Публикувано на 08.04.2021 / 9:07

А, БЕ, ЩО ТОЛКОВА ВИ Е ШУБЕ ОТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, А? И ИЗВЕДНЪЖ ЗАСТАНАХТЕ НА БОКОВАТА?!

АРМАН. ЗА ДВА ДНИ НА ДВА ПЪТИ РЕВ ПРОТИВ НОВИ ИЗБОРИ, ОБЛЕЧЕН В РАХАТ ЛОКУМ „ПОЛИТИЧЕСКИ КОМПРОМИС“

https://afera.bg/%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2/

Днес Николай Хаджигенов продължава теорията как ще се разгроми ГЕРБ в рамките на този парламент:

Служебното правителство според него вече е със „скопени функции“.

И даже щял да се „жертва като министър“:

Няколко месеца назад  във времето обаче, ето какво мислеше същият Хаджигенов:

А няколко месеца пък след това му мислене самите те, „отровното трио“, които се изживяваха като „бащите“ на протеста,  спряха протеста, загрижени за здравето на нацията и увеличаващите се случаи на заразени с ковид 19.

И случайно, или не, от единственият, който се тресеше от шубе от служебен кабинет – Боко Тиквата, днес привърженици на този страх се припознават точно от „отровното дуо“ плюс мая и сие. И радеят за „политически компромис“.

Някои от БСП пеят същата песен, макар и неофициално.

Абе, що толкова ви е страх от служебен кабинет, а? И минахте на страната на ония, дето плямпотят удобничко, че нищо, ах, видите ли, не можело да направи едно служебно правителство?

АФЕРА винаги се е съмнявала в „топките“ на Радев да състави наистина КРУТО служебно правителство, и го е писала в прав текст, но винаги е стояла на позицията, че ако иска може да го направи и един служебен кабинет може да направи всичко, стига да има някой, който не е плашипутарник, стиска му да си сложи главата в торбата и да го оглави!

И е опериран от мантрата „политически компромис“!

Afera.bg

Коментари 29 за
“А, БЕ, ЩО ТОЛКОВА ВИ Е ШУБЕ ОТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, А? И ИЗВЕДНЪЖ ЗАСТАНАХТЕ НА БОКОВАТА?!”

 1. Само като чуя завършил НБУ и ми се реве. Среднист с купена диплома за вишу. На този Хаджигенов си му личи, че е с доста ниско ниво на интелигентност, а НБУ-то му доказва, че е и с ниско ниво на образование. Освен това си е видимо меркантилно момченце. Така си и мислех, че слабите места в коалицията срещу статуквото, ще са сред новите играчи на терена. Той човека за министър се готви, щял да се прежали хахахаха. Хаджигенчовото, при следващите парламентарни избори тази година, отиваш в миманса!

 2. Още от 2009 г- започва създаването на ОПГ – Правителство- община чрез участието на Областните управинели. Областен управител -кмет – председател на Общински съвет, които по закон отговарят решенията на съвета и дейността на общината да са законосъобразни, просто не изпълняват задълженията си, а творат беззакония. Общият интерес на общинската мафия и държавната е да се задържат на власт. За това им са нужни купени избиратели- В рамките на общината с ред закононарешения се създава необходимата подкрепа. За закононарушенията дъжавната власт си закрива очите и осигурява прокурарска защита. А ТЪЙ КАТО ИЗБОРИТЕ МЕСТНИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ СА РАЗЛИЧНИ, ТО КУПЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ И В ДВАТА ИЗБОРА- В страната са изградени най-малко 200 правителствено-общински ОПГ, които осигуряват изборните победи на Шопара. Ликвидирането на тази престъпна паяжина е задължително, но то може да стане само чрез организирано масово движение във всяка община за разкриване на беззаконията и разобличаване на действията по формиране на купена избирателска подкрепа.. Ако има служебно правителство и неговите Областни управители трябва да изкарат на светло беззаконията в за последните 12 години. Необходими са обаче смели и решителни граждани

  1. Ne е ОПГ нарича се държавна организирана престъпност, тя е създадена много преди 2009г, комунистическите свине са нейни приятели ,хахаха.

