« Върни се назад Публикувано на 25.06.2017 / 9:10

АБЕ, РАДЕВ, КАКЪВ „ЕДИНЕН АНТИ КОРУПЦИОНЕН ОРГАН“ СЪС „СЛУЖИТЕЛИ С КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ДАНС“, БРЕ?! ПРЕСТАНИ ДА БЛЯБОТИШ КУХО И ИЛИ КАЖИ В ПРАВ ТЕКСТ ИСТИНАТА, ИЛИ ИЗЛИТАЙ!

румен радевПрезидентът Румен Радев се изходи. Пиарно, разбира се, защото ако нещо каза, то бе общи лафове, та даже и неизгладени с шкурката на компетентността. Нещо, като това, когато дойде в най-корумпирания град Варна и изплеска, че Варна била голяяямата работа и чиста като сълза, въх, мари, майко мила.

Радев рече, че трябвало да има „единен  анти корупционен орган“. А вътре да имало „служители с компетенцията на ДАНС…“.

Абе, Радев, какъв „единен корупционен орган“ със „служители с компетенцията на ДАНС“, бре? Ти, малоумен ли си, да не виждаш, че ДАНС са едни михлюзи под прякото ръководство на лицето Боко и не смеят да пръднат, да не говорим, колко им е „компетентността“, която е ПОТРЕСАВАЩА!

Или кажи истината в прав текст, такава, каквато е, или излитай, Радев! Защото ни писна от такива шушумиги, като теб, които са поредните „единни „анти“ корупционни органи“, които ще „борят корупцията“ начело с онези, които трябва да бъдат преборени, или излитай!

Апропо, като се има предвид снимката, която виждате – Румен Радев на среща с Цачева, за да обсъдят съдебната реформа – здравей, че бързам „антикорупция“!

И като имате предвид как Комедия Нинова и тя по Нова тв тази сутрин „се бори“ с корупцията, и подържала Радев, дайте да слагаме пак Пеевски шеф на „единния антикорупционен орган“, а Боко Тиквата – главен секретар по съвместителство.

Да се готвят за опраскване неудобните за бляботещата „политическа класа“, в която си живурка и ходи по екскурзии с жена си, впрочем, и президента Радев, назначил такова „чисто“ служебно правителство, че го видяхме и него що за „чистач“ е.

Afera.bg

«