« Върни се назад Публикувано на 22.01.2023 / 19:43

СИЛЕН ТВ ДЕН Е ДНЕС! БЕРБАТОВ ЧЕТЕ СТИХОВЕ В ЕФИР, ХЕРО МУСТАФА Я РАЗБРАХ, ЩОТО ОПИПВАХ ТЕЛЕВИЗОРА, АНТОНИ ТРЕНЧЕВ ЩЯЛ ДА НИ ДАДЕ ТЕЛЕФОНА НА ДОБРОТО, А ЯВОР ГЕЧЕВ Е ГЕРОЙ СЪС ЗЛАТЕН ГЬОЛ

Силен телевизионен ден е днес!

Бербатов чете стихове в ефир, Херо Мустафа, знаете коя е, а Антони Тренчев ошляпа Гешев.

Гледах, между другото, както би казал ген. Атанас Атанасов, докато балансира мозъка си с химикал в ръка, Антони Тренчев преди малко в ролята на “Карате кид” – България и много ме изкефи младежът!

Първо, толкова много въздух има в него, че я издуха Лора Крумова, като Врачански ветър в код “жълто”.

Второ, така яко ошамари с критики Гешев, че компютърът на прокуратурата, разбираш ли, бил слаб и понеже там били прости, не се били сетили още навремето, преди да поскъпне газта, да си купят външна памет от Amazon, а всичко това от своя страна пък така вдигна ефирното напрежение, че допуснах, че най-накрая американците от съжаление ще възложат на малка фирма от щата Айова да ни прати на имейла някаква законодателната реформа, щото много скоро в България функцията I am not robot ще стане напълно излишна.

Трето, в стил Games of Thrones, в края на интервюто Антони тържествено обяви, че Доброто щяло да победи! И аз таман да го питам, има ли му телефона на Доброто, че искам да говоря и аз с него по една благородна кауза, когато пясъчната буря заглуши ефира.

И сега го чакам отново да се включи по bTV, Антони, ама тоя кариерист Бербатов, мноуууу амбициозен, бе! И той не млъкна! Дъра-дърa, дъра-дъра, справедливостта е на наша страна!

Айде, викам си, след Антони, още един религиозен водач! Алилуя!

Най-много обаче ми хареса Явор Гечев! Щото е човек! Той в прав текст ми каза, че е готов да остане земеделски министър, само заради мен! Е, и заради вас, бил готов отново да рискува и да продължи да се занимава с тая неблагодарна работа, министерската.

Герой, бе, бате! Герой със Златен гьол!

А! И накрая да ви кажа. Милена преди малко ме глоби с 200 лв. Как се чувствам ли? Като победител! Ще я съдя в САЩ. Тая крипто женица.

П.С. Нинова няма да я коментирам. Много е опасна. А и сигурно ходи с пистолет.

Искам да видя как БНТ би превело българската част от интервюто на Херо Мустафа на турски.

Аз го разбрах единствено, щото опипвах телевизора. Луд съм по Брайловата азбука!

Васил Петев

«