Публикувано на 30.12.2021 / 8:40

АБЕ, АТАНАСОВ, ВИЕ С РАШКОВ ДА НЕ СТЕ ЦАНЕНИ ЗА КОНФЕРАНСИЕТА?!

Атанас Атанасов, дами и господа!

Който аха на косъм да бъде ръкоположен за шеф на ДАНС /Слава Богу, номера се размина!/ обаче се добра до заветната позиция – шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност:

Пак прочетете фундаменталния вопъл на лицето Атанасов, известен ни като изумителен уникум по спец. служби, на чиито безумия се нагледахме преди години, с дейното му участие.

Целта била Рашков да подпише протокол да не разгласява данни и факти по делото.

Бившият разградски прокурор очевидно чете правото като типичен костовист – само както му е угодно. Значи – всички, които се занимават с дадено дело НЯМАТ ПРАВО да разгласяват каквито и да е данни и факти по делото, обаче аверът на Атанасов – Рашков – може да плямпа каквото си иска и сега, видите ли, го викали на разпит, че да му запушат устата, демек.

Толкова тъпотия до шия, че да се чудиш тия двамката що не ги цанят за конферансиета. И двамата са нарицателни с нарцистичния си комплекс и неистова истерия непрекъснато да изпляскват пред камери и медии всякакви кретении, които никога не доказват, но пък си мислят, че това е върха на пропагандния пиар, който ще ги издигне в очите на слепите.

Рашков като вътрешен министър изобщо не му е работа да виси непрекъснато пред услужливите дръжки на микрофони и да плещи глупост след глупост, само за да покаже, че уж нещо бори и за да се хареса на нищо невдяващия от МВР и служби негов ментор Румен Радев.

Още по-малко му е работа на Рашков да говори и разгласява данни и факти и по каквото и да е дело или разследване.

Защото откакто е вътрешен министър НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛ, освен да боботи евтини пиарни лакардии, от които впоследствие не само нищо не се случва, но и изобщо нищо няма да се случи.

В случая с казуса с кинтите от магистрала Хемус единственото, което направи Рашков е да пришпори ГДБОП-аджиите да правят и те пресконференция /?!?!?!/ вместо да си вършат работата тихо и докрай, да е@ат майката на свидетеля /без никакво извинение/ с изречените си тъпотии, само и само за да изпълнят щението на министъра си, който проведе поредната си пиар пушилка.

От цялата дунанма на Рашков и компания делото отсега е компрометирано, свидетелят го направиха тотална мишена, а сега Атанасов квичи – ауууу, бият не Паниковски, а авера му Рашков.

Нищо изненадващо, впрочем, по прийоми и методи Рашков и Атанасов са си огледални образи и затова толкова са си близки.

На ехалето може и досега да му харесваше да се възторгва овчедушно от бля-бля -то на Рашков, но все по-ясно и за кьоравите и глухите става ясно онова, което АФЕРА пише от първия ден на Рашков като министър на МВР – че не само не става за тая работа, но и е вреден и опасен за МВР и службите.

Защото шумните джандар сурати пъчения пред слугинските камери и медии до този момент не са довели до нищо, а и торпилират всяко разследване.

Работата на Рашков е да си седи на задника, да си подписва административните заповеди и да не се бърка като слон в стъкларски магазин в работата на службите. Защото както е видно и на това разследване разказа играта, заради комплексарщината си да плещи онова, което не трябва.

А Атанасов – залепен за него като гербова марка /каква симбиоза, а! – комуняга и костовист!/ още по-безумно го произвежда пък и за жертва.

Ако бяхме от „световната конспирация“ щяхме да сме убедени, че тия двамката яко работят за Боко и ГЕРБ с идиотските си действия и изказвания.

Иначе да пожелаем живот и здраве на обвиняемия „свидетел“, когото МВР Рашков и ГДБОП по заръка на Рашков превърнаха в „ходещ некролог“. Понеже пращят от акъл. Точно колкото пращи от акъл и Атанасов.

Afera.bg

*конферансие –  лице, което обявява програмата на концерт или на друго представление.

