« Върни се назад Публикувано на 26.05.2022 / 10:20

АБЕ, ПРО НАЦ. ТЕЛЕВИЗИИ, ЩО НЕ КАНИТЕ ПОЧЕТНИЯ КОНСУЛ НА УКРАЙНА БОБОКОВ НА „СИНЕРГИЧНИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ РАДЕВ?! ИЛИ Е МНОГО Е ЗАЕТ ДА КАДРУВА И РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИ?

Куцо, кьораво и сакато „десносектантско“ не слиза от ефира на про нац. телевизиите да ни обяснява как Путин умира, куца с единия крак, преливат му кръв, после я връщат, как се подул, раздул и прочие, как нацистите в Украйна ще победят на всяка цена и как България е от „правилната страна“, демек, яростно русофобската.

На тоя фон сме длъжни да припомним на народонаселението кой точно е почетния консул на Украйна в България, а именно скандално известният Пламен Бобоков. Заради когото „синергичния с дневния ред на САЩ“ Румен Радев се събуди внезапно „революционер“ и … вдигна юмрука. И всички знаете какво последва – „протести“, оглавени от едни кретени, които ги спряха умишлено, по заръка на американското посолство, понеже имало пандемия ковид, после въвеждане на измамниците – идиоти киро и кокорчо от Радев в нефелните му служебни правителства, а после продуктово позициониране на „ПП“ от Радев, който натресе идиотите си да управляват България. С ястребно русофобство. Нещо като продукция а ла Зеленски.

На тоя фон почетният консул на Украйна в България Бобоков, изключително близък до потресаващото скандално дуо на Радев „Пламен Узунов – Николай Копринков“, заедно с тях изпонакадрува цялата държава, разпределя порциите и „дуо-трио“-то налапа де каквото можа.

Абе, про нац. Телевизиите, що не каните почетния консул на Украйна и той да се изкаже по темата „бой по Путин и слава украина“, а?! Що тъй го подминавате?

Поканете ги тримката – узунов – копринков – бобоков, и направете теле мост със Зеленски от Украйна и с Радев от Президенството.

Пламен Узунов да донесе една торбичка и да почне … майдана.

Новоизлюпеният политик „Бастун“ Стефан Янев, който беше през цялото време за лимонада, докато узунов – копринков – бобоков вилнееха из държавата, да е свръзка с „НАТО е България, България е НАТО“, докато на финала Путин им рече: „Скажите Zдрасти!“.

Afera.bg

 

«