 3. Хубаво де, оставете ги да си покажат рогата… иначе после пак ще си изберете същите моруци!

  Със Слави щели да оправят държавата?!? 😀

 4. Лъжец ли е адвокат Хаджигенов или просто проявява пълно невежество като юрист ?
  От много години е валидно и действа Решение № 20 от 23.12.1992 година на Конституционният съд на РБ,в което се разясняват въпросите,свързани с правомощията и начина на действие на едно служебно правителство и това е било наложително доколкото въпросът не е застъпен подробно в Конституцията.
  В Решението се казва изрично,че :
  „Служебното правителство в рамките на тази обща компетентност предоставена на Министерския съвет е оправомощено да решава текущите въпроси на вътрешната и външна политика…Следователно то има всички правомощия,които в глава пета от Конституцията се предоставят на Министерския съвет.“
  Опашатата и крайно цинична лъжа,че служебното правителство е само със задачата да организира провеждането на нови избори е дългогодишна и се лансира от много,много години. Има много примери за това,че служебни правителства са решили множество важни и основополагащи въпроси,свързани с вътрешната и външна политика на България.
  Да си юрист и да говориш по такъв недостоен начин е непростимо,защото или не си си направил труда да попрочетеш нещичко или лъжеш нагло,заблуждаваш хората и не заслужаваш грам доверие и уважение.
  Може би не трябва,но ще напомня,че миналата година по времето на жестоките глоби този адвокат даваше съвети на килограм по медиите и печелеше възхищението на хората. Аз лично, няколко пъти и в този сайт предупредих,че тези съвети са рискови и могат да навредят значимо,ако се спазват дословно. Това разбира се предизвика буря от възмущение и даже се наложи да обясня на един от колегите във форума,че нямам доверие на юристи като колегата Хаджигенов,защото лъжат,за да печелят лични дивиденти ,респ.-и клиентела.
  Служебният кабинет не е „скопен“,а приказките на експертен кабинет-което не напразно е мечтата и първото предложение на Тулупа ще бъде доминиран от ГЕРБ и ползва единствено и само Хунтата. Бързичко лъсна истинското лице на адв.Хаджигенов,който е толкова благороден,че е готов на огромна лична саможертва-да стане министър.
  Добре е преди да гласуваме доверие на поредния месия да поизчакаме,за да видим истинското му лице,а не да вярваме веднага на празни,но „юнашки“ приказки. Във всеки случай още помня лозунгите във форума :“Хаджигенов главен прокурор“.Това не е укор към никого,защото е нормално хора,които не са юристи да не могат да разберат пустословието,а понякога-и наглите лъжи на подобни индивиди.
  Не

 5. Спокойно, служебен кабинет, ще има. Проблемът е, как да се махне „тапата“ от съдебната система?
  – Финтовете на ГЕРБ няма да минат, защото означава още четири години илюзии и мизерия, докато с еврофондовете си оправят счетоводството. А те го владеят до съвършенство.
  – Славуци му стана ясно, че както вървят нещата, може да се окаже новият Орешарски… за Виденов не искам и да мисля. А Баце го може. И най-лошото е, че няма и да се поколебае да занули всичко и всички, но да е в бяло.
  Има ли логика да откажеш подкрепата на партия, която си е почистила къщичката от плъхове, само защото е БСП, а правиш коалиция с партия, която е коктейл от всички по малко???
  Затова мисля, че в един момент, горещият картоф ще е в ръцете на Радев. Надявам се за добро. Дано си е научил урока… и вече да си е написал домашното.