Коментари 15 за
“АБЕ, АТАНАСОВ, ВИЕ С РАШКОВ ДА НЕ СТЕ ЦАНЕНИ ЗА КОНФЕРАНСИЕТА?!”

 1. Рашков го сложиха на леденият улей. и сага му правят предложение на което не може да откаже. Реплика от един филм.

 2. Дамаджан,кога ще изтрезнее и да иде да каже,две,три приказки на прокуратурата,като за начало…

 3. Спомням си , как в едно интервю Митю Гестапото , бившият шеф на 6-то Главно на ДС разказваше , че А.Атанасов ..бил завършил ПЖИ (Полувишия Железопътен Институт) и се дипломирал като ЛОКОМОТИВЕН …МАШИНИСТ !!??;) Много „учуден“ беше ..като Разбрал , че Костов го назначил за шеф на ДАНС ….и се питаше Сам,……КАК,… ТОЗИ…. Локомотивен машинист ще „кара влака“ на ДАНС ??;)

 4. Бизнесменът Пламен Бобоков и президентският съветник по правните въпроси Пламен Узунов осъдиха прокуратурата за бездействие по повдигнатите им обвинения и нарушаване на правото делото им да бъде разгледано в разумен срок. Това стана ясно от решение на Софийския градски съд от 23 декември.Нещо по въпроса от страна на Гешо дебелака,хахахаха.

 5. Педертаските номера излязоха по-кофти от курвеските. Тия ги играят и двете.

 6. След приемането на „Закон за лустрацията на комунистите, гербаджиите и прокопиевците“, всеки пълнолетен гражданин на Република България ще има право да сере в 12-те кенефа на вилата на др. Рашков, превърната в Музей на криминалния преход.
  Генерал Атанасов ще изпълнява длъжността „променен ибрикчия“ и ще бърше задниците на посетителите на 12-те рашкови кенефа.

 7. От прияндета като двамата драматични герои от стария бардак , държавата е на разпад вече 8 месеца. Като прибавим Узун бей ,масон Слънце, Ради юмручето, Бобоков олигарх, монополите ,всичките са зейнали големи усти да пият кръв от хората, чрез далавери в различни сектори. Статуквото на бял кон не се върна,но инфлацията и високите цени кацнаха със самолета на промяната с измамата.
  Кукловодите стоят зад сцената и си пресмятат печалбата ,а другите ще плащат сметките.

 8. Правителството на Радев и неговата партия ПП = ПОСКЪПВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА ! Камани и сопи за тези педераси веднага след нова година!

 9. КОЙ взе Милиардите на Българина за 31 години???Това е ТАБАКЕРАТА???Всичко останало е трохички от ТЮТЮНА в НЕЯ!!!

 10. Понеже България е и държавата на слуховете, та се чува, че по трасето на парите от Хемус, по-конкретно около Благоевград, имало отбивка и пратката я получил Киро Добрев! Това била причината Корнелия да го гони спешно от БСП! Кой знае!?

 11. Май, на никого не е нужно да се знае „Кой взе парите?“ А, „Афера“, прав ли съм? Било е като в онази коледна песничка „Подаръци ще има за всички от сърце“. Само за хапльото „народ“ ще има един голям х..!

  1. Ненужни цинизми. Бихте могли да използвате метафори или at least по-фин изказ.
   Има дами във форума.

 12. Властова позиция без осребряване на възможностите е като вода в горещ пясък. Играта е за кеша и тя не е за келеша…

 13. МИЛИЦИОНЕРА РАШКО, ДА КАЖЕ СЪЩО КОЙ Е БИЛ ПОДСЛУШВАН И КОЙ Е ЯЛ ХОРА! Или да почнат да му правят тест с дрегер преди да говори пред журналисти че видно говори измислици 😀

 14. За всички е ясно за какво викат рашков на разпит че вероятно е карал задържания да каже правилните имена след което делото да бъде смачкано за да може белокосия глист да не излиза от новините и да говори небивалиците си! които се раждат като се напие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *