Публикувано на 29.06.2022 / 15:09

АБЕ, КОРНЕЛО, КВО КВИЧИШ! ЧЕТИ „АФЕРА“! ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА, ЧЕ ПРОСТОТО КИРО Е ЛУД?! ДАНС ХАБЕР НЯМА! ШАНТАВИЯТ ТИ АВЕР ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ!

Корнела с джандар сурат рецитира първо, второ, трето, четвърто, чак ги обърка.

Да свикал КС Радев, той не можело да не знаел, Простото Киро еднолично взел решението, дъра бъра два чадъра, тя спирала да преговаря, ако Кирчо щял да е пак премиер.

АФЕРА ГО НАПИСА ЯСНО!!!

ЕКСКЛУЗИВНО! НЕ СЛУЖБИТЕ, А ПРОСТОТО КИРО ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ! ТРИ МЕСЕЦА СЛУЖБИ И ДЪРЖАВА ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СПРАТ ЛУДОСТТА МУ: „ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ШПИОНИН“! РЕШЕНИЕТО МУ Е НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ ЗАСЕКРЕТЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА МС, КОЕТО НЕ Е НАПРАВЕНО! ТОЗИ ЧОВЕК Е НАПЪЛНО ЛУД И Е ЗА ПСИХИАТРИЯ!

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b8/

Преди месец са изгонени 30 руски димпломати, Простото Киро излъга снощи за „70“, а ДАНС хабер няма за снощното му идиотско изявление! Описали сме всичко, което се е случило през последните три месеца. Ти сега ли разбра, че Простото Киро е луд?!

Шантавият ти авер, Корнело, еднолично си измисли 70 дипломати снощи и еднолично ги изгони.

Така че, не се прави сега на финала революционерка, щото никой, ама съвсем никой не е забравил оръжието за Украйна, оръжието, дето го изнасяше СРЕЩУ Русия, за чиито дипломати сега си се загрижила.

Afera.bg

 

 

Коментари 27 за
“АБЕ, КОРНЕЛО, КВО КВИЧИШ! ЧЕТИ „АФЕРА“! ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА, ЧЕ ПРОСТОТО КИРО Е ЛУД?! ДАНС ХАБЕР НЯМА! ШАНТАВИЯТ ТИ АВЕР ЕДНОЛИЧНО ГОНИ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ!”

 1. Курнела за куролация, или куролация за курнелата, другаряШекспир ги рабира тия работи.

 2. На Четвърти километър командва бачо ви Кольо !
  Фертиг.

  Венсеремос.

  1. Кажете на индианеца да изхвърли мивката през прозореца,за да може свободно да се ЛЕТИ НАД КУКУВИЧЕТОГНЕЗДО !
   Венсеремос.

  1. Много сте прав! А Простокирето е уникален образ.На такъв подобен дано никога не попадаме повече.Шест месеца всички на маймуни ни направи.А ние така му се радвах ме….За мен първата червена сигнална лампичка ми светна,когато този щастлив идиот преди изборите още заяви,че има готов кабинет и завърши с „Аз ще бъда премиер!“ И една весела случка.Съседка ,влюбена в“ това младо,хубаво дете,че и учено“ ходеше от човек на човек да агитира,разнасяше агитационни материали,следеше какво къде е казал и дотягаше на всички с приказки да гласуваме за него.Съпругът й забрани да се занимава и я заплаши с развод.Кавгата в тяхната къща беше постоянна.Когато спечелиха ПП беше празник.Ходеше наперено като паун.От 5-6 месеца обаче не се вижда никъде.Съпругът й я набил заради глупостта й ,та лежа в болница.Сега си мълчи.А съпругът й ходи гордо като паун.Изводът е един .Кой на когато му дойде времето яде бой.На Нинова,на Простокирето,на Иванов и на Атанасов отдавна им е дошло времето за един хубав бой.Само да уточним кой да е първи и койнакъде поема после.Към затвора или към лудницата

 3. Любимата ви Елена Гунчева (депутат от партията на нелюбимия ви Костадин Костадинов) излезе поредната мъстия.
  Няма да сгрешите, ако не публикувате тъпотиите и в сайта ви.

 4. КУРнело, КУРВАнело,
  Да ми ДУХАШ на Голямата ПАТКА!

  ПРОСТкиро, ТЪПкиро, ЛУДкиро е ЛАЙНО!

 5. Поздрав АФЕРА ! Приветствам Вашето обръщение към Корнелия ! Но нека да е ясно – Корнелата няма да чете.Не че не може да чете , просто няма кой да и даде.На нея и на БСП трябваше още от самото начало да им стане ясно под калпаците ,че народа не иска те да управляват.Да ама не – намъкнаха се през задния вход и се натаманиха и те в управлението.Ще прозвучи много вулгарно , но мъдрия народ го е казал много отдавна-който се завира със свалени гащи там дет се мерят коравите чепове винаги бива мандръсан щото така е редно и е грехота на таквоз нещо да му се откаже.Та Корнелата няма да чете ама това вече го усети чисто физически – “ употребиха “ я здраво и сега няма какво да реве.Трябваше да чете и да мисли преди да се набута между надървените и да стои и да подкрепя това вредно за народа и Родината ни правителство.Допусна Корнелата същата грешка което направиха навремето лъжепатреотарите и опикания Шкембек войвода – до последно се държаха за ГЕРБ и съвсем нормално народа ки изрита здраво и то така че скоро парламент няма да видят.Това ги чака и БСП – та да „благодарят“ подобаващо на Корнелата.

 6. Ленчето се изцепила, че решението за изгонване на руските дипломати било САМО на МВнР, било си по-процедура и нямало никакви нарушения.
  И това ми било юрист! Спокойно може да си скъса дипломата и да почва работа на Околовръстното. Може пък да и върже, на Северната тангента минават бая турски тирове и ще и сцепят трътката.

 7. ТОЯ НАРКОМАН НСО ДА ГО КАРА НА ЧЕТВЪРТИ КЛМ.
  КАК ТАКА НИКОЙ, НИЩО НЕ ЗНАЕ ДО СЕГА.
  НА ИЗБОРИ И НАРОДА НАЙ ПОСЛЕ ДА МИСЛИ!!!

 8. Курнела е гадна курва, която предава българските национални интереси над път и под път !
  Досега лиза гъза на Психара Киро а сега ще се върти като пумпал та дано се намерят абдали които да се хванат на загрижените й приказчици .
  Вън от България Мръсницо, вън заедно с Харвардската шайка хиени, чуждоземни Еничари .

 9. Докато я нямаше тая, БСП бе що-годе партия, управляваща и опозиция. И имаше някакъв паритет, държавицата, колкото и нефелни да са ръководителите, все пак се движеше, макар и с бавни темпове. На откакто това нещо (корнела) се появи, всичко тръгна назад. Изкопа отнякъде човека с юмрука, колко го е проучила, не се знае, а и беше натресен „отгоре“. Той разбуни държавата, посочи „най-успешните министри“, даде им власт и ето докъде я докарахме. Всеки може да прецени с колко години се върнахме назад. Заради това нещо!

 10. БZП няма да излезе от властта и розовите джендъри от Дайбъ, ще стискат кокала за кинти и постове. Лакоми и алчни, не са в НС да правят нещо , а да крадат.
  Инфлацията и високите цени литнаха до небесата, куфарчетата под масата им трябва на промяната. Червената мафия от подмяната!

 11. Живял съм доста и доста съм чел през живота си. По – голям позор за червената идея от Нинова няма и няма да има! Тя с този позор ще остане в историята. Не знам нищо за нейното семейството и не ме интересува местонахождението на сина и но мисля, че трябва незабавно да напусне България а не да се крие зад национални съвети. Марш от тук предателко мръсна! Върви си и никога не се връщай! Няма да бъдеш забравена – влезе в историята ни, но как – ние знаем!

 12. Киро е канадски гражданин и след като взема решения в ущърб на България и в полза на чужди държави трябва да бъде съден за шпионаж! Да се самосезира прокуратурата! Да свърши и Гешев нещо полезно!

  1. „По – голям позор за червената идея от Нинова няма и няма да има! “

   Идеята на Б$П е бледорозова, като прашките на вАгинин.

 13. Ми много просто, след като решението на куру путков не взето по установения от закона ред, то трябва да се отмени и да се разгледа по установения ред на министерски съвет….но не и от сваленото вече правителство, а от следващото при това не служебно, а редовно избрано по волята на народа правителство…….аман от простаци, луди, ненормални, продажници, попкръстьовци и всякакви социопати с диктаторски еднолични заповеди като фараони …

 14. По цял свят дипломатите работят за собствените си служби и това е всеизвестно и не е никакъв аргумент само по себе си.

 15. Кирчо не е луд, само е много послушен.Оня Кърмит-Зеленски така му е казал и нашия бърза да изпълни указанията щото няма много време.Ристето от ДБ е плътно до него и го оправдава за всяко безумие, това се вика демократ та дрънка.

 16. Късно е либе за китка. Сума ти изродщини и предателства натвориха заедно, за да се прави на несъгласна . Следващия парламент- през крив макарон .Амин .

 17. Хакам им го в човката на Курвела и Откачалката. Всичко ще си дойде на мястото. А на тях не завиждам.

  1. как и откъде ще си дойде на мястото; ша ритна бакъра от чакане; ще кажеш то с чакане не става – ами какво друго мога да направя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *