« Върни се назад Публикувано на 25.08.2021 / 14:40

АБЕ, ВИЕ ДА НЕ СЕ ПЛЮЩИТЕ, БЕ?!

Написали вчера в „Труд“, че Кирил Петков не бил спряган за министър в нов служебен кабинет:

https://trud.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%82-%D0%BA-%D0%BF-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2/

Дописка като дописка, нищо кой знае колко „ексклузивно“.

Но, о, Боже, от Президенството сън не спали да пуснат официална позиция по въпроса!:

Прессекретариатът на държавния глава разпространява следната позиция:

„Въпросната публикация във вестник „Труд“ не се основава на достоверна информация. Статията не отразява позиция нито на държавния глава, нито на прессекретариата на президентската институция.

Никой от екипа на вестника не е потърсил позиция от страна на президента за състава на евентуално ново служебно правителство. Разпространяването на невярна информация е в противоречие с професионалните стандарти и журналистическата етика.

Че при президента е накачулено от купища безхаберници е ясно, че и „пиара“ им дърварски като теслата на дръжката – и това е ясно, но цял президент да се бъзне от една дописка, че Кирил Петков можело да не бъде пак министър, това говори за тежки зависимости и откровено шубе да не би да някой да си помисли, че написаното в „Труд“ е вярно. А от кого най-вече се шубелисва Радев? От Херо Мустафа, естествено, която пък дундурлика „остапбендеровеца“ Кирил Петков.

А бе, Радев, ти що така бързо не реагира, когато ката ден вадим безобразията кадрови на служебниците ти и съветниците ти, а? Що мълчиш като посран, или притиснат изломотваш отнемай къде, че било „манипулация“?!

Що така не отговаряш с „позиция“ за връщането не на държавността, а връщането на старите измамници и мошеници по ключови места, въдворявани от безобразниците ти кадровици, като „нов морал“?!

А само като рече някой нещо за Кирил Петков и губиш равновесие?!

Както един стар варненски зевзек казваше в такива случаи: „Абе, вие да не се плющите, бе?“

Afera.bg

«