« Върни се назад Публикувано на 10.12.2022 / 20:31

СНИМКА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ ОТ ПСИХИАТРИ, АНТРОПОЛОЗИ И ДЪРВОДЕЛЦИ! И ЗАЩО РАДЕВ КАЦНА ОТ ЕРДОГАН ВЪВ ВАРНА, „ВАЖНО МУ БИЛО“, Т.Е. ВАЖНО Е НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

Многоуважаеми, психиатри, психолози, антрополози, дърводелци и всякакви „-ози“, на вашето внимание е тази снимка, достойна за многостраничен анализ.

Вижте ги, бре, тия дървени човечета, нелепи, нищо да не знаете за тях, само като ги видите колко смешни са и как позите им издават вътрешния им строеви-полкови, зеленочорапов, бедничък, дребен, кариеристичен свят, всеки от вас би написал фундаментален труд от рода на „Дърводелци от село Труд при Султана“.

Сега ви предоставяме и източника на тази умопомрачаваща снимка – пост на изумения, откъдето и да го погледнеш Митю СМС-а, който на всичкото отгоре е и военен министър, майка плаче, грамофон свири, а Зеленски жули бело…:

Извън този потрес, увековечен на фото, още повече от фабрика за дронове, пичове, дронове, в които Радев е фиксиран очевадно, АФЕРА е длъжна да ви докладва онова, което ПАК остана скрито за публиката на слугинските медии.

Както е известно Румен Радев бе при Ердоган, помъкнал ей тия смешници от фотографията. АФЕРА знаеше за това посещение четири дни преди изобщо да бъде оповестено по медиите. Замълчахме умишлено, защото знаехме и още нещо. Твърде съществено за … Радевия „Път на копринката“. Тоя път с дестинация – Варна. И го оставихме да се набълбука. И той, естествено, се набълбука.

Още преди посещението в Турция при Ердоган, Радев се закъхарява сериозно. За бедните, за унизените, за кризата в държавата, ще си кажете вие. Оооо, не, пичове, закъхарява се и чупи пръсти за това как можело да изтърве концерта по случай 25 годишния юбилей на завода „Солвей соди“ – Девня.

Странно, нали?

И започва, кахърният Радев, да пита и разпитва, можело ли от Турция самолета направо да кацнел във Варна, че му било „много важно“…

Тук отваряме една скоба – съществена! – на Радев е било предложено преди време да присъства във Варна на дипломирането на студенти от два университета, но той е отказал, обаче! с охота е приел да цъфне на концерта на юбилея на „Солвей соди“.

И дни преди посещението при Ердоган, вместо да се кахъри по международни и вътрешни теми, кахъра на Радев бил как да се „прикачи“ и на всяка цена да успее да кацне във Варна от Турция, щото му било „важно“…

Ще кажате – е кое му е толкоз важното, а? Разбира се, че не е Чакардъкова или рецитацията, която несмаслено декламира в Двореца на културата и спорта за „Солвей соди“.

Важен му е „Пътя на копринката“!

Защото около интересите около „Солвей соди“ има един много още по-интересен кръг, свързан с Копринков, Кирил Добрев, един варненски бизнесмен, бивш топ висаджия, близък преди /и сега/ до ГЕРБ, и всичко това „важно му е“ мирише на много боклук, много кинти и политически амбиции.

Ще попитате и защо се е набълбукал Радев във Варна, като от бързане едва ли не с дрон е щял да прелети до Варна, че да свари за „сглядата“. Много скоро АФЕРА ще разкрие колко гнило мирише около тоя „път на копринката“ във Варна и около прекрасния иначе „Солвей соди“, според Радев. И пак ще пищи – кой ми сра в гащите.

Когато обаче си дърводелец и дърводелски си се нахакал в далаверата на „Пътя на копринката“, от АФЕРА няма как да избягаш.

Погледнете пак снимката!

Afera.bg

«