Публикувано на 26.05.2022 / 10:20

АБЕ, ПРО НАЦ. ТЕЛЕВИЗИИ, ЩО НЕ КАНИТЕ ПОЧЕТНИЯ КОНСУЛ НА УКРАЙНА БОБОКОВ НА „СИНЕРГИЧНИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ РАДЕВ?! ИЛИ Е МНОГО Е ЗАЕТ ДА КАДРУВА И РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИ?

Куцо, кьораво и сакато „десносектантско“ не слиза от ефира на про нац. телевизиите да ни обяснява как Путин умира, куца с единия крак, преливат му кръв, после я връщат, как се подул, раздул и прочие, как нацистите в Украйна ще победят на всяка цена и как България е от „правилната страна“, демек, яростно русофобската.

На тоя фон сме длъжни да припомним на народонаселението кой точно е почетния консул на Украйна в България, а именно скандално известният Пламен Бобоков. Заради когото „синергичния с дневния ред на САЩ“ Румен Радев се събуди внезапно „революционер“ и … вдигна юмрука. И всички знаете какво последва – „протести“, оглавени от едни кретени, които ги спряха умишлено, по заръка на американското посолство, понеже имало пандемия ковид, после въвеждане на измамниците – идиоти киро и кокорчо от Радев в нефелните му служебни правителства, а после продуктово позициониране на „ПП“ от Радев, който натресе идиотите си да управляват България. С ястребно русофобство. Нещо като продукция а ла Зеленски.

На тоя фон почетният консул на Украйна в България Бобоков, изключително близък до потресаващото скандално дуо на Радев „Пламен Узунов – Николай Копринков“, заедно с тях изпонакадрува цялата държава, разпределя порциите и „дуо-трио“-то налапа де каквото можа.

Абе, про нац. Телевизиите, що не каните почетния консул на Украйна и той да се изкаже по темата „бой по Путин и слава украина“, а?! Що тъй го подминавате?

Поканете ги тримката – узунов – копринков – бобоков, и направете теле мост със Зеленски от Украйна и с Радев от Президенството.

Пламен Узунов да донесе една торбичка и да почне … майдана.

Новоизлюпеният политик „Бастун“ Стефан Янев, който беше през цялото време за лимонада, докато узунов – копринков – бобоков вилнееха из държавата, да е свръзка с „НАТО е България, България е НАТО“, докато на финала Путин им рече: „Скажите Zдрасти!“.

Afera.bg

 

Коментари 24 за
“АБЕ, ПРО НАЦ. ТЕЛЕВИЗИИ, ЩО НЕ КАНИТЕ ПОЧЕТНИЯ КОНСУЛ НА УКРАЙНА БОБОКОВ НА „СИНЕРГИЧНИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ РАДЕВ?! ИЛИ Е МНОГО Е ЗАЕТ ДА КАДРУВА И РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИ?”

 1. Ако Гуглена има трипер на сливиците си в България на Кир4у Простото ще настане апокалипсис.
  Защото ще стане нова национална катастрофа, понеже и к*ра на Кир4у ще хване трипера от нея и ще го сложи в г*за на Асьо В., а от това тъмно място, гонореята ще се закачи за мускулестия *уй на Нападжията, а след това ще се скрие в шундите на нападжииките, и така неусетно, цялата ни прославена система – данъци, осигурителни вноски, публични и частни държавни вземания, хазартна дейност ще отидат на кино, и ние покрай тях.
  Долу трипера!
  Всеки държавен служител с презерватив на к*ра и на езика.

 2. Лешпера почетен украйнски консул от бургас каза:

  Да поканят почетният на Бургас-караненов.
  кмета на Бургас живее в апартамент в 5* хотел Приморец там. В замяна, общината го обслужва както иска и лично му заграбват всички имоти по дължината на улицата на хотела.

 3. Почетен консул на Украйна е и Димитър Караненов , касиер на Боку и Пеевски, доносник на 6-ти отдел на 6-то управление , перач на Димитър Николов в Бургас в т.нар кръг “Приморец-Док 5” и още 100 кражби в Слънчев бряг и Бургас , почетното консулство но наркоактьорите е в самия хотел Приморец а със сина му са постоянно на белите магистрали…, освен краденето и контрабандата на Рошен….в БГ , през тях минава всички рушвети на общинарите по морето…

