Публикувано на 22.06.2022 / 9:27

АБЕ, ДРЕБЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ НАТЕГАЧ, НАВЕДИ СЕ! ТОВА НАД ГЛАВАТА НЕ Е ЧАЙКА, А ДРОН. ИДВА ДА ТЕ ОТВЛЕЧЕ В ТАЙНА ЛАБОРАТОРИЯ. ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТЕБ. С ХОРМОНА НА РАСТЕЖА

Най-малкият голям разузнавач на света, известен още като джуджето – инсталация от двора на американското посолство, цяла сутрин пищя, че Радев чрез службите си следял Петков и компания.

И се сетих как преди 2 години Бойко също мрънкаше, че Радев го следи с дрон. В спалнята. И в чекмеджето.

И си мисля сега: за едно хубаво кафе са нужни 21 грама. Точно колкото тежи мозъка на джуджето. Ако добавим и малко захар – фрапето е готово. Глико. С базедов аромат.

Искам да кажа, че не е лесно да си прост. Цял живот го слушам тоз дребен Атлантически натегач, как се мазни на американците, и им се чудя на тези хора, не знаят ли, че в службите, както и в дейности свързани с контрол, квалифицирана информация, тайна и сигурност, никога не се назначават лица с някакъв тип недъг. Бил той височинен или интелектуален. Защото тези хора имат дефицити, което пък автоматично ги прави опасни.

И още нещо искам да го питам аз тоз малък ум: абе, Наско, моето момче, кой според теб кадрува в българските служби, дядо Мраз или дядо Коледа?! Нали уж твоите хора от Мисисипи имат власт у нас, а не Путин докато е в кома. Или да ти го обясня още по-просто: не те харесват, бе, пигмей. Твоите не те харесват. Щото никой, ама никой, не харесва соцпрокурори от Разград. Никой! Още по-малко пък американците.

П.С. Наведи се! Това над главата не е чайка, а дрон. Идва да те отвлече в тайна лаборатория. За да си правят експерименти с теб. С хормона на растежа.

Васил Петев

Коментари 24 за
“АБЕ, ДРЕБЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ НАТЕГАЧ, НАВЕДИ СЕ! ТОВА НАД ГЛАВАТА НЕ Е ЧАЙКА, А ДРОН. ИДВА ДА ТЕ ОТВЛЕЧЕ В ТАЙНА ЛАБОРАТОРИЯ. ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТЕБ. С ХОРМОНА НА РАСТЕЖА”

 1. Недейте така Петев, Хаяско като прочете това, повече няма да може да носи очила. Ще му опират в очната ябълка! Кокорчо репа да яде!

 2. Не е виновен гнома,виновни са мисирките с техните въпроси.Трябвало службите да ги управлява само мин.председателя.Ми нали ги управляваше само ББ и лятото на 2020 уревахте урталъка ,че Ви подслушват и следят.Така поне има дори и минимален контрол в случая от президента/при положение че е от друга партия и не се казва Р.Пл.

 3. Хайде върви на „Козяк“. Там ще ти дадат бонбонче. А може и да е увито в залена хартийка

 4. Наско Гномът, ако знае колко е тъп ще се гръмне. За съжаление не е само той.

 5. Много много много готин авторов текст! Смях се искрено. Много точно е уловена същността на генерал Пекинез.


  Присетих се, че някъде бях срещал диагноза на поведението на късопръсти касапи като генерал Гном.
  Оказа се, че характерните му особености биват добре описани в състояние, което психиатрията нарича с гръцката дума Параноя.

