЕ И СА ОБЛЕПИЛИ С ТЯХ ЦЯЛА ВАРНА, СА ИЗПИСАЛИ НЕЩО, ЗА КОЕТО НЕ САМО “АФЕРА”, НО И КОЯТО И ДА Е МЕДИЯ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, ТЪЙ КАТО РАБОТАТА НА МЕДИЯТА Е И ДА ОТРАЗЯВА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА.

Очевадно на нашата българска територия журналистиката не трябва да задава и въпроси и това, че задава въпроси става основание да бъде давана на съд.

Е, щом и въпроси не може да задава журналистиката, направо я разстреляйте!

Такиви ми ти работи с лицето Александър Арамов.

Делото е насрочено във Варненски Районен съд със съдия -докладчик Мария Бончева на 14 септември от 10 часа.

Afera.bg

На снимката: Плакатите с която бе облепена Варна.

 

«