 4. Не е ли крайно време да се закрие паразитната длъжност президент?Възприе се пак по американски тертип и съвет,създавайки втори център на власт,който да е в конкуренция и постоянна междуособна борба.Всички президенти ,които ни се спускаха с делтапланер от американското посолство бяха негодни за такава висока чест.Р.Радев е най-добрия артист сред тях,преструва се на патриот,народняк и държавник,а постоянно бяха по тъч-линията,сърфира по повърхността,не смее да задълбае в същността на крещящите проблеми и да наложи съответните крайно необходими мерки.Той де факто е американски служител,туземен помощник-губернатор,прави се че не вижда и украинската емигрантска диверсия.Нищо не налага приемането на стотици хиляди неблагодарни украинци,които са определено враждебно настроени към българите,тъй като ни възприемат като руснаци.В Сърбия, да речем,дали така ги търпят да се нанизват със стотици хиляди и да безчинстват на публични места?Радев можеше преспокойно да наложи вето и забрана за навлизане на безконтролна паплач от укри–дезертьори и бъдещи башибозуци,дошли тук да ни учат на фашистки мурафети.

 5. 24 септември 1918 г.: Избухва Владайското въстание. Украйна върви натам. Въоръжените им сили от всякакъв род ще се върнат обратно

 6. „Българският стратегически план, по който се очаква в земеделието ни да бъдат вложени 8 млрд. лева, е върнат от ЕК. Към документа има 200 забележки.“

  От тези пари едно време Боко Тиквата на всеки 1 милиард връщаше в касата на мафиотската организация „Европейска народна партия“ по 200 милиона. И те го държаха на власт 12 години, а народът изнемогваше. Ето това е съвременното робовладелство прикрито под името „демокрация“. 50% от остатъка се разпределяше по външни сметки на герберасткия елит, а се отчиташе производство на домати, картофи, животновъдство. През това време бедният и болен бълагрин ядеше отровни картофи от Полша и Египет, домати от Гърция, вмирисано месо от други държави. Ето така се погубва нация – трови се бавно и полека.
  Киро Простото се закани да осветли мафията и да я вкара в затвора. Но след като и неговата програма ЕК я връща с 200ЗАБЕЛЕЖКИ, това означава, че „Продължаме промяната“ е продължението на ГЕРБ и използват същите схеми за кражби.
  Не чакайте мафията да се самонакаже. Тя е една и съществува под различни имена.
  Това е!

 7. С Конфискуваните Финансови и материални Средства на Богопомазаните през тези 32 години Българската Нация ще е една от Най-богатите в Света!!! Нищо вече не се чува за Фандъкова…Праните Гащи…Сараи…Италиански Боклук…Инфлация и т.н.!!!Забравих за Гешеф…но нали си го избраха американците??? Всички се Спотайват защото Паричките им са на Запад а там КОНФИСКУВАТ ако не си Праведен Либерал-Фашист!!!Слава Ухани!!!

 8. Последна новина:
  „Братя Бобокови продадоха „Монбат“ за 36 млн. евро“.

  Това означава, че „почетният консул“ на Украйна е разбрал накъде отиват нещата и се спасява.
  Мафия!

  1. „Монбат“ продажба-Website
   http://www.britishvolt.com
   Industries
   Motor Vehicle Manufacturing
   Company size
   51-200 employees
   Headquarters
   Northumberland
   Type
   Privately Held
   Founded
   2019
   Нова Фирма с 200 човека …??? От Европа отпускат 300 млр.ЕВРО за Борба с Енергийната Криза!?!?!? Много малка част от тези пари отиват за Газови и Нефтени технологии??? Големите Пари ще са Зелената Енергия!!!И акумулатори за НЕЯ!!! Англичаните май се Облажиха!!!Може да не са в Евросъюза но …предприятията са в НЕГО!!! Та КОЙ стои зад АНГЛИТЕ и защо Бобоков продава НЕЩО перспективно и с добро Бъдещо Финансиране !!! Про100 правим БОГАТИ ЗАПАД-НАЛИТЕ!!!

   1. Много точно уважаеми moitoi (азти).

    Ще бъде интересно да продължим и задълбочим анализите в тази посока. Нещата са изключително важни за развитието на света и за поробването на България.

    Браво!

   2. Защото Мариупол падна. Бобоков е работил с Украйна. Сега Мариупол е руски, а до него е най-голямото находище на литий в Европа. Ако не беше погрома на Бойко над Бобокови можеше ситуацията да е друга. Ама сега сме извадени от пазара. Можеше да се говори с китайците примерно, но в бизнеса всеки ден е много важен.

 9. Всеки гледащ или слушаш пропагандните канали без значение чии е просто Тъпак.Игнорирайте ги.Не са ви нужни.Има торенти за филми и музика ,други източници.Бойкот пълен на „националните“.