  Ето уики:
  „Параноя – представлява патологично надценяване на собствения Аз-образ (представата на личността за себе си). Тя се разглежда като вид невроза, която се дължи на СИЛНО РАЗВИТО ЧУВСТВО ЗА МАЛОЦЕННОСТ, съпроводено с гордост от постигнато. Този вид комплекс се свързва с това, че човек мечтае да участва в ситуации, в които той е най-добрият. Подобни действия разделят личността от реалните отношения. В нея се развива огромна гордост, недоверчивост, мнителност, измислена мания за преследване, които правят този човек лесно раним, егоистичен, взискателен и предявяващ претенции да бъде харесван. Човек с такъв комплекс, при контакт с околните е агресивен, предирчив, не желае и не може да се впише в общите изисквания. Параноикът е труден за разбиране. Преценките му са деформирани и изменени. Възприема дори най-малките неща като сложни. Импулсивен и свръхемоционален. Подобен тип хора трудно се приемат от околните, защото СМЯТАТ, ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО. От привидно мнимо спокойствие те бързо преминават в активно и се стремят да доминират над околните като се СТРЕМЯТ ДА ВНУШАВАТ СВОИТЕ ОЦЕНКИ ИЛИ МНЕНИЯ. Параноикът крие в себе си враждебност, но в същото време демонстрира омраза и в много случаи деспотизъм. Това е провокирано от ПАТОЛОГИЧНОТО НАДЦЕНЯВАНЕ НА СОБСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ. Такъв тип хора споделят всички свои виждания пред останалите като се стремят да ги накарат да им партнират.”

  Кажете, не са ли твърде много съвпаденията?

  Чудя се, как ли генерал Начко чете Вапцаровите строфи:

  „Понякога ще идвам във съня ти
  като нечакан и неискан гостенин.
  Не ме оставяй ти отвън на пътя –
  вратите не залоствай.

  Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
  ще вперя поглед в мрака да те видя.
  Когато се наситя да те гледам –
  ще те целуна и ще си отида.”

  Струва ми се, че генералът е прочистил библиотеките си от Вапцаров, понеже, все му се привиждал г-н Путин, приседнал до него в съня му.
  Тъкмо когато го целувал, генералът надавал неистов писък и падал възнак, покосен от видението.

  1. Има професионални изкривявания, които помагат на работата. Параноята в частта всеки е потенциална заплаха е задължителна в контраразузнаване, администриране на компютърни системи и други. Там параноиците са най-добрите професионалисти. Генералът е контраразузнавач… не е разузнавач.

   1. Само да уточня.

    Капчица упрек нямаше да упомена, ако Атанасов не опитваше да внушава лъжи и утопии.
    Нека си е нисък гном, колкото си иска. Все пак чисто физическите белези не можем да коригираме.
    Негова си работа са си неговите въжделения.
    Нека си обича краварите.
    Нека си се надява, че Мъск ще го отведе на Марс в следобедна разходка.

    Особено пък, че параноята е душевно неразположение, което секи момент може да прерасне в болест; и в този смисъл, не искам да ритам падналия.

    Но така нагло да лъготи и внушава гнусни подозрения и съмнения към братята ни руси, никак не е читаво, понеже го излъчват много медии.
    Медии, зяпани от много неподготвени хора, които приемат чутото за чиста истина.

    Ето това дразни.

    Затова, гномът и приближените му предизвикват неприязън и отвращение у всеки честен човек.

 6. Гледах шпионски филм. Преследваха се разни костюмирани мъжаги. Докато не влязоха в един супермаркет, където баба от Мосад извади узи от пазарската си чанта и ги тръшна. Човек с отличителни белези не става за външно наблюдение, защото ще го запомнят. Генералът е бил шеф на НСС, което е наследено от ДАНС. Това е контраразузнаване, аналитична дейност. Нивото на службата беше сто нива над джебелското ниво на ДАНС „Ти переш пари, ще ти блокираме сметките, ааа…. сметката не била твоя.“ Със сигурност е вярно, че Радев ги следи – стратезите му са от Мултигруп.Мултигруп – Шести отдел на ДС политическата полиция на Живков. Ще го повярвам дори без доказателства. Пък и от собствен опит – след нова година дейността срещу мен от някаква много проста, но добре платена и могъща служба се засилиха. Тези характеристики отговарят на произведения на библиотекарския. Онези, на които генералът казва библиотекарско-сарайски кръгове. Сигурно тези кръгове много го мразят… ама пък и аз ги мразя, лично. Тези кръгове съсипаха не само моя живот, но и България.

