« Върни се назад Публикувано на 08.12.2022 / 14:41

СРАМ НЯМАТЕ БЕ, РАДЕВ-МИНЕКОВ! ПОСЛЕ ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА ВИ КРИВА. БЕЗДАРНИ НЕЩАСТНИЦИ!

Министърът на културата Велислав Минеков е назначил Татяна Дончева за член на борда на Фонд „1300 години България“. В същото време същият Минеков се назначил за председател на Управителния съвет на Фонда.

Ашколсун!

Че Татяна Дончева не може да живее без да се набута някъде, е ясно.

Но понеже същият тоя нелеп отвсякъде Минеков орева орталъка срещу Велислава Кръстева в Народния театър, АФЕРА пита тоя измислен Минеков:

И к’во правим сега, а? С какво е по-различно да назначиш отявлен партиен кадър като Татяна Дончева от това да плюеш по Велислава Кръстева, за да угодиш на десносектантските зомбита?!

Татяна Дончева е председател на партийка, тия дни се напъха и в някакъв нов ляв проект, зад който занича Гергов, „пътя на копринката“ и Радев.

Що за намкьори сте, бре, Минеков!

Ако питате АФЕРА обаче, не Минеков е виновен, че лапа зелника, а президентът Румен Радев, който ДВА ПЪТИ НАЗНАЧИ ЗА МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА ТОЯ ТИП!

То бива дърварщина, то бива наглост, ама Радев надмина и Боко Тиквата!

Радев, кога ще изпратиш ДАНС в Министерството на културата за да се види що за „свои“ фирми на Минеков печелят проекти от Фонд за култура и колко са те, за сметка на останалите, дето не са „правилни“ за Минеков, а?!

Срам нямате бе, Радев-Минеков! После Велислава Кръстева ви крива.

Бездарни нещастници.

Afera.bg

«