« Върни се назад Публикувано на 02.11.2022 / 15:37

ТОТАЛЕН РЕЗИЛ НА КОРНЕЛА! ТИЯ В БСП ПОЩУРЯХА ОТКАКТО НЯМА КОМИСИОННА ОТ БАРУТА ЗА УКРАЙНА

Не били компютри, а компоти. Корнела се ошашави и обърка призовките, не била от Гешев, а заради делото й срещу Дачков…

Тия в БСП са пощурели, откакто няма комисионна от барута за Украйна. Едно мислят, друго говорят, трето правят. След като Божанков във вторник се изцепи и „плю“ на християнството, в сряда и Корнито взе, че реши да се прави на мъченица.

Събрала цялата си група, извикала журналята в Народното събрание и почнала да се оплаква, че в 07.30 часа двама униформени от „Съдебна охрана“ потропали на старата й. Лидерката на свличащата се към небитието БСП рекла, че е жертва на прокурорска репресия, при това само часове след като спорила с главния прокурор и заместниците му.

Хайде сега, хванете се здраво, за да не паднете.

Служебният правосъден министър Крум Зарков проверил и рекъл, че двама от „Съдебна охрана“ наистина са ходили у дома на Корнела, но не заради Гешев и по искане на Гешев, а заради самата екс-следователка. /Преди да стане политик Корнелия Нинова беше следовател./

Щенията на „Съдебна охрана“ към Корнела били заради нейното си дело срещу…Явор Дачков. Лидерката на БСП съди Дачков, който многократно изобличи лицемерието на Четворната коалиция, която се скъса да изнася оръжие за Украйна, макар и през трета държава. И Нинова съди Дачков. И заради това „Съдебна охрана“ я издирва, заради нея самата и нейните съдебни искове.

Резил! Резил, че Нинова е била следовател, а сега се налага прокурор да я опровергава.

Не било компютри, а компоти…, това е положението в БСП, в парламента, в цялата държава.

Галин Костадинов

«