 7. Списък на цивилизацийте:

  -Западна
  -Китайска
  -Японска
  -Ислямска
  – Хиндуиска
  -Латиноамериканска
  -Африканска
  -Славяно-православна
  -Българска

  Венсеремос.

  1. А бе другарю Венсеремос ,защо си сложил Българската цивилизация на последно
   място .И този път сериозно .Ето ти горе долу списъка със най старите цивилизации . На континента Азия ,по точно Средна Азия са се родили най старите цивилизации .И по ред на номерата Китайската Индийската , Персийската от която произлиза и Българската и Шумерската която е най старата и от която произхождат и останалите по горе цивилизации .На континента Африка има само една стара цивилизация Египетската ,която е горе долу на години като Средно Азиатските .Следват и по младите цивилизации във Европа и средният изток или близкият изток това са Елинската цивилизация от която произлизат днешните Гърци и Римската империя ,която е най младата от всичките изброени до тук и е само на 2800 години .Във Средна и Южна Америка има куп индиански цивилизации ,като толтеките ,атцеките ,инките , майте и тн .Във Северна Америка големи цивилизации не е имало ,което е парадокс за такъв огромен континент .Впрочем имало една зараждаща се цивиизация във днешно Мексико ,но тя не е можала да се развие поради нашествието на белите ,това са народите на зуните и пуеблосите водеши начален стадии на уседнал живот .но мен ме интересува преди всичко Българска цивилизация която води началото си от преди 6700 години ,а първата държава Българите са съградили от преди 5000 години и повече .Тези факти ги има не във гръцките и арменските исторически извори ,а колкото е невероятно във Индийските и Китайските архивни книги и източници .Затова нашата Българска цивилизация не трябва да бъде слагана на последно място,а наедно от първите места .За другите като Славянска и тем подобни не съм чувал и чел да има такива .Те Славяните държави са нямали ти цивилизации да имат .

   1. Горния опис/без последното/ е на Хънтънгтън.
    Последното е от бачо ти Кольо .

    Венсеремос.

 8. Аз съм била много заблудена (признат грях не е грях !) като мислех Гнома за ЛИЛИпутка а той бил истински пигмей !
  Посипвам си главата с морска вода и започвам да гласувам за де що Пигмей и Простак има !
  Юруш на Пигмеите и на умните, красивите и на извратените .

 9. Ръководителят на Международната агенция по енергетика Фатих Бирол заяви в сряда в интервю за „Файненшъл таймс“ – Русия може да спре напълно природния газ за Европа.
  Ами нали това иска фон дер лайнен. Къф е проблема, бе…

 10. Умереното, пресметливо отношение към Русия и Запада е признак за психо-ментална уравновесеност (пример: Орбан). Такива като Паси, Плевнелиев и този Наско страдат очевидно от психо-ментална дисфункция.

 11. АКо руските войски доближат Дунав мост , генерал Гномчо ще е един от първите там с букет цветя и с… добре измити уста, зъби и з@дник.

  1. Этот, который на фото, не будет первым на Дунайском мосту. Русские ненавидят предателей, независимо к какой национальности они принадлежат, а также русские не забывают мерзопакостное к себе отношение и предательство, а добро помнят долго. Хорошее отношение и доверие русских еще заслужить надо…

 12. Защо ми се струва , че този малогабаритен костовски писач на анонимни доноси , първи ще даде фира.

 13. Кворумът е задължение на управляващите, а те на този етап нямат гласове, за да го осигурят.
  Футболът се играе на голове. Като не можеш да вкарваш, така е – вкарват ти го гола на теб и губиш…

 14. Кажете му на човека,бе,че като се цели с пистолета с дясната ръка,трябва да ,,мужи“ с лявото око !

  Не може да се докаже със сигурност ,дали България е със земен произход .
  Самият факт ,че за тази държава е трудно да се намери ремонтен комплект,говори за висока степен на уникалност и неповторимост !

  Венсеремос.

 15. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Джуджето- лилипут ,пигмея – гном,настъпена жаба , страда от наполеоновия комплекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>