« Върни се назад Публикувано на 18.04.2022 / 9:45

АБЕ, ДИМО, ЦЕЛУНИ ЗАДНИК И ПАК ЩЕ СТАНЕШ ШЕФ ОФИЦИАЛЕН ЛАЛАДЖИЯ!

Гледам, че Димо Гяуров се е активизирал много силно с изяви по всички видове медии. Като топ българска разведка, редник Димо обяснява напоително всичко свързано с разузнаването и разбира се, ситуацията в Украйна. Славна била украинската армия, непобедима била! Чудо невиждано във военното дело е тая украинска армия, която скоро ще победи Русия. Защо лъжете тези невинни души и ги хвърляте презрително в огъня?

Абе, Димо!

Ако искаш да ставаш пак шеф на разузнаването т.е. да си вече официален лаладжия, отиди лично при премиера Кирил, поклони се до земята, целуни задника му и ставаш на мига шеф. Я виж дядо Рашко как излетя от президентството и кацна в министерски съвет. Така стават тия неща и някои хора са овладяли техниката с излитане и кацане до съвършенство. Никой не те пита дали знаеш и можеш нещо, погледни министър Наско пък и който поискаш друг. Може да си пълен боклук и презрян тип, но щом те посочи шефа значи ставаш. Затова Димо не ходи из телевизиите, а действай на терен! Покажи, че обичаш тази власт!

Само не подвеждайте до лудост самите украинци, защото ми е жал за тях. Харесвам ги, защото са руснаци и не заслужават това, което им се случва, а днес те не го разбират. Всички мъже са взети запас и нямат реална информация за нищо, а към това трябва да прибавим и реалната заплаха за всеки един от тях ако има различно мнение – веднага го разстрелват по военния закон. Това е истинстинския геноцид, но добре скрит от очите на целия свят! Не всички са готови да убиват братята и сестрите си.

Нас може да лъжете колкото си поискате! И без тази война ние не ви вярваме, никога не сме ви вярвали и няма да ви повярваме на нищо. Просто чакаме да се изпълни времето ви и после знаете. Такъв е закона Божи.

Но украинците не подвеждайте! Те нямат дори минимален шанс и вие ги убивате.

В Украйна лъсна истинското лице на евроатлантизма.

Признаването на украинска нация от страна на Русия и извличането на това признание с прилагане на военна сила от страна на ЕС и НАТО е същото, като настояването от тези същите организации България да признае безусловно съществуването на македонска нация съвсем скоро.

Напълно разбирам частните интереси на отделни държави, но съм отвратен от начините и формите с които ги постигат. За съжаление тези интереси остават скрити зад въпросните организации които представляват и така страда репутацията на самите организации, а не на съответните държави. България със сигурност няма да признае безусловно македонизма, а ако лица свързани с управлението го направят те ще пострадат по начин, който днес въобще не подозират и мислят за възможен.

Русия от своя страна никога няма да признае украинската нация, не само защото като смениш няколко букви в азбуката си не получаваш нов език, а и заради стратегическите си планове. И двете наши държави са прави и истината е на тяхна страна – историческата и политическата.

От другата страна на барикадата стоят евроатлантическите песове, които са толкова освирепели от глад за нови ресурси, че за тях това е въпрос на живот и смърт. Готови са да подкупят хиляди предатели на страните си, да създадат огромни паравоенни структури, да дават пари и оръжие и всичко необходимо за защитата на частните им интереси. Икономичeската власт им се изплъзва от ръцете и за възстановяването на тази тъмна власт са готови да жертват милиони човешки съдби. Това е война на всяка цена.

За мен най-големия проблем за бъдещето е пълната дехуманизация, която се случва в Украйна и цяла Европа. Видях чудовища в лицата на интелигентни хора, както видях и благородството в лицата на съвсем обикновени хора. През очите ми се разпадна за броени дни цял един свят изграждан почти 100 години. Свят на заблуди, лицемерие и суета.

Вече сме окончателно разделени! И всеки ще изпие своята историческа чаша.

Николай Марков

«