« Върни се назад Публикувано на 07.06.2021 / 18:48

АБЕ, „НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ“, БОЖКОВ ВИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ! В КОЕ НЕ СТЕ СИГУРНИ? ИЛИ ХЕРО МУСТАФА НЕ ДАВА? ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ И БОЖКОВ, И НАЙ-ВЕЧЕ ПЕЕВСКИ ДА НЕ ИЗВАДЯТ „АРХИВА“, ЧЕ ВСИЧКИ ДА НЕ СЕ ОЗОВЕТЕ В „ЧЕРНИЯ СПИСЪК“ И ДА ВИ ОБЪРНАТ С ХАСТАРА НАГОРЕ!

Бойка Атанасова:

Колко е сериозно служебен премиер да каже: „Аз чух от медиите, че съм бил подслушван“ или „Имам усещането, че съм бил подслушван“.

Айде по-сериозно вече…

Николай Бареков:

Те от медиите (Афера) научиха и, че има шкафчета, кюлчета и Мара Хари.

Веселина Томова:

Премиерът научил от медиите, че бил подслушван, военният министър научил от медиите, че американците нахлули с автомати в българско предприятие. А президентът Румен Радев сигурно е научил от Херо Мустафа, че управлява щата „Басимама“.

На въпрос дали знае кой е лидерът, подкупван от едно от лицата, наказани по Закона „Магнитски” (Васил Божков), Янев заяви, че не знае за кого става въпрос. „Мисля, че много хора подозират кой е, но аз не мога да го кажа, защото не съм сигурен”, каза той.

Абе, „натовски генерали“, Божков ви го каза в прав текст, в кое не сте сигурни?! Или договорката с Херо Мустафа не позволява Боко Тиквата да бъде споменаван, а?

Клети нащастници на каишка. „Храбреци“, ама дотолкова доколкото Мустафа -та позволи. Не смеете даже името на Борисов да произнесете.

После Божков ви крив. Вие гледайте и Божков, и най-вече Пеевски да не извадят „архива“, че ще обърнат ВСИЧКИ ви с хастара нагоре. Няма червени, десни, мутри вътре, мутри вън, шоумени, патриоти и всякакви, льотчици и зелени чорапи. ВСИЧКИ да не се озовете внезапно като свързани с „тримата“ в „черния списък“?!

Afera.bg

 

«