« Върни се назад Публикувано на 30.12.2022 / 17:24

ПЪРВИЯТ ДЪРЖАВЕН И НАМСИКЪВ РЪКОВОДИТЕЛ – ПЪЛЕН Т@Ш@K! ВМЕСТО ДА УВОЛНИ НЕЗАБАВНО ПОЗОРНИЯ СИ „КУЛТУРЕН МИНИСТЪР“ СЕ ПРАВИ НА ТОДОР ЖИВКОВ!

Президентството:

Румен Радев: Независимо от проблемите, актьорският състав на Народния театър е сплотен и получава признанието на публиката

Народният театър да не се превръща в заложник на политически амбиции, призоваха артисти на среща с държавния глава

Позитивно е, че въпреки проблемите, актьорският състав на Народния театър е сплотен и получава признанието на публиката. Това заяви президентът Румен Радев, който днес на „Дондуков“ 2 се срещна с представители на трупата на Народния театър „Иван Вазов“, които по рано този месец изпратиха отворено писмо до него. Държавният глава подчерта, че институциите трябва да бъдат партньор на хората на изкуството и да съхраняват достойнството им, така че артистите да усещат подкрепа и да имат свободата и спокойствието да работят.

Народният театър да не се превръща в заложник на политически амбиции, призоваха артистите по време на срещата. Те определиха като недопустима политическата намеса през последните седмици в работата на театъра и изразиха подкрепата си за работата на неговия директор Васил Василев. Артистите подчертаха също така, че отворените им писма до медиите и институциите изразяват позицията на огромното мнозинство от екипа на театъра и с тях демонстрират солидарност и защитават честта и авторитета на трупата и на културната институция.

По думите на артистите всеки има право на своите политически убеждения, но политиката има място единствено на сцената на театъра, а не и зад кулисите, нито да експлоатира междуличностни конфликти или да води до опити за политическо вмешателство отвън. Те оправиха призив за нормализиране на обстановката в театъра, за което е необходимо да бъдат преустановени спекулациите и каквато и да е политическа намеса.“

АФЕРА:

Първият държавен и намсикакъв ръководител Румен Радев наистина е пълен ташак!

Без грам извинение!

Хубаво разгледайте снимката!

Тоя тип, вместо да уволни незабавно позорния си „културен министър“ Минеков, който натвори безобразие след безобразие, се прави на ментор и медиатор пред артистите от Народния театър.

Прочетете и идиотското му прес-съобщение. Бля-бля, банални трафарети, тъпотия до шия.

И знаете ли защо прави всичко, да се изживява като Тодор Живков? Защото е гьон, абсолютен гьон, който ЗНАЕ пълната нефелност на правителството си, абсолютната му некадърност, тоталната крадливост на „пътя на копринката“ му, срама, който се нарича министър на културата Минеков, и мълчи, въпреки това мълчи и не предприема никакви действия.

А не предприема действия срещу идиотите СИ, защото е гьон. Плашипутарник.

Да, заслужава така да му се говори – цинично, защото той се подигра с народа си също толкова цинично.

И още нещо – тоя зелен чорап ако е отишъл на театър един път поне, но не по задължение, аз да не се казвам Веселина Томова! Даже и в това го бие Тодор Живков, когото бездарно пунтира, защото Бай Тошо поне обичаше искрено театъра.

Веселина Томова

«