Публикувано на 30.12.2021 / 8:40

АБЕ, АТАНАСОВ, ВИЕ С РАШКОВ ДА НЕ СТЕ ЦАНЕНИ ЗА КОНФЕРАНСИЕТА?!

Атанас Атанасов, дами и господа!

Който аха на косъм да бъде ръкоположен за шеф на ДАНС /Слава Богу, номера се размина!/ обаче се добра до заветната позиция – шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност:

Пак прочетете фундаменталния вопъл на лицето Атанасов, известен ни като изумителен уникум по спец. служби, на чиито безумия се нагледахме преди години, с дейното му участие.

Целта била Рашков да подпише протокол да не разгласява данни и факти по делото.

Бившият разградски прокурор очевидно чете правото като типичен костовист – само както му е угодно. Значи – всички, които се занимават с дадено дело НЯМАТ ПРАВО да разгласяват каквито и да е данни и факти по делото, обаче аверът на Атанасов – Рашков – може да плямпа каквото си иска и сега, видите ли, го викали на разпит, че да му запушат устата, демек.

Толкова тъпотия до шия, че да се чудиш тия двамката що не ги цанят за конферансиета. И двамата са нарицателни с нарцистичния си комплекс и неистова истерия непрекъснато да изпляскват пред камери и медии всякакви кретении, които никога не доказват, но пък си мислят, че това е върха на пропагандния пиар, който ще ги издигне в очите на слепите.

Рашков като вътрешен министър изобщо не му е работа да виси непрекъснато пред услужливите дръжки на микрофони и да плещи глупост след глупост, само за да покаже, че уж нещо бори и за да се хареса на нищо невдяващия от МВР и служби негов ментор Румен Радев.

Още по-малко му е работа на Рашков да говори и разгласява данни и факти и по каквото и да е дело или разследване.

Защото откакто е вътрешен министър НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛ, освен да боботи евтини пиарни лакардии, от които впоследствие не само нищо не се случва, но и изобщо нищо няма да се случи.

В случая с казуса с кинтите от магистрала Хемус единственото, което направи Рашков е да пришпори ГДБОП-аджиите да правят и те пресконференция /?!?!?!/ вместо да си вършат работата тихо и докрай, да е@ат майката на свидетеля /без никакво извинение/ с изречените си тъпотии, само и само за да изпълнят щението на министъра си, който проведе поредната си пиар пушилка.

От цялата дунанма на Рашков и компания делото отсега е компрометирано, свидетелят го направиха тотална мишена, а сега Атанасов квичи – ауууу, бият не Паниковски, а авера му Рашков.

Нищо изненадващо, впрочем, по прийоми и методи Рашков и Атанасов са си огледални образи и затова толкова са си близки.

На ехалето може и досега да му харесваше да се възторгва овчедушно от бля-бля -то на Рашков, но все по-ясно и за кьоравите и глухите става ясно онова, което АФЕРА пише от първия ден на Рашков като министър на МВР – че не само не става за тая работа, но и е вреден и опасен за МВР и службите.

Защото шумните джандар сурати пъчения пред слугинските камери и медии до този момент не са довели до нищо, а и торпилират всяко разследване.

Работата на Рашков е да си седи на задника, да си подписва административните заповеди и да не се бърка като слон в стъкларски магазин в работата на службите. Защото както е видно и на това разследване разказа играта, заради комплексарщината си да плещи онова, което не трябва.

А Атанасов – залепен за него като гербова марка /каква симбиоза, а! – комуняга и костовист!/ още по-безумно го произвежда пък и за жертва.

Ако бяхме от „световната конспирация“ щяхме да сме убедени, че тия двамката яко работят за Боко и ГЕРБ с идиотските си действия и изказвания.

Иначе да пожелаем живот и здраве на обвиняемия „свидетел“, когото МВР Рашков и ГДБОП по заръка на Рашков превърнаха в „ходещ некролог“. Понеже пращят от акъл. Точно колкото пращи от акъл и Атанасов.

Afera.bg

*конферансие –  лице, което обявява програмата на концерт или на друго представление.

Коментари 10 за
“АБЕ, АТАНАСОВ, ВИЕ С РАШКОВ ДА НЕ СТЕ ЦАНЕНИ ЗА КОНФЕРАНСИЕТА?!”

 1. Рашков го сложиха на леденият улей. и сага му правят предложение на което не може да откаже. Реплика от един филм.

 2. Спомням си , как в едно интервю Митю Гестапото , бившият шеф на 6-то Главно на ДС разказваше , че А.Атанасов ..бил завършил ПЖИ (Полувишия Железопътен Институт) и се дипломирал като ЛОКОМОТИВЕН …МАШИНИСТ !!??;) Много „учуден“ беше ..като Разбрал , че Костов го назначил за шеф на ДАНС ….и се питаше Сам,……КАК,… ТОЗИ…. Локомотивен машинист ще „кара влака“ на ДАНС ??;)

 3. Бизнесменът Пламен Бобоков и президентският съветник по правните въпроси Пламен Узунов осъдиха прокуратурата за бездействие по повдигнатите им обвинения и нарушаване на правото делото им да бъде разгледано в разумен срок. Това стана ясно от решение на Софийския градски съд от 23 декември.Нещо по въпроса от страна на Гешо дебелака,хахахаха.

 4. Педертаските номера излязоха по-кофти от курвеските. Тия ги играят и двете.

 5. След приемането на „Закон за лустрацията на комунистите, гербаджиите и прокопиевците“, всеки пълнолетен гражданин на Република България ще има право да сере в 12-те кенефа на вилата на др. Рашков, превърната в Музей на криминалния преход.
  Генерал Атанасов ще изпълнява длъжността „променен ибрикчия“ и ще бърше задниците на посетителите на 12-те рашкови кенефа.

 6. От прияндета като двамата драматични герои от стария бардак , държавата е на разпад вече 8 месеца. Като прибавим Узун бей ,масон Слънце, Ради юмручето, Бобоков олигарх, монополите ,всичките са зейнали големи усти да пият кръв от хората, чрез далавери в различни сектори. Статуквото на бял кон не се върна,но инфлацията и високите цени кацнаха със самолета на промяната с измамата.
  Кукловодите стоят зад сцената и си пресмятат печалбата ,а другите ще плащат сметките.

 7. КОЙ взе Милиардите на Българина за 31 години???Това е ТАБАКЕРАТА???Всичко останало е трохички от ТЮТЮНА в НЕЯ!!!

 8. Понеже България е и държавата на слуховете, та се чува, че по трасето на парите от Хемус, по-конкретно около Благоевград, имало отбивка и пратката я получил Киро Добрев! Това била причината Корнелия да го гони спешно от БСП! Кой знае!?

 9. Май, на никого не е нужно да се знае „Кой взе парите?“ А, „Афера“, прав ли съм? Било е като в онази коледна песничка „Подаръци ще има за всички от сърце“. Само за хапльото „народ“ ще има един голям х..!

 10. Властова позиция без осребряване на възможностите е като вода в горещ пясък. Играта е за кеша и тя не е за келеша…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>