« Върни се назад Публикувано на 20.04.2021 / 10:51

АБЕ, „ПАРТИЙО НА ПРОТЕСТА“, ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ДА ВИ ПИТА КОЙ И ЗАЩО СПРЯ ПРОТЕСТА И ОТКЪДЕ СА ВИ КИНТИТЕ? НЕОФИЦИАЛНИТЕ!

Кречеталото Мая Манолова, която насипва купища трафаретни лозунгови думички с хиляда километра в час на минута, не спря да се катери върху „протеста“. Ежедневно, ежеминутно, когато я удостояват с ефир.

А ако не сте забравили тя не слизаше от ефир, дори и тогава, когато да влезеш в прайм-тайм на „водеща“ телевизия, задължително трябва да си от „правилния списък“.

Та, Маята и днес пак се пъчи с идиотското название „партии на протеста“.

Доколкото си спомняме „партии на протеста“ по време на протеста беше табу. Самите „отровни“ не искаха никакви партии да се обозначават при тях, докато даваха микрофона на подбрани от тях лица, с които, впрочем, отблъснаха много хора.

И сега се сетете нещо много важно! На Маята изобщо не и даваха микрофон, защото ортака и Арман е хитър и много добре знаеше, че хората не я понасят, докато накрая усулсикиджийската уж се прилепиха до нея като голямаааата работа, а всъщност си бяха биз бизе с нея от самото начало.

БСП деликатно не излизаше „партийно“ на протеста, но обективността трябва да отбележи, че нейните представители бяха на площада. А Маята де който я свареше, я гонеше като мръсно коте.

На финала УМИШЛЕНО, КОНТРОЛИРАНО И НАПЪЛНО ДИРИЖИРАНО отровните плюс аверката им Маята, която Арман обслужва от години, спряха протестите, внезапно загрижени за здравето на нацията.

Но след като едва се докопаха до парламента, поради тоталното разочарование на хората от тях, сега не спират да се пъчат със същия тоя протест. И непрекъснато закачат снимки от протеста по профилите си във Фейсбук, за да пият от „славата“ на „революционери“. Продуктивно позициониране.

Абе, няма ли кой да пита и провери Кой и защо спря умишлено протестите и откъде са НЕОФИЦИАЛНИТЕ КИНТИ НА МАЯ И КОМПАНИЯ?

Вместо да си посипят главите с пепел, че ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛИХА НА ИЗБОРИТЕ, тия не спряха да бляботят, да се натискат да „се жертват“ за министри и прочие, да се изживяват като най-паче „експерти“.

Че има много балъци на тая територия е пределно ясно, но не сме чак такива, за да не знаем кой кой е, на кого служи и какви ги плете.

Защото ако наистина тия типчета и типеси бяха честни и изтъкани от морал, щяха да изпълнят обещанието си да не се пъхат първи за депутати и властници, а щяха да отстъпят и да наредят листите с НОВИ ЛИЦА.

Да, ама, не това беше зададената „задачка“ на „мероприятието“. Колко ли нерви е образувал Режисьора за тия егоцентрични комплексари – дали ще я докарат дотам, че изобщо да влязат в парламента?

Е, набутаха се. Но нито протеста е ваш, нито сте били „опозиция“ като хората. Помним къде бяхте през годините и знаем Кой ви активира копчето да се правите на хайдути.

Айде холан, аман!

Afera.bg

 

«