« Върни се назад Публикувано на 14.11.2022 / 12:48

РУМЕН РАДЕВ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ШУТИРАШ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ КОПРИНКОВ, ГЕРГОВ И ЦЯЛАТА „ПЛОВДИВСКА МАФИЯ“, КАКВО?! ТРЯБВА ЛИ „АФЕРА“ ДА ПОКАЖЕ СНИМКИ И ВИДЕА И С ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА, А?! КАТО НЕ ЩЕТЕ МИРА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЕКИРА!

На 17.09.2021 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛ! РАДЕВИЯТ НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ КУПУВА АПАРТАМЕНТ ОТ „АРТЕКС“ В „ЗЛАТЕН ВЕК“! КОПИ ПЕЙСТ – НОВИЯТ ЦВЕТАНОВ!

https://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b9-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%ba/

Тогава АФЕРА написа и че: „В същото време брилянтни източници на АФЕРА твърдят, че през последните месеци Копринков  бил станал много близък с Николай Михайлов – собственик на „Трейс Груп Холд“ АД. Чрез него, както и чрез Весела Начева, която е бивш началник кабинет на министъра, а сега директор на Дирекция „Търговски дружества и концесии“ в МРРБ, драстично бил сменил стандарта си на живот от този в село Труд.

Сещате се за какво говорим, нали?“

След осветяването на аферата, в своя позиция Прессекретариата на държавния глава, отрече, написа следното И ИЗЛЪГА!:

Това не е първият път, в който в медийното пространство се тиражират неверни твърдения, свързани с представители на екипа на държавния глава. Случаят, за който споменавате, е поредният пример за тиражирането на лъжи. Нито секретарят по вътрешна политика на държавния глава Николай Копринков, нито неговата майка, са купували апартамент в небостъргача „Златен век“, посочват от президентството.

Не бил Копринков, не била майка му, ама била … сестра му!

В сигнала на Боецъ тези дни лъсна, че апартамента закупен на смешно ниска цена от Артекс е купен на името на сестрата на Николай Копринков – Мария Грънчарова:

„….През 2018г. сестрата на Николай Копринков – Мария Грънчарова придобива апартамент от 105 кв.м и 18кв.м гараж в една от най-луксозните и скъпи сгради на АРТЕКС – „Диамант”. Цената с включено ДДС е 205 772лв, или под 1000 евро на кв.м. Това е около два пъти под пазарните цени на апартаментите в сградата и с тази суперизгодна сделка Мария Грънчарова влезе в списъка на апартаментаджиите през 2019г. по време на скандала #АпартаменГейт. В имотната партида на Грънчарова, като ипотекарен длъжник откриваме и самият Николай Иванов Копринков. Сега тази информация я разглеждаме в друга светлина. Апартамента на Грънчарова се оказа в същият квартал с продаденият от областният управител под натиска на Копринков държавен имот. Буквално на няколко минути пешеходно разстояние – на около 700 метра. От ул. „Самоков’ 11 до бул. „Драган Цанков” 25А!…“

Николай Копринков е човекът, който заедно с Пламен Узунов, кадруват ВСИЧКО И ВСИЧКИ В ДЪРЖАВАТА!

Румен Радев НЕ избира никого! Министри, областни управители, висши позиции във всички министерства, агенции и каквото още се сетите минават през избора на „пловдивската мафия“ – „по пътя на копринката“, състояща се от Николай Копринков, Георги Гергов и Пламен Узунов.

От месеци наред по брилянтна информация на АФЕРА Пламен Узунов и Николай Копринков са в ледени отношения и Копринков е обсебил до психопатийност президента Румен Радев.

Радев е набутан в стъклен буркан от Копринков и компания – Копринков е цедката за всички и всичко, което трябва да стигне до Румен Радев. 

Въпреки обаче пробивите и получената ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРУПЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ НА КОПРИНКОВ И КОМПАНИЯ, ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ НЕ СМЕЕ ДА ГЪКНЕ НА ТЕМА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, КОЕТО ПОКАЗВА ОЧЕВИДНИ И БРУТАЛНИ ЗАВИСИМОСТИ МЕЖДУ ДВАМАТА.

Според приближени до „пловдивския кръг“ някогашните хотелски зависимости от село Труд са преминали на друго ниво  – „вече започна да прави пари“. 

Цялата държава знае как щави „пътя на копринката“, мощните и едри бизнесмени мълчат като п…и, защото са впримчени от „пътя на копринката“, но пък във всяко кафене може да се чуе за рекета, който върви към тях точно от „пътя на копринката“, но Румен Радев мълчи за селскотрудовия си авер!

По информация на АФЕРА спецслужбите неведнъж също са алармирали президента за „пътя на копринката“, но Румен Радев, в който е изцяло властта за решението моментално да шутира Николай Копринков и цялата му пасмина, МЪЛЧИ!

Описаното в сигнала на Боецъ за поредната далавера на „пътя на копринката“ е последната капка в казана, който изписа АФЕРА за „пътя на копринката“ и масонския пловдивски кръг, превърнал се в наказателна бригада за кадруване /срещу пари и интереси/ и щавене, копи пейст на Боковата кохорта.

След последното разследване на АФЕРА – за шефа на НАП, също човек на Копринков и назначен благодарение на него, и за искан подкуп от синдик от лице близко до шефа на НАП, Румен Радев продължава позорно да мълчи.

Според източници от президенството онзи ден, в събота, Румен Радев е извикал Николай Копринков „и го направил на нищо“.

Е, и? И, е? Събрали се двамата селскотрудови авери и се скарали, е,и? И,е? И на другия ден „пътя на копринката“ продължава … да щави.

РУМЕН РАДЕВ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ШУТИРАШ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ КОПРИНКОВ, ГЕРГОВ И ЦЯЛАТА „ПЛОВДИВСКА МАФИЯ“, КАКВО?!

ТРЯБВА ЛИ „АФЕРА“ ДА ВИ ПОКАЖЕ СНИМКИ И ВИДЕА И С ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА, А?!

КАТО НЕ ЩЕТЕ МИРА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЕКИРА!

„АФЕРА“ НЕ СЕ БИ ТОЛКОВА ГОДИНИ С БОКОВАТА ПАСМИНА, ЗА ДА ГЛЕДА СЕГА КАК РАДЕВАТА МАФИЯ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ НЕЯ!

Веселина Томова

«