 6. Какво сега,слави и подновеното трио умуват как да пристанат на боко,че,ух,колко са скъпи едни избори,въх,ще я втасаме на поправителен.Като сложат всичко на кантара,като преценят всички възможности и ще стигнат до извода,че тази възможност не трябва да изпускат,повече няма да им се отвори парашута.Така че пак стигаме в началото,протестите.

 7. БСП окончателно ще се загроби, ако подкрепи кабинет „Чалга-Сорос“!

 8. т.е. търсят се двама с топки – Радев и камикадзе служебен премиер.
  Радев ще сложи някаква Пунта Мара Герджикова….. той ако искаше промяна, служебен кабинет щеше да е направил и нямаше да го остави да си вее джипката и кюлчетата цял мандат. Съжалявам, но ми изгуби доверието.
  В историята винаги се случва само каквото е можело да се случи.
  Трябва да се оправяме със ситуацията каквато е. Иначе идва граничарското правило.
  /Мечтая си да зависеше от мен – с такъв кеф щях да сменя всички дирекции на МВР, да затворя митниците, да пусна всички разработки на ДАНС от 10 години назад и да намеря поне 10 прокурора – с топки. Мечти…/

 9. Адвокате… Служебния премиерин Близашки подписа програмите, с които ЕС ни даваше еврата през вторио програмен период..
  Туй да има некаква връзка само с организирането на избори?

 10. Адвокат Хаджигенов, а защо се страхувате от нови избори?
  Заради мижавите си проценти ли?
  Вероятно НЯКЪДЕ вече е създаден и работи ЩСБТ (щЩАБ ЗА СПАСЯВАНЕ НА БОКО ТИКВАТА).
  Различни представители на тази тайна организация всячески се опитват да убедят народа в това, че Тиквата и Шайката му са спечелили изборите, но заради инатлъка и простотията около себе си не могат да съставят необходимото (им) правителство.
  Шайката по всякакъв начин се опитва да направи внушението, че управление без разбирателство и доверие е невъзможно.
  Да, ама за КАКВО доверие иде реч и разбирателство с КОГО ?
  Постигнатите на изборите 26,18% от Шайката са горе долу 800 000 гласа, а това са гласовете на приближените им лапачи, ибрикчии, биячи, каракачанки и всякаква друга смрад, която е свикнала ДА СЛУГУВА ВИНАГИ, но НИКОГА ДА НЕ РАБОТИ.
  Именно сега тази каста, силно привързана към властта и обслужваща я безрезервно и участвайки във всички престъпления на управляващите по силата на своите служебни задължения, именно тя, КАСТАТА нна ТЪРТЕИТЕ се нуждае от спокойствие за да работи по стария начин, с което ще осигури ЖИВОТ на ШАЙКАТА.
  От всички големи телевизии се чува плачът на „победителите“ за съставяне на правителство и …ЗАПЛАХИ.
  НЕУВАЖАЕМИ „ПОБЕДИТЕЛИ“, разкарайте се с вашите вопли и заплахи, защото сте излишни, жалки и на никой ненужни!
  Време е за служебен кабинет!

  1. Пазаруваше се яко при „социално слабите“. Опашки като за банани през соца…
   Погледнах протоколите на три ромски секции по нашият край, в различни градове.
   ГЕРБ, ДПС, и Цвъки, това е. Ама никой не пита защо и как така.
   Тези 800хил. гласа не са от „лапачи“ само и ГЕРБ го знаят. Но не пречи да обикалят студията и да внушават, че са победители и народът вярва в тях.

 11. „От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?“

 12. 123412341234

  Конституция на Република Българияhttps://www.cpdp.bg › file › Documents_2018
  PDF
  374 KB — Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на … със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и … Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления …

  Я ми кажете досега Управляващите кой параграф от Конституцията досега не са нарушили???
  Служебен кабинет и съд!!!

 13. >>>Служебното правителство трябва да бъде съставено само от капитани !

 14. Николайчо бил завършил Нов Български Университет – та това е университета на Сорос, в който и сляпо магаре да вкараш, ще го завърши !

