« Върни се назад Публикувано на 09.11.2022 / 9:29

СЕГА И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ ОТ ПСЕВДОЛИБЕРАЛНИЯ ФАШИСОИДЕН ГНЕТ

Когато цветовете говорят и цифрите мълчат!

САЩ обърнаха тренда, както винаги. Европа дори ги изпревари, сега и България трябва да се събуди от псевдолибералния фашисоиден гнет.

Върнал се е тази нощ с товарния влак! Огромна победа на президента Trump срещу политиката на демократите и Джо Байдън. Вече не е само надежда и не е само вълна, връхлита консервативно цунами срещу джендърско – либералната безпътица по света и у нас.

Николай Бареков

П.П.

Доналд Тръмп: Скоро ще спечеля изборите. Какво ще направя ?! Спирам незабавно помощта за Украйна на момента, всякаква помощ от САЩ. Прекратявам всякаква война в света започната от САЩ. С Русия ще разговарям по дипломатичен начин за да намерим общото решение за край на кризата в света, за край на войната , а първата ми среща ще бъде с Путин. Ще искам данни от Украйна относно това какво са произвеждали биолабораториите на САЩ в Украйна за което нищо не знам, а моите избиратели както и аз искаме да знаем, какъв е бил бизнесът на сина на Байдън в Украйна  и още много неща. Чака ме доста работа . Против войната съм! Искам мир на земното полукълбо, а това, че ще спечеля знам, защото няма кой да спре освен мен глупостта, манията  ни за господство в света.

«