Публикувано на 20.04.2021 / 10:51

АБЕ, „ПАРТИЙО НА ПРОТЕСТА“, ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ДА ВИ ПИТА КОЙ И ЗАЩО СПРЯ ПРОТЕСТА И ОТКЪДЕ СА ВИ КИНТИТЕ? НЕОФИЦИАЛНИТЕ!

Кречеталото Мая Манолова, която насипва купища трафаретни лозунгови думички с хиляда километра в час на минута, не спря да се катери върху „протеста“. Ежедневно, ежеминутно, когато я удостояват с ефир.

А ако не сте забравили тя не слизаше от ефир, дори и тогава, когато да влезеш в прайм-тайм на „водеща“ телевизия, задължително трябва да си от „правилния списък“.

Та, Маята и днес пак се пъчи с идиотското название „партии на протеста“.

Доколкото си спомняме „партии на протеста“ по време на протеста беше табу. Самите „отровни“ не искаха никакви партии да се обозначават при тях, докато даваха микрофона на подбрани от тях лица, с които, впрочем, отблъснаха много хора.

И сега се сетете нещо много важно! На Маята изобщо не и даваха микрофон, защото ортака и Арман е хитър и много добре знаеше, че хората не я понасят, докато накрая усулсикиджийската уж се прилепиха до нея като голямаааата работа, а всъщност си бяха биз бизе с нея от самото начало.

БСП деликатно не излизаше „партийно“ на протеста, но обективността трябва да отбележи, че нейните представители бяха на площада. А Маята де който я свареше, я гонеше като мръсно коте.

На финала УМИШЛЕНО, КОНТРОЛИРАНО И НАПЪЛНО ДИРИЖИРАНО отровните плюс аверката им Маята, която Арман обслужва от години, спряха протестите, внезапно загрижени за здравето на нацията.

Но след като едва се докопаха до парламента, поради тоталното разочарование на хората от тях, сега не спират да се пъчат със същия тоя протест. И непрекъснато закачат снимки от протеста по профилите си във Фейсбук, за да пият от „славата“ на „революционери“. Продуктивно позициониране.

Абе, няма ли кой да пита и провери Кой и защо спря умишлено протестите и откъде са НЕОФИЦИАЛНИТЕ КИНТИ НА МАЯ И КОМПАНИЯ?

Вместо да си посипят главите с пепел, че ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛИХА НА ИЗБОРИТЕ, тия не спряха да бляботят, да се натискат да „се жертват“ за министри и прочие, да се изживяват като най-паче „експерти“.

Че има много балъци на тая територия е пределно ясно, но не сме чак такива, за да не знаем кой кой е, на кого служи и какви ги плете.

Защото ако наистина тия типчета и типеси бяха честни и изтъкани от морал, щяха да изпълнят обещанието си да не се пъхат първи за депутати и властници, а щяха да отстъпят и да наредят листите с НОВИ ЛИЦА.

Да, ама, не това беше зададената „задачка“ на „мероприятието“. Колко ли нерви е образувал Режисьора за тия егоцентрични комплексари – дали ще я докарат дотам, че изобщо да влязат в парламента?

Е, набутаха се. Но нито протеста е ваш, нито сте били „опозиция“ като хората. Помним къде бяхте през годините и знаем Кой ви активира копчето да се правите на хайдути.

Айде холан, аман!

Afera.bg

 

Коментари 13 за
“АБЕ, „ПАРТИЙО НА ПРОТЕСТА“, ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ДА ВИ ПИТА КОЙ И ЗАЩО СПРЯ ПРОТЕСТА И ОТКЪДЕ СА ВИ КИНТИТЕ? НЕОФИЦИАЛНИТЕ!”

 1. За такива баба ми казваше: „Остъй я тая – сигурно има маясъл на езика си!“

 2. Манолова чакала Слави да се разберат….
  Думи нямам повече…. освен как стигнахме дотук!

  Коя е Мая и кой е Слави Татуса….

  Те ли ще ми решават бъдещето! Това е страшно!

  НОВИ ИЗБОРИ!

 3. Мая Манолова свърши нещо и след това го заличи или наопаки. Една от тия на всяка манджа мерудия. Да има одобрение, озлобление , няма значение.
  Васил Левски например е бил и си остава един от цял народ, не е очаквал за това което е правил някакви постове и пари , а бесилка и ятаган. Очевидно и тогава и сега, матриала., тоест ние, толкова си можем.

 4. Томова ще си позволя един непоискан съвет,гледах видео някъде преди три седмици,където сестра Галева,женския вариант на сатаната борисов(((пиша сатана,защото само сатаната е способна на толкова неизчерпаеми номера,каквито виждаме от страхливеца борисов))) та сестра галева(мая общата)е женския вариант на урода борисов,няма срам,а само гьонсуратска наглост,та да дойда на думата си,преди три седмици,мая общата се появи между все още протестиращите,между майките,опитваше се да ги умилостиви,защото те и казаха,че са се излъгали в нея……имаше транспарант на МАЙКИТЕ,когато маяма беше гост в Панорама….мисля че,във вашия сайт видях това,непоискания съвет е ако имате желание пуснете Видеото и снимката….всеки път когато това гьонсуратско нещо маяма парадира с Протеста!!!

 5. Коментарът е много точен!
  БСП е фактор и е проблем за тези, които не са го разбрали!
  Единствената работеща формула в момента за България е правителство на ИТН в коалиция с БСП, ДБ и Мутри Вън.
  Ако милеят за България ще го направят!
  България сега има нужда от Правителство, което да работи в интерес на Държавата и Народа!
  Ако не – следващият път са аут от Народното събрание!

  1. Малко са тези. които ще те разберат за БСП.
   На БСП сега не и трябва да участва в правителство, а след новите избори.

 6. За чудене е как с тези остри зъби Май-на-та-й прави мин-етите на режисьорите си .
  За това че е шевна машина и не пропуска – повече е от ясно .

  1. Завършила е МИ в една столица.
   МИ са инициалите на Минеtчийски институт.

 7. Извода след изборите е само един. Всички партии, участващи в изборите, не без помощта на едно посолство, се опитаха да сринат БСП. Дори и дружно не успяха. Сега оридължават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *