« Върни се назад Публикувано на 26.01.2023 / 8:19

СОФИЙСКИТЕ ГРОБИЩА – ГАВРА С ПОКОЙНИТЕ И С С ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ СОФИЯНЦИ! /ВИДЕО/

Столична община трябва да даде подарък по един чифт гумени ботуши на всеки посетител, който е дошъл на погребение, панихида или просто да почете своите покойници, както и на всеки свещеник, за да извърши службата, за която е дошъл, при това е необходимо към ботушите да има и едно голямо извинение към всички данъкоплатци и всички онези, които са платили и без това никак не евтините гробищни места.

Приходите на „Гробищни паркове“ София отдавна трябва да са обект като минимум на икономическа полиция, тъй като предвид високия оборот от за съжаление ежедневно и буквално умиращия български народ получава приходи по редица направления за които отчетност и прозрачност няма, а състоянието на инфраструктурата на гробищата в град София няма аналог в Европейския съюз и сред всяка православна държава в света!

Освен това ежедневната кремация, която по своему е сатанински акт, дали не е стимулирана от бездействието на Столична община под предлог, че няма места в гробищата, като с това се подпомага мръсен частен гробищен бизнес. Години наред гражданите на София са принудени да дишат ежедневно към мръсния въздух от прахови частици, газове и пр. нечистотии, породени от бездействието на Столична община, като се оказва че дишат и праховите частици на изгорените свои съграждани, бълвани от комина на гробищата.

А що се касае достъпът до гробните места, то ако посетителите не са обрани пътьом, пристигайки на гробовете може да заварят гробното място изпочупено от цветнокожите бизнесмени в каменоделния бизнес, тъй като Столична община и тук негласно стимулира тяхното съществуване, защото няма свое участие в сектора за изграждане на паметници и гробове.

В т. нар. нов парцел на Централни Софийски гробища ако човек е физически здрав, то някак би могъл едва да стигне до мястото, където да изпрати своята майка, баща, син, дъщеря и близък, но ако е някой възрастен или трудноподвижен човек, това е мисия невъзможна и дискриминация спрямо тези, за които и без това Столична община не е създала условия за спокойно придвижване и в градска среда. Тук вече се вижда свирепата и безобразна реалност на „грижата“ за столичани от кмета на Столична община и надолу по поточната линия.

Дори полевите гробища в държава по време на война, каквато е Украйна в момента, изглеждат в пъти по-лицеприятно, отколкото тази гавра с покойните и все още живи софиянци!

Гробищата изглеждат сякаш са по-зловещи от самата смърт!

Идете и вижте!

Будни граждани

«