« Върни се назад Публикувано на 21.10.2021 / 14:29

АБСОЛЮТЕН ПРОВАЛ НА ВЛАСТТА. ТОТАЛЕН! МАЛОУМНИ ПОСТЪПКИ ПОКАЗВАЩИ ПЪЛНОТО ФИАСКО НА НАСТОЯЩАТА ВЛАСТ

Абсолютен провал на властта при опита й да се справи с Ковид-кризата. Тотален!

Малоумие първо – въвеждаш зелен сертификат от днес за утре, без да дадеш и най-малката възможност на хората да се подготвят, без да си в състояние да отговориш и на най-елементарните въпроси.

Малоумие второ: първото нещо, което затваряш, са училищата. Кръчми, молове и всички останали места за забавление работят без проблеми. Месеци наред си повтарял, че всичко ще затвори, но училищата -не. Само в краен случай. И сега правиш точно обратното. На практика обричаш децата на пълна неграмотност, защото онлайн обучението е  шит отвсякъде. Учителите най-добре ще ви го кажат.  РЗИ-София ти предлага поне децата от 1-4 клас да бъдат в клас. Обаче ти като пълен дръвник отсичаш – всички вкъщи!

Малоумие трето: не си съобразил, че при повечето ваксини с изключение на една има три седмици между първа и втора доза. И значи хората трябва да чакат три седмици за желания сертификат. Аааааа, по едно време се сещаш за това и променяш заповедта. Обаче не трябваше ли да се сетиш, преди да издадеш малоумните заповеди?

Малоумие четвърто, може би най-голямото, от което започва всичко: назначил си за министър на здравеопазването човек, който отдавна няма нищо общо с лечението, който само по документи е доктор, който е излязъл от шинела на Костовото управление. А на всичкото отгоре продължаваш да го хвалиш, вместо да направиш най-нормалното нещо – да му покажеш пътя.

Изобщо низ от малоумни постъпки, нагледно показващи пълното фиаско на настоящата власт.

Петър Волгин

«