« Върни се назад Публикувано на 20.12.2022 / 11:26

РАДЕВИЯТ ЛЪЖЕЦ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА И СОЛТАШАКА* НА МИНЕКОВ И БОКО ТИКВАТА – СВЕТОСЛАВ ТРАЙКОВ

На 2 ноември т.г. в. Труд:

Изхвърлиха Светослав Трайков от борда на НДК

https://trud.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B4%D0%BA/

Тогава „Труд“ написа: „…Днес служебният министър на културата Велислав Минеков освободи Светослав Трайков, член на Съвета на директорите на НДК, съобщиха от ведомството, без да посочват мотиви. „Предстои назначаването на нов член на Съвета“, добавят само от Министерството на културата.

Както „Труд News“ писа , протестърският кадър беше вкаран миналия месец в борда на финансово закъсалото дружество НДК. Дворецът на културата е със загуби, надхвърлящи 85 млн. лв. По закон в закъсали държавни дружества бордоваците нямат право да получават възнаграждения, които надхвърлят три минимални заплати. Трайков не би трябвало да получава никакви пари от НДК, тъй като вече е държавен служител.

Той спечели конкурс, в който предварително се знаеше, че ще е предизвестеният победител. Трайков вече е държавен експерт в Дирекция “Международно дейност и европейски проекти” и е лицето на културното министерство пред света. Очевидно амбициите му и тези на неговия покровител Минеков са доста по-големи, коментират във ведомството, където усилено се говори, че крайната цел е Трайков да бъде командирован в Брюксел. В борда на НДК бил изпратен временно, до провеждането на конкурс.“

На 12 ноември т.г. Радевият министър на културата Велислав Минеков изрича:

Биографията му /б.р. на Светослав Трайков/ се дължи на политически шпионаж. ( – Какво искате да кажете?) Че е наблюдавал с удоволствие растежа на различни политически фактори“, каза със смях министърът.

На въпрос на водещата Мария Цънцарова дали държавният пост е бил награда за шпионажа, министърът отвърна:

„Не, аз го награждавам – не го награждавам. Аз го поставям там с това, което може. Той е изключително добър специалист. Изключително добър IT специалист, какъвто тук не е имало. Даже сега мога да ви го дам на вас е БТВ, работи чудесно, ще се уверите“, отговори, вече със сериозен тон, Минеков.

„Да шпионира и нас ли?“, попита водещата, с което предизвика нова порция бурен смях.

Минеков обясни, че макар и вече да не е в борда на НДК, Светослав Трайков продължава да е държавен служител и негов съветник в МК.

„Ще мисля за неговите служби, но само в случай, че имам по-добър от него. Ако го намерите, той е добре дошъл“, заяви министърът.

„Няма такова нещо, няма, няма, но обича да дразни. И виждам, че дразни и вас. Той си играе със социални мрежи, до които аз не се докосвам. От една страна е крайно десен, от друга е крайно ляв, за да види как ще реагира публиката. За съжаление е в повече тази игра, предупредих го. Играта приключи. Ако той беше краен привърженик на Путин, той нямаше да е до мен“, увери културният министър на Румен Радев.

После със смях потвърди, че Трайков е бил политически шпионин и провокатор. „Такъв е бил, но вече не е. Има качества, които ценя. Такъв служител тук не е имало!“, повтори Минеков.“

Позорният министър на културата Велислав Минеков, за когото Румен Радев лично е отговорен, и когото назначава два пъти за министър на културата, ЛЪЖЕ БЕЗОБРАЗНО!!!

В Агенцията по вписванията Светослав Трайков още стои в Управителния съвет на НДК!!!

АФЕРА е писала стотици пъти за варненския „безценен кадър“ Светослав Трайков, който във Варна бе известен като солташак на Боко Тиквата и кохортата му.

Близа задника на ГЕРБ и Боко Тиквата години наред, беше „дясна ръка“ на бившия председател на ГЕРБ – Варна Павел Димитров и след като Боко Тиквата ги шутира, изведнъж станаха …. „борци срещу мафията на Боко и ГЕРБ“, хахаха!

Светослав Трайков беше една от най-нелепите и безумно кретенски фигури на протестите, доведен там от Арман Бабикян, в чийто офис се подвизаваше.

Светослав Трайков бе и лицето, което менажираше и пълнеше с лъжи и отвратителни фейк новини сайта на Арман Бабикян – „информиран.нет“.

Заради него от протестите бяха отблъснати много хора и отвратени от циркаджилъка в който бе превърнато недоволството на хората.

След като Румен Радев направи Велислав Минeков министър на културата, с него като солташак непрекъснато бе позициониран и Светослав Трайков. Бившият солташак на ГЕРБ и Боко Тиквата, който години прокламираше „правилната“ политика на Боко и ГЕРБ сега е представят от тъпоумния Минеков като „политически шпионаж“.

От офиса на Бабикян, Светослав Трайков непрекъснато бе наместван да хлеби държавна пара около Минеков.

Колко добър „IT специалист“ е Трайков, питайте всички наистина добри IT специалисти, но дали е свързан с хакерски звена – пак тях питайте!

„Разкараният“ от УС на НДК Светослав Трайков, за което нагло лъже Минеков, не спира да обикаля чужбината – и нали се сещате, че не със свои пари?!

Преди 2 дни се подвизава в Албания:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди 3 дни – Будва, Черна гора:

 

 

 

Преди 16 дни в Румъния:

 

И в Германия:

 

Това са „безценните“ кадри на Румен Радев, който УНИЖИ КУЛТУРАТА, И КОЙТО НОСИ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ за тези малоумия!

Afera.bg

*солташак. (тур. ляво мъдо) човек, който е готов на всичко за шефа си и му подгъзува безрезервно

«