« Върни се назад Публикувано на 29.10.2022 / 11:21

ЯВАШ – ЯВАШ, МАДАМ.В, АМА КАРАДАЙЪ ХЛЕНЧИ ПРИ РАДЕВ ЗА ИЗБОРИ НА 12 МАРТ, ЧЕ НА ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС МУ БИЛО ТРУДНО ДА ИЗЛИЗА ПРЕЗ ЗИМАТА!

Мадам В. открила Америка, че „редовно правителство – забравете!“. Нещо, което всеки с достатъчно капацитет в главата си бе провидял още в деня след проведените парламентарни избори. Нейсе! Някои наистина я карат яваш – яваш.

Радев тупал топката умишлено, въх, голямо „откритие“.

Ама, Мадам В. не обажда на публиката във „фундаменталния“ си анализ, че не друг, а председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е отишъл на крака при президента Румен Радев да хленчи и да моли предсрочните избори да бъдат добутани и насрочени за 12 март, защото на електората на ДПС им било трудно да излизат през зимните месеци да гласуват.

Решението на служебния кабинет да не внася нов бюджет, а Закон за удължаване действието на стария, е най-очевадният знак, че този парламент няма да излъчи редовно правителство. Фактът, че това решение идва от средите на президенството е показателен – колкото и да не му се иска на Радев, ще му се наложи да управлява през зимата с всичките негативи от това.

Източници, близки до президента, твърдят, че той няма интерес да бави процедурата по връчване на мандати, но Радев вижда безизходицата.“, пише още Мадам В.

Е, колко да не му се иска на Радев да управлява, а? Глупости на търкала.

Сега, разбираме, че сърцето на Мадам В. е разтегнато в две посоки – от Корнела & Калоян Методиев до Мустафа Карадайъ, разбираме, че е трудно хем да си с яростната битка на първите двама срещу президента, хем да си с топлите вълни яваш-яваш между втория и президента, ама айде, холан!

И на идиотите у нас вече е ясно, че ще има предсрочни избори. И като пишеш „анализ“, освети онова, което остава скрито зад кулисите, щото не само на електората на ДПС не му се ходи до урните през зимата.

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

«