« Върни се назад Публикувано на 19.10.2019 / 12:00

АБЕ, ГЕРБ КРАСАВИЦЕ, НИЕ СМЕ „МРЪСНИЦИ“, А ТИ КАК НАВРЕДИ НА ВАРНЕНЦИ?! КАТО ДАДЕ ИМОТ НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА ПОРТНИХ ЛИ?

Тази красавица, досегашен общински съветник от ГЕРБ – Варна и пореден път кандидат за общински съветник от ГЕРБ – Юлияна Атанасова Боева е направила следния коментар под поста на Портних относно безумното му опровержение за скандала в Хайфа, Израел.

След като АФЕРА писа за мега скандала, в който е замесен кметът на Варна Иван Портних, той написа умопомрачително тъпо опревержение – пост във Фейсбук. Уж не бил замесен, тъй като „малко по-късно“ (след 9 месеца) бил посрещнал на летището във Варна, премиера на Израел Бенямин Нетаняху.

АБЕ, ГЕРБ КРАСАВИЦЕ, НИЕ СМЕ „МРЪСНИЦИ“, А ТИ КАК НАВРЕДИ НА ВАРНЕНЦИ?! КАТО ДАДЕ ИМОТ НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА ПОРТНИХ ЛИ? Та във връзка с този пост, красавицата Юлияна Боева, която е номинирана от ГЕРБ за трети мандат кандидат общински съветник, утешава Портних и пише следното: „Мръсници, с долни писания вредят на всички варненци!“

Абе, ГЕРБ красавице, как АФЕРА вреди на всички варненци – като им изнася истината на показ ли?

Варненци трябва да се срамуват от вас, че практикувате, като адвокат.

Вие така ли прилагате закона, като си затваряте очите пред фактите и доказателствата?

Не ви ли срам да обиждате израелските медии, които преди АФЕРА са изнесли тази информация за резила на Портних?

Медии, които имат 200 000 последователи в Туитър и Фейсбук.

АФЕРА пита за следното:

АБЕ, ГЕРБ КРАСАВИЦЕ, НИЕ СМЕ „МРЪСНИЦИ“, А ТИ КАК НАВРЕДИ НА ВАРНЕНЦИ?! КАТО ДАДЕ ИМОТ НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА ПОРТНИХ ЛИ? Вие, която сте била два мандата в Общинския съвет и сте „била натоварена с тежката задача да се справите със сделките с общинска собственост“, как се справихте?

Как ви се отблагодариха, като дадохте имоти общинска собственост на „Метан груп ООД „, фирмата на жената и първия братовчед на тъщата на Иван Портних?

С избираемо място в списъка на кандидат общинските съветници ли?

Бяхте ли в комисията назначена със Заповед на кмета Портних за отдаване на имот общинска собственост?

И кой спечели търга?

АБЕ, ГЕРБ КРАСАВИЦЕ, НИЕ СМЕ „МРЪСНИЦИ“, А ТИ КАК НАВРЕДИ НА ВАРНЕНЦИ?! КАТО ДАДЕ ИМОТ НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА ПОРТНИХ ЛИ? Afera.bg

«