« Върни се назад Публикувано на 09.11.2022 / 18:12

СОРОСОИДКАТА ЙОТОВА. НАГЛА. ДОСУЩ КАТО ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП

Илияна Йотова, вицепрезидент по bTV: „Да, вярно е, че служебното правителство вдигна много летвата… Да, вярно е, че хората много го харесват…“.

Това „да, вярно е…“, соросоидката Йотова не го казва, защото водещата или някой друг е рекъл, че „служебното правителство вдигна много летвата“ и тя просто го потвърждава, оооо, не, соросоидката сама с джандар сурат равен тон, като на фелдфебел от лагер на комунягите, изрича: „Да, вярно е…“.

Щото комуняга като каже на черното бяло, това задължително е „да, вярно е…“.

Тая измислена вицепремиерка нагло изрича нещо, което първо изобщо не е истина, и второ, го прави с такава нагла самонадеяност, досущ като на Зеления чорап около когото се мотае непотребно.

Казва тия думички соросоидката, за да обясни как Зеления чорап изобщо, ама никак не искал президентска република и някакви „някои хора“ нарочно пробутвали и налагали тази теза.

Въх, и видният парламентарист и демократ Зелен чорап. Той затова и правел безсмислени срещи с партиите, защото ако бил направел като предния път – да даде първи, втори и трети мандат, и … правителство нямало да има, вика още соросоидката му.

Куцо, кьораво и сакато разбра как напълно умишлено Зеления чорап се среща напълно безполезно с всички партии за да удължи времето – предсрочните избори да не се състоят през зимата, а както иска Карадайъ – на 12 март, куцо, кьораво и сакато вече се усети как Зеления чорап се опияни да управлява „по пътя на копринката“ служебно, само соросоидката му рецитира с равен нагъл тон менте лакърдия след лакърдия.

Тая същата соросоидка се изрепчи и че всички, които искали оставката на МВР министъра Демерджиев трябвало днес да замълчат. Що? Щото соросоидката ще говори, ай сиктир!

А трябвало да мълчат, щото било ден на траур, ама тя, соросоидката може да говори, ай сиктир, че да и слушаме и тъпотиите!

Защото, според соросоидката тия, които искали оставката на Демерджиев, трябвало да си спомнят как преди години за оградата говорела Елена Йончева, ти да видиш, като че ли само Йончева говореше за оградата, и да млъкнели. Джандар сурат стисна устнички тънки соросоидката.

Альоооо, Йотова, не говорим за ограда, а говорим за МВР кретения, безумие, кочина, тотална корупция и напълно неадекватен, нефелен и кух министър на МВР, който след Рашков доуби МВР! Вдяваш ли изобщо нещо за МВР, че се и изказваш, соросоидке?!

Накрая същата, понеже сега си уплътнявала заплатата с нЕкъв „Международен форум на кирилицата“ не пропусна да клъвне и Путин, какво бил казал за кирилицата. И сега понеже тая е бир парче соросоидка ще ни опазва кирилицата от Путин.

Потрес.

Afera.bg

 

«