« Върни се назад Публикувано на 05.01.2023 / 11:58

ТРЕТИЯТ МАНДАТ Е КАПАН ЗА ЛАКОМИ ВРЕДИТЕЛИ. СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ СЕДМИЦИ ЩЕ СА ЦИРК С ПУКАНКИ, А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЯДЕ ЖИТО

Бойко Борисов зове третия мандат да отиде при приятелите му от  ДБ.

Гълъба се готви да отлети от мансардата на МС.

Радев готов да се сниши пак и да пикира самолетчето си в хангара.

Какво се случва? Сценарият е в ход.

Капанът с третия мандат ще щракне с лакомата мишка Христо Иванов вътре.

Третият мандат е капан за лакоми вредители. Третият мандат ще е операция за отстраняването на проваления “редник” Хр Иванов от българската политика.

Редник, защото Иванов не можа да се издигне по-горе от слуга на Бойко и момче за мръсни поръчки на Иво Прокопиев.

Операцията тече съвместно от две командвания.

Даващият мандата Радев (по всичко изглежда ще се вдигне на по-безопасна височина над облаците, затова няма да го виждате) ще избере третия път ДБ да прави правителство. С това Льотчикът ще заложи миризливото сиренце. Капанът ще щракне подкрепящият ДБ Борисов.

Какви са ходовете на Хр Иванов?

Да върне мандата незабавно без преговори. Така ще го напуснат 80% от неговата партийка и цялото ДСБ (15 човека общо), които искат власт на всяка цена. Алчни за власт и неспособни да живеят без нея.

Да влезе в преговори с ГЕРБ в Зайчарника. Това означава, че жълтопаветният планктон ще се изнесе за предстоящите избори и ДБ ще отиде в небитието. Хр. Иванов изглежда болнав, подпухнал и гузен през последните месеци. Очевидно се е продал и е осребрил и малкото  останало наследство от въргалянето по плажовете на Росенец с Шиши Мирчев.

Или ДБ ще полегне в скротума на ГЕРБ и ще има правителство за 6 месеца до местните избори, когато ще се дели баницата, или ще изгори още в камината на Зайчарника с третия мандат. На всички изглежда им писна от рекета на Прокопиев и пищящите му офисни хунвейбини. Има консенсус да ги приключват. На “Козяк” сменят караула и нямат нищо против да се поразтоварят от тези гниди, които са се впили по оградата на Посолството и му увреждат имиджа.

Следващите три седмици ще са цирк с пуканки, а после ще се яде жито.

Николай Бареков

«