« Върни се назад Публикувано на 30.11.2022 / 21:41

ХАК ДА ТИ Е, РУМЕН РАДЕВ! МОШЕНИЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ, КОИТО ВЪДВОРИ НА ВЛАСТ, ВНАСЯТ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ДАНС С КОЙТО ИЗЛИЧАВАТ НАВСЯКЪДЕ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕВРЪЩАТ СЛУЖБИТЕ В ОБСЛУЖВАЩО ГЕСТАПО НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! ПРОСТОТОКИРО, ХАЗАРТА И БАЧИЙСКИ ВНАСЯТ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ДАНС! ВИЕ РАЗБИРАТЕ ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ! РАДЕВ, ЗАРАДИ ТЕБ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ ЩЕ КАДРУВАТ СЛУЖБИТЕ!

file:///C:/Users/ASUS/Downloads/48-254-01-79.pdf

Това е линк, който води към законопроект внесен в Народното събрание за промяна в закона на ДАНС.

В него главните промени, които единствено интересуват вносителите, са свързани с това отвсякъде да бъде изличен Президентът като фигура, която назначава шефа на ДАНС и на негово място промяната гласи, че председателят на ДАНС се назначава от министър председателя и се предлага от Министерски съвет.

Същата промяна се иска и за Държавната агенция „Разузнаване“, както и за Служба „Военно разузнаване“, и Държавна агенция „Технически операции“.

Законопроектът е много кратък, прочетете го!, и ще видите, че ей тия типове – вижте ги поименно!!!, тия абсолютни невчасници, а някои от тях направо  готови за разследване на афери, далавери и кражби, пишат закон за … Служби и Разузнаване с една единствена цел – да бъде премахнат Президентът като лице, което назначава с указ шефовете на ДАНС и Разузнаването и на негово място това да прави министър – председателят по предложение на Министерски съвет:

На практика, точно тези мошеници, измамници и нефелници, които Румен Радев вкара във властта, легитимира ги, продуктово ги позиционира и като партия, сега директно му режат главата.

Хак да ти е, Румен Радев, трижди да ти хак!

Хиляди пъти го написа АФЕРА още от първия миг на вкарването на тези простоидиоти от теб във Властта, че тези хора са опасни за националната сигурност не само с простотията и зависимостите си, но и с измамите си!

Ти, обаче, Радев, както и сега продължаваш по същия начин, изричаше, че България нямало да бъде същата с Кирил Петков и компания. Е, не е същата – ебаха и майката брутално, благодарение на теб!

И сега са на път да превърнат служби и разузнаване в персонално Гестапо на министър председателя!

Хазарта и Бачийски – със законпроект за ДАНС!

Ай сифон, бе! Бачийски в сие с брат си отдавна трябваше да са на едно друго място, където още по-отдавна трябваше да е ПростотоКиро.

Позор и тотално падение. Дотам я докарахме – мошеници, измамници и крадци да пишат законопроект за ДАНС, с единствената цел да го направят гестапо еднолично на министър председателя.

В законопроекта е и написано – две седмици след приемането на закона – моментално да бъде сменен председателя на ДАНС, както и шефовете на разузнаването и „Технически операции“, и да бъдат назначени на тяхно място лица от министър председателя.

Законопроекта идва след като ДАНС изпрати на прокуратурата справките си за мошеничествата с газта, горивата и ББР, извършени точно от Простокировците, които сега са вносители на промените в закона за ДАНС.

Хак да ти е, Радев!

АФЕРА те предупреди от първия миг на безумните ти служебни правителства, че това ще последва. И те обезглавиха – първи път  – точно твоите протежета. Предстои да те досъсекат окончателно и втори път – пак твоите „свои хора“ от Пътя на копринката.

Afera.bg

 

«