« Върни се назад Публикувано на 28.11.2022 / 20:57

„ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ МИНАВА ПРЕЗ ЕНЕРГЕТИКАТА. НАПРЯКО! БРУТАЛНА ДАЛАВЕРА С КОНТРАБАНДЕН РУСКИ ПЕТРОЛ, ПРЕРАБОТВАН У НАС И ТИХОМЪЛКОМ ИЗПРАЩАН ЗА УКРАЙНА!

На 03.09.2022 единствена АФЕРА публикува:

ЕКСЛУЗИВНО В “АФЕРА”! СХЕМАДЖИИТЕ КИРИЛ ДОБРЕВ – РОСЕН ХРИСТОВ – ЕЛЕНКО БОЖКОВ ВЪРНАХА ЛЮСИ СТОЙКОВ В АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“ ЗАД ГЪРБА НА ГЪЛЪБ ДОНЕВ И РУМЕН РАДЕВ! ПРЕДИ НАЗНАЧЕНИЕТО СИ НОВИЯТ ШЕФ КИРКОВ БИЛ НА КАСТИНГ ПРИ ПЕРНИШКИЯ ОЛИГАРХ

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d1%81%d1%85%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%b8/

Тогава АФЕРА информира, че за хората от бранша далеч не е тайна, че Георги Кирков е протеже на Люси Стойков, а също така е изключително близък приятел до зам.-министъра на енергетиката Еленко Божков. Кирков бе назначен за изпълнителен директор след решение на борда на директорите на 23 август т.г., а на 29 август т.г. сутринта, той е засечен в столичния хотел “Родина”, който пък отдавна се свързва като собственост с бившия висаджия и пернишки олигарх Люси Стойков.

АФЕРА информира и за среща във въпросния хотел „Родина“ в столицата /сегашен „Астория“/ за разпределение на „енергетиката“, на която присъства и топ кадровикът на Румен Радев /и на държавата/ Николай Копринков. Какво прави Копринков на такава среща, така и никой не рачи да обясни официално. Копринков обаче е бил засечен и от службите, разкри АФЕРА.

Сега, след като президентът Румен Радев продължава да се прави на глух и сляп за „подвизите“ на „пътя на копринката“, сме длъжни за пореден път да изнесем брутално скандални факти.

Пътят на копринката” минава през енергетиката! Напряко!

“Пътя на копринката” тръгва иначе от село Труд, завива покрай Граф Игнатиево и оттам продължава напряко през българската енергетика!

Брилянтни източници на АФЕРА, базирани в каймака на енергийната схема, информираха, че “пътя на копринката” търпи най-много разклонения.

Настоящата шефка на “Булгаргаз” Деница Златева /б.р. на снимката прегърната твърде свойски с Николай Копринков/ например е именно такова разклонение. Преди време тя поема длъжността именно след благословията на президентския съветник Николай Копринков.

Сходна е ситуацията в АЕЦ “Козлодуй”. Там “пътя на копринката” сключва “споразумение” с личния феодал на централата Люси Стойков.

Брилянтните източници на АФЕРА са категорични, че тече огромна брутална далавера и при контрабандните горива.

Източниците ни, базирани в престижна чуждестранна спец.служба са категорични, че “пътя на копринката” и “приятели” внасят огромни количества руски контрабанден петрол, който се преработва у нас и после тихомълком заминава за къде? За Украйна.

Засега АФЕРА спестява мястото, където се преработва контрабандния петрол, за да проследим „прозвъняването на канала“ и докъде ще стигне дебелокожието на Румен Радев да се направи, че И такава далавера „няма“.

Няма как да не уточним и че енергийният министър Росен Христов е продукт без никакво съмнение на „пътя на копринката“. Росен Христов е дистанционно в ръцете на Копринков.

Afera.bg

 

«