« Върни се назад Публикувано на 01.06.2023 / 20:51

АБЕ, МВР ДЕМЕРДЖИЕВ – КЛОУН, ВЗЕМИ СИ ГО ПЕПИ ЕВРОТО ДОМА, ЗА ДА ТИ ПРАВИ КЛИПОВЕ КАК ПЪРДИШ СЛЕД БОБ, БЕ, СМЕШНИК ЖАЛЪК!

Знаете ли какво се нарича “конкурентна среда”? Това е когато Кирил Петков и Бойко Борисов си мерят лъжите.

И в този ред на мисли искам да кажа, че тея двамата са си един за друг – мошеници от селски тип, но с глобални претенции!

Срам за България! Невиждан срам за България.

Що се отнася до лицето Божанков, то на него бих казал нещо съвсем кратко – ти си един горнооряховски педал с папийонка, скъпи Божанков. Педал от колелото на вселенската простота. Кой те хване – той те върти! Нищо друго не си ти, освен велосипед под наем. Но, моля те, ти не ми се обиждай! Няма нищо лошо да си педал, особено ако човек изглежда като теб. Последното, между другото, го каза твоят авер Манол Пейков, сещаш ли се?! Оня с палатката, космите и орангутанската харизма.

Просто не мога да проумея как всички, които до вчера плюеха по Борисов, днес са му първи бодигарди. И верни морални защитници.

Такова дъно, такъв безкрай… Ицо Хазарта е новият Сталийски, а Лена скоро ще си сложи цици и ще се прекръсти на Лепа. За да забавлява боса. На ливада в Банкя.

И като стана дума за Хазарта, преди малко този палячо откровено ме разсмя – бил се заблудил за Радев, но пък бил открил Борисов! Бахти, палячото!

И Демерджиев и той същия клоун, бате. МВР изпълнявало нарежданията на прокуратурата за Пепи Еврото, но само по себе си било невинно!

Абе, Демерджиев, па вземи си го Пепи дома за да ти прави клипове как пърдиш след боб, бе, смешник жалък!

Доволен съм от себе си. Още от първия ден ги хванах тея сладури. Още тогава папийонката им ми замириса на кисело зеле.

Или накратко, за да обобщя отношението си към тези подлоги – FU and have a nice day!

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Министър МВР Демерджиев е пълен идиот! Не! Повече от идиот е.  Той е олигофрен. Гледам физиомутрата му тая вечер по bTV и му слушам абсолютните малоумия, които плещи. Иде ми да му забия един десен прав, ама после си викам – тоя и без десен прав, ще се насере, само да му изръмжа насреща.

След като МВР-то му се посра тотално, предавайки акцията срещу Пепи Еврото и Ами, а АФЕРА написа в прав текст кой точно и кога предупреди Ами, респективно Пепи Еврото – виж тук! – тоя измисленяк продължава да ломоти как МВР не се месело във войните между институциите.

После не плюйте само по прокуратурата! Защото МВР разследва и прави акциите, и винаги ТЕ ги ОСИРАТ! ЗАЩОТО ЛАПАТ КИНТИ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ!

МВР – ИДИОТ ДЕМЕРДЖИЕВ заразказва и как МВР охранявало лица, които „патрулите пазели по нощите пред нощните заведения“ и реве що прокуратурата издавала постановления за охраната им и ги давала на МВР да ги изпълнява…

Ей, олигофрен МВР Демерджиев, устата си стискам ЗАСЕГА, ТОЧНО ЗАЩОТО СЪМ ПОД ОХРАНА, да обясня на хората какви идиотски „наредби“ са длъжни да изпълняват редовите ченгета, написани от назначените от Пламен Узунов и Копринков такива като тебе „шефове“! За каква кретения става дума, Демерджиев, която като министър можеше досега да промениш и регулираш професионално! Ама тъпак как да промени нещо професионално, когато си е тъпак и разбира само от „бях точен с парите“!

Все някога тая охрана ще мине през главата ми, и тогава ще ти разкажа играта, смешник жалък!

Защото, ТЪПАКО ДЕМЕРДЖИЕВ, КОЛКОТО АЗ СЪМ НАПРАВИЛА ЗА БОРБАТА СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТИ ДАЖЕ И НЕ СИ СЪНУВАЛ, ЧЕ ДА ПИЩИШ ЗАЩО БИЛИ ОХРАНЯВАНИ ЛИЦА ПО ЗАРЪКА НА ПРОКУРАТУРАТА!

ЗАЩОТО ТИ СИ НЕЩАСТНИК, КОЙТО Е СЛОЖЕН ТАМ ОТ ЕДНИ КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ, И НЕ САМО ХАБЕР НЯМАШ ОТ МВР И ПОЛИЦИЯ, А НЯМАШ ХАБЕР ДАЖЕ И ОТ ТОВА КАК ДА СИ ОБУЕШ ПАНТАЛОНА!

ТАКЪВ НЕЛЕП ТИП КАТО МИНИСТЪР НА МВР НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ДАЖЕ ЦВЕТАНОВ ИЗГЛЕЖДАШЕ ПО-МАЛКО СМЕШЕН.

«