« Върни се назад Публикувано на 30.11.2022 / 20:05

СТРЕС, ПАНИК АТАКИ И ПАРАНОЯ ПО „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. ИДАТ ВИДЕА И ЗАПИСИ!

Ден след перфектното изпълнение на пряк свободен удар от АФЕРА, довело до гол във вратата на радевия „път на копринката“, със срещата със Стефан Янев и бруталния разговор на нея, настана стрес, паник атакаки и параноя сред „копринковците“.

Чак извадиха от резервната скамейка майки, сестри и шуроланайки да пищят и хленчат как в „оня сайт“, дето извадил чекмеджетата, пачките и кюлчетата на Боко Тиквата, ауууу, пишели такива неща за „пътя на копринката“, пък – аййййй, ама изобщо не били верни… Майките, сестрите и шуроланайките с дърварски пиниз „свирим на тънката струнка“ хленчат на посредници: ах, ама кажете и на тая Томова, да не пише, бе, копринката е невинен…

Самият тамада на „пътя на копринката“ от село Труд чрез близък до синдикално величие и той хленчел – ама нищо не е вярно бе, кажете и на Томова…, ама не смеел иначе да седне от упор срещу Веселина Томова.

Въх, ами сега, ами Стефан Янев какво ли е казал на Томова за „пътя на копринката“, а?, изпотили се ръчичките освен на „пътя на копринката“, а и на самият Радев.

Преди месец АФЕРА ви го написа в прав текст, драги ни селскотрудови смехурници – че секирата идва – с видеозаписи и записи, щото сто пъти ви предупреждавахме да си седнете на задниците и да се спрете да щавите като изоглавени.  Да се спрете да превръщате държавата в кочина от безобразно некадърни кадри, но пък осигуряващи ресурси за „пътя на копринката“, да спрете мафията, която създадохте като копи пейст на боковата.

АФЕРА го написа едно към едно, отвратена от умишленото бездействие на Румен Радев към корупцията, извършвана от „своите му хора“ – идат видеа и записи!

Така че, майки, сестри, шуроланайки, радевци и вся остальная, рано е още да хленчите и пищите, пазете си нервите за по нататък. Когато ще се види дали лъже Томова и АФЕРА, или що е рекла АФЕРА все е вярно.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«