« Върни се назад Публикувано на 06.03.2023 / 20:24

АВАТАРИТЕ НА КОПРИНКОВ – „ИЛИЯН ЧИЧКАТА“ И „МИТКО ОБЛАСТНИЯ“. УДРИ, С БАЧО КИРО /ДОБРЕВ/!

Кои са едни от най-оборотните аватари на Николай Копринков, тоя неописуем селскотрудов циливиЛИзацион – образ, съветник на Румен Радев, който овъртоли бизнес, кадруване и схема след схема „по пътя на копринката“.

Първия е „Илиян – Чичката“ – бивш шеф на ВиК Холдинг. Сега – шеф на ВиК Йовковци. Да де, ама точно „Илиян Чичката“ слага за шеф на ВиК Холдинг Ирена Георгиева, която към момента е и изпълнителен директор и е отговаряла за обществените поръчки на холдинга по време на управлението на Борисов и е била съветник на бившия шеф на дружеството от времето на ГЕРБ Илиян Илиев. „Чичката“ я слага като шеф на ВиК Холдинга чрез Копринков естествено, а въпросната Георгиева всъщност е дистанционно, копчетата на което натиска „Чичката“ на Копринков.

Този златен холдинг ВиК Холдинг , за чиито милиарди ще се изтрепят де който се сетите, всите маршируващи „по пътя на копринката“ – дънки – мънки, господин – маджовци, морзови азбуки и така нататък, ДПС евродепутатка, която ходи при Димитър Илиев – Ялтата, да делкат схеми с Вик, който пък е мандатоносител на коалиция „Заедно“, дето изобщо уж нищо общо нямала с Копринков, айде бе…

„Илиян Чичката“ е неразделен с друг одиозен герой – Кирил Добрев. Като рекохме Кирил Добрев – здрасти, Бозаджиева, ти успя ли да разбереш най-накрая на Женския пазар кой с кого а-а? са се търмъчили? Ако имаш известни затруднения със сексуалните клюки, звънни, ще ти сглобим пъзела…

Вторият аватар, логично е при това положение да е Кирил Добрев. Ама той пък си има подаватар, който също така логично е подаватар респективно и на Николай Копринков.

Подаватарът е Митко Михайлов – областен управител на София, чиято знакова роля става все по-актуална към този момент, заради решение на служебния кабинет относно продажба на държавни имоти.

/Под/ аватара на Копринков – Митко Михайлов е с изумителна биография, Остап Бендер пасти да яде, но така е когато по масонска линия въртиш, въртиш и накрая – удри, с бачо Киро, дай живей Копринков, с когото също е изключително близък!

Нали помните скандала с едни държавни имоти, които – къде, къде, пак у ръцете на Копринковите отидоха за жълти стотинки.

Митко Михайлов е роден в Добрич. Открит е от Максим Димов – масон, видна фигура от времето на НДСВ.

Митко Областния също е масон, 33 степен.

В началото по братска „зидарска линия“ Митко Михайлов е набутан от Максим Димов в тогавашното Министерство на финансите, после изведнъж се отзовава на … Летище – Варна, нататък – друг един НДСВ-еец – Гати ал Джебури, като става заместник министър на финансите, го взима при себе си и Митко Михайлов изведнъж цъфва в Агенцията по туризма.

Там обаче го хващат заедно с главния секретар на МФ Баръмов с белязани пари да изнудват фамилия Сапунови. Е, скандала, разбира се, по българската традиция бързо е сгънат, и този ценен днешен аватар на Копринков се отзовава … в Института по метрология.

И така – хоп -троп, скок – подскок – 33 -та степен масонът Митко Областния става благодарение на Николай Копринков и областен управител на София.

И сега през него – удри, бачо Киро, удри Копринков, продажбата на държавни имоти!

Апропо, въпросният аватар Митко Областния минавал и като „царя на изборите“ и „нямало кой да му се опре“. Сигурно славата му е впечатлила Копринков, който се е опитлал в политически проекти до шия, и покрай това, че аватара му Митко Областния е прочут и с това, че носи пистолет в чорапа си.

Това е положението, мистър, другар, господин Румен Радев в твоята кочинка. Ако имахме време покрай тебе и твойте уникуми щяхме да напишем новия „Златен телец“, в краен случай „Дванайсетте стола“. От последните, покрай Копринков и аватарите му, на финала се очертава да паднеш по гол задник. 33 степен.

Afera.bg

«