 10. Аз не знам, дали ,,Десет малки негърчета“ ще ги прекръстят на ,,Десет деца, дето не се виждат в тъмното“ и ,,Бой на негри в тъмна нощ“ на ,,Неизвестни се бъхтат ама,нищо не се вижда“ ,но е безспорно,че понастоящем в България се упражнява най-жестоката дискриминация в историята на света!

  На едната граница посрещаме бежанци с хляб ,сол ,че и стабилна издръжка ,а на другата ги спираме с бодлива тел и кучета…

  Винаги съм се чудел ,аджаба какво ли ще стане ако цяла Източна Африка тръгне насам освирепяла от глад ?!

  Венсеремос.

 11. Чаушеско беше един обикновен комунистически диктатор, докато байтошо все пак е незаконен син на хазарската фамилия Кохари, видни роднини с английското кралско семейство. Така че, нещата са различни и затова все ще сме така.

 12. Понеже съм дърт и тъп искам да запитам моят кумир – уважаваната от мен г-жа Томова на нейния сайт , дали разликите между България и Румъния – много по-малка корупция, по високи заплати и лични доходи, по – развита промишленост в това число и производство на коли, по – развито корабостроене , по – справедлива и действена правосъдна система – всичко това се отнася за Румъния разбира се , не се дължи в крайна сметка на съдбата на фамилия Чеушеско,последните мигове от която бяха давани и по телевизията. Вероятно няма да се оправим а ще ни „оправя“ този и онзи, докато в България не се случи нещо такова – публичен разстрел. Какво мислите уважаема г-жо Томова?

  1. Келеш, твоето не се приема, много е бързо и безболезнено .
   Пишман юнаците се завързват е едно късо въженце за едното краче и въженцето се завързва на най- високото дърво в градската градина или парк …
   До кога ?
   Докато кокалите започнат да падат един по един и се вмирише цялото населено място на мърша .
   След това мераклии за еничари – ЙОК !

   Другото е да си „хоратоваме“ (по странджански) в сайта .

 13. Тая хитра мутра на гумен гадев, доволна от келепира си и от живота си на двуличен продажник е гнусна и отблъскваща. …вече е известен като „двуличник“ и из западните медии…а другият пръска злоба и тънка пресметливост….

 14. Не знам точно какво правят Бобокови, но тъкмо бяха направили як бизнес с акумулатори, не само у нас, но и в Германия два завода за литиево йонни батерии, в Румъния също имат бизнес и Бойко ги размаза. Тесла прави гига фабрика в Германия. Колите на Тесла ползват литиево йонни батерии. Бобоков почетен консул на Украйна. До Мариупол най-голямото находище на литий в Европа. Мариупол пада и фабриките, патентите и тн в Германия бяха продадени за 36 милиона. Заслужава да се помисли. ГЕРБ се хвалят, че пряко са създадени и финансирани от германски фондации. Всъщност има ли значение, когато продаваш интересите на България, на кого ги продаваш? Май за боковата мафия няма значение. Акумулаторите на една страна, изкуственият интелект за евреи, Гугъл /пак евреи де/ Сега са вкарали и швейцарци /те както винаги са по препирането в случая на имиджа/ Цюрих двама медалисти и с награди от български президенти плюс един не толкова велик правят изкуствен интелект. Пак в Цюрих център за изкуствен интелект има Гугъл. В България и САЩ има български патенти за изкуствен интелект, ама не на медалистите. Гугъл развива изкуствения интелект в Швейцария /в САЩ има патент/, а в България вече трети президент след първите двама наградили величията ще се погрижи патентът да няма значение. Той ни представи човекът от Цюрих, който ще промени региона и света. Не знам дали някъде по света съществува държава, в която предателството, измяната да е част от държавната политика на всички нива. И сме били бедни и нещастни, защо ли? Докато следваме и викаме ура за безродници все така ще е.

 15. Почетният Консул на УкрайнаТа в Бургас е не по-малко колоритна личност.
  Само дето е приятел и ходи на лов с Б.Б. и издържа победите на ГЕРБ Бургас.
  А миналият месец, Зелените от Министерството на екологията му разрешиха да застрои Аркутино на брега на морето.
  Едни 300 дка. ама всичко е точно според Министъра и Зам. му.
  Слава .. ха ха ха Кинти, кинти и ложи, ложи

 16. Тази мръсна , противна , гадна , долна паплач трябва да се унищожи до крак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>