« Върни се назад Публикувано на 30.12.2021 / 8:40

АБЕ, АТАНАСОВ, ВИЕ С РАШКОВ ДА НЕ СТЕ ЦАНЕНИ ЗА КОНФЕРАНСИЕТА?!

Атанас Атанасов, дами и господа!

Който аха на косъм да бъде ръкоположен за шеф на ДАНС /Слава Богу, номера се размина!/ обаче се добра до заветната позиция – шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност:

Пак прочетете фундаменталния вопъл на лицето Атанасов, известен ни като изумителен уникум по спец. служби, на чиито безумия се нагледахме преди години, с дейното му участие.

Целта била Рашков да подпише протокол да не разгласява данни и факти по делото.

Бившият разградски прокурор очевидно чете правото като типичен костовист – само както му е угодно. Значи – всички, които се занимават с дадено дело НЯМАТ ПРАВО да разгласяват каквито и да е данни и факти по делото, обаче аверът на Атанасов – Рашков – може да плямпа каквото си иска и сега, видите ли, го викали на разпит, че да му запушат устата, демек.

Толкова тъпотия до шия, че да се чудиш тия двамката що не ги цанят за конферансиета. И двамата са нарицателни с нарцистичния си комплекс и неистова истерия непрекъснато да изпляскват пред камери и медии всякакви кретении, които никога не доказват, но пък си мислят, че това е върха на пропагандния пиар, който ще ги издигне в очите на слепите.

Рашков като вътрешен министър изобщо не му е работа да виси непрекъснато пред услужливите дръжки на микрофони и да плещи глупост след глупост, само за да покаже, че уж нещо бори и за да се хареса на нищо невдяващия от МВР и служби негов ментор Румен Радев.

Още по-малко му е работа на Рашков да говори и разгласява данни и факти и по каквото и да е дело или разследване.

Защото откакто е вътрешен министър НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛ, освен да боботи евтини пиарни лакардии, от които впоследствие не само нищо не се случва, но и изобщо нищо няма да се случи.

В случая с казуса с кинтите от магистрала Хемус единственото, което направи Рашков е да пришпори ГДБОП-аджиите да правят и те пресконференция /?!?!?!/ вместо да си вършат работата тихо и докрай, да е@ат майката на свидетеля /без никакво извинение/ с изречените си тъпотии, само и само за да изпълнят щението на министъра си, който проведе поредната си пиар пушилка.

От цялата дунанма на Рашков и компания делото отсега е компрометирано, свидетелят го направиха тотална мишена, а сега Атанасов квичи – ауууу, бият не Паниковски, а авера му Рашков.

Нищо изненадващо, впрочем, по прийоми и методи Рашков и Атанасов са си огледални образи и затова толкова са си близки.

На ехалето може и досега да му харесваше да се възторгва овчедушно от бля-бля -то на Рашков, но все по-ясно и за кьоравите и глухите става ясно онова, което АФЕРА пише от първия ден на Рашков като министър на МВР – че не само не става за тая работа, но и е вреден и опасен за МВР и службите.

Защото шумните джандар сурати пъчения пред слугинските камери и медии до този момент не са довели до нищо, а и торпилират всяко разследване.

Работата на Рашков е да си седи на задника, да си подписва административните заповеди и да не се бърка като слон в стъкларски магазин в работата на службите. Защото както е видно и на това разследване разказа играта, заради комплексарщината си да плещи онова, което не трябва.

А Атанасов – залепен за него като гербова марка /каква симбиоза, а! – комуняга и костовист!/ още по-безумно го произвежда пък и за жертва.

Ако бяхме от „световната конспирация“ щяхме да сме убедени, че тия двамката яко работят за Боко и ГЕРБ с идиотските си действия и изказвания.

Иначе да пожелаем живот и здраве на обвиняемия „свидетел“, когото МВР Рашков и ГДБОП по заръка на Рашков превърнаха в „ходещ некролог“. Понеже пращят от акъл. Точно колкото пращи от акъл и Атанасов.

Afera.bg

*конферансие –  лице, което обявява програмата на концерт или на друго представление.

«