  Арменян, Гъзонян, Николашка, разкраченото Майче ги гони шубелъка от повторни избори !
  КУРнелата май че и тя е шубелия .
  А ябе някой да ме „светне“, нали в тази ФОРМАЦИЯ на Майчето освен партията на КапоТ, беше и партията на Поразяващата уста, пък тя мълчи като ятак в шубрак .
  Поднасям тотално извинение ако бъркам, ама тя закалената в битки, получила обучението си в Мулти груп – да мълчи и да си мука …
  Хайде някой да ме открехне .

 15. Да се състави служебен кабинет е по – здравословно за нацията отколкото този вид на парламента, ревизия на всички министерства да се види кой какво е крал, кой какво е вършил, смяна на ЦИК, и поправки на Изб. кодекс. Но служебен мин. председател да е Р. Инджова! Само тя може да отреже главата на змията наречена “ статукво“!!!!!!

 16. Славчо клоуна как е с крачето къде е ,за един пидал питам?
  Народа не е публика и сега политика шоумен трябва да носи отговорност, но с един крак да управляваш държавата като имаш сериозени здравословни проблеми защо не се среща с хората и да отговаря на въпроси, не да изпраща Тошку африкански да отговаря, аман от селски бекове с болни амбиции за власт.
  Да отговаря от лаптопа, фейсбук скрит като мишленце в дупка и да пише без да излезе с лицето си и да си свали черните очила да види че има да се пишат европейски проекти това не е писане на скечове и играене на кюбеци, Тошкоту може да е добър по история на изкуството но е слаб по европейски програми ще ги видим смешниците как ще оправят нещата.

  1. Славито според мене е цял нещастник .

   Да нямаш удоволствието да се порадваш на собствено детенце .
   Да позлатиш една дузина момичета и после да ти избягат при друг и оня да им направи бебе …
   Или си скопен, не казвам евнух, ама някой на който и на мангал да го грее и пак не става да си върши чисто мъжката работа, какъв е ?

 17. Какво може да направи един служебен кабинет в момента при положение, че цялата администрация, силовите структури, съд, прокуратура и ЦИК са изцяло овладяни от ГЕРБ? Нама да има и работещ парламент, който да може да направи поправки в ИК. Дали това е чак толкова добра идея, колкото изглежда на пръв поглед? Не се заяждам. Просто питам като логично разсъждаващ човек без да е юрист. Очаквам да получа аргументирани отговори на въпросите си.

  1. Приятел, няма никаква законова пречка за СЛУЖЕБНИЯ министър на вътрешните работи да смени ВСИЧКИ директори на областни полицейски управления и всички началници на районни полицейски управления.
   И вече новите началници да ПОГНАТ полицаите да си вършат работата – включително и да започнат досъдебни производства по хилядите сигнали за ЗЛОУПОТРЕБИ от страна на КАЛИНКИТЕ на бойко – настанени по всички нива на държавната администрация.

  2. Няма невъзможни неща. Както написа г-жа Томова: Искат се топки!

   1. От правна гледна точка пречки няма и аз съм напълно съгласен с вас и г-жа Томова. Въпросът е, че всички структури и институции са овлядяни от ГЕРБ и съотведно неработещи. От тази гледна точка питам.

  3. Абсолютно никаква пречка не стои пред служебното правителство, например може да започне чистене, ама яко чистене на Авгиевите обори,т.е назначената от герб администрация, моментално би останала в миналото…..и както казва А. Спасов, всички директори на ОДМВР-та могат да бъдат изметени,шефове на НОИ,НАП……всички….
   могат спокойно да бъдат изметени…..но, дуото вече е седнало на софрата,маята и тя там….да не говорим за тошко африкански……и безработника ристьо…….а…..бе….ужас

   1. Благодаря за отговорите, прави сте, но с ЦИК (цялата от герберасти) и ИК как ще се процедира?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *