« Върни се назад Публикувано на 24.11.2022 / 18:13

ТЪПАКЪТ РУМЕН РАДЕВ И МВР С ТЪПАЦИТЕ МУ НА РОЯЦИ

Президентът Румен Радев не приема подадената оставка от главния секретар на Министерството на вътрешните работи Петър Тодоров, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Националната сигурност и МВР не могат да стават заложник на кратковременни конюнктурни политически амбиции, е позицията на държавния глава след като се запозна с внесените в президентската институция документи от Министерството на вътрешните работи и с депозираната оставка от главен комисар Петър Тодоров.

Президентът Румен Радев не приема главен комисар Петър Тодоров да понесе отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в системата на МВР, за преодоляването на които работи от назначението си през август 2021 г.

Професионалното ръководство на МВР не си затваря очите пред проблемите и не се опитва да ги прикрие, а работи за тяхното решаване.

Помните ли какво написа АФЕРА веднага след като тъпакът главен секретар на МВР подаде оставка? Написахме, че оставката няма да бъде приета от още по-големия тъпак – негов ментор Румен Радев. И всичко е пунта мара.

Тъпакът Румен Радев не приемал тъпакът главен сектар на МВР да понасял отговорност за натрупаните през изминалите години проблеми в МВР.

Тъпакът Румен Радев е такъв дърварски тъпак, че подхожда единствено на Копринков и на селото им Труд с далаверките за горива и курвите.

Тъпакът Румен Радев, ако си спомняте, преди години изрече, като си извади от задника юмрука, че ще връща държавността след погрома на Боко Тиквата и ГЕРБ. И? Тъпакът Румен Радев „върна държавността“ като назначи двама уникални тъпака за министри на МВР Рашков и Демерджиев. И те ТОТАЛНО доебаха майката на МВР.

Тъпакът Румен Радев обаче, понеже е тъпак и психопатиен комплексар да се изживява като капо ди тути капи на държавата „по пътя на копринката“, реве, че оставки нямало да има, щото било … служебно правителство:

Как партии могат да искат оставка на служебен министър? Да си направят редовно правителство и тогава да си искат оставки. Министърът много ясно се аргументира какво прави в момента МВР, за да запълни дефицити, налагани в системата с години. Още повече, че сега за първи път МВР тръгва по нов път. Това каза президентът Румен Радев по повод исканата оставка на служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Тъпакът Румен Радев е такъв тъпак, че не само няма хабер нито от МВР, нито от служби, а и даже героизира още по-големия тъпак – МВР министъра Демерджиев.

Тъпаци на рояци!

Тъпи като гьон, нагли като селяндури, пази, Боже, сляпо да прогледа.

Тъпакът Румен Радев е заучил мантрата – точно ала Боко Тиквата – всички други преди мен са виновни, а аз съм непогрешимият.

Тъпакът Румен Радев е абсолютен позор! Потресаващ позор!

Тъпакът Румен Радев ДОразсипа МВР с тъпаци като Демерджиев, Рашков и главния секретар с пияндурската мутра.

Тъпакът Румен Радев не се интересува от нищо друго, освен да се прави на цар на държавата, от нищо друго освен от курвите, и от нищо друго освен „пътя на копринката“, откъде вече делка яки кинти.

Afera.bg

«