« Върни се назад Публикувано на 22.06.2022 / 9:27

АБЕ, ДРЕБЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ НАТЕГАЧ, НАВЕДИ СЕ! ТОВА НАД ГЛАВАТА НЕ Е ЧАЙКА, А ДРОН. ИДВА ДА ТЕ ОТВЛЕЧЕ В ТАЙНА ЛАБОРАТОРИЯ. ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТЕБ. С ХОРМОНА НА РАСТЕЖА

Най-малкият голям разузнавач на света, известен още като джуджето – инсталация от двора на американското посолство, цяла сутрин пищя, че Радев чрез службите си следял Петков и компания.

И се сетих как преди 2 години Бойко също мрънкаше, че Радев го следи с дрон. В спалнята. И в чекмеджето.

И си мисля сега: за едно хубаво кафе са нужни 21 грама. Точно колкото тежи мозъка на джуджето. Ако добавим и малко захар – фрапето е готово. Глико. С базедов аромат.

Искам да кажа, че не е лесно да си прост. Цял живот го слушам тоз дребен Атлантически натегач, как се мазни на американците, и им се чудя на тези хора, не знаят ли, че в службите, както и в дейности свързани с контрол, квалифицирана информация, тайна и сигурност, никога не се назначават лица с някакъв тип недъг. Бил той височинен или интелектуален. Защото тези хора имат дефицити, което пък автоматично ги прави опасни.

И още нещо искам да го питам аз тоз малък ум: абе, Наско, моето момче, кой според теб кадрува в българските служби, дядо Мраз или дядо Коледа?! Нали уж твоите хора от Мисисипи имат власт у нас, а не Путин докато е в кома. Или да ти го обясня още по-просто: не те харесват, бе, пигмей. Твоите не те харесват. Щото никой, ама никой, не харесва соцпрокурори от Разград. Никой! Още по-малко пък американците.

П.С. Наведи се! Това над главата не е чайка, а дрон. Идва да те отвлече в тайна лаборатория. За да си правят експерименти с теб. С хормона на растежа.

Васил Петев

«