« Върни се назад Публикувано на 06.12.2022 / 16:43

РАДЕВ, РАДЕВ! ЛИВАДО, НЕОКОСЕНА. ТИ СИ ПРЕДАТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ, ПИЧ. ИМА ЛИ НЕЩО КУЦО И САКАТО НАОКОЛО, ВЕДНАГА СТАВА ЧОВЕК НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И С УКАЗ СЕ НАЗНАЧАВА ВЪВ ВЛАСТТА. А ЛАЙНОТО СЕ ПАЗИ ОТ ВСИЧКО И ОТ ВСЕКИ. ПРЕЦАКА НИ ВСИЧКИ НАС С ГЛУПОСТТА СИ!

Президентът Радев започва да изглежда все по – крехък и податлив на всякакви влияния.

Уж е завършил с отличие американски стратегически и тактически „академии“, а вчера се оправдава, че едни Кирчо и Кокорчо му обърнали сопола. Що така, бе, другарю Радев? Американските ти стратегии и тактики не помогнаха ли да се ориентираш във времето и пространството, а? Или викаш, то курсове са си курсове, ама когато дойде времето да се докажеш, веднага се наакваш. Да, така е! Курсове много, но когато в главата няма нищо съществено, така става. И сърце смело трябва и як задник, ама тия работи не ги дават от Америка и ей на какво стана.

Прецака се! Прецака и всички нас с глупостта си.

А колко хора и колко пъти ти казвахме още в ден първи, че правиш груба грешка. Ама ние нали не сме завършили американски стратегии и тактики, нас не слушаш. Слушаш само шума на парите и властта, ама и от тия работи нищо не разбираш. Добре, че има „път на коприната“, та той да пълни частната хазна с долари и рушвети. Нали?

Сега се извиняваш на българските граждани, че си ги подвел, защото си бил заблуден.

Ами ти винаги си бил заблуден мъж, като гледам и как те ожениха набързо в централата на БКП. И то за кого, за стрина Пена от леглото на другия партиен тарикат? После два мандата все куци коне назначаваш навсякъде във властта. Ако започна да изброявам поименно, свят ще ти се извие. Има ли нещо куцо и сакато наоколо, веднага става човек на президента Радев и с указ се назначава във властта. И лайното се пази от всичко и от всеки.

Радев, Радев! Ливадо, неокосена. Ти си предателят на България, пич.

Николай Марков

«