« Върни се назад Публикувано на 24.11.2022 / 8:33

ПРЕДСТОИ БРУТАЛЕН ПРОВАЛ ЗА ШЕНГЕН И РУМЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ЛИЧНО ОТГОВОРНОСТТА СИ ЗА НЕГО, ЗАРАДИ НЕФЕЛНОТО МВР – ИДИОТИ, КАДРУВАНО ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ МУ

„…България и Румъния стават заложник на вътрешната политика в Нидерландия, където предстоят избори.“ Това заяви президентът Румен Радев по повод резолюцията на нидерландския парламент против приемането на двете страни в шенгенското пространство…

Румен Радев призова лидерите на държавите членки в ЕС да признаят усилията на България, положени в опазването на външните европейски граници, относно приемането на България и Румъния в Шенген.

В писмата, които президентът изпрати към европейските лидери, той напомни и за признанието от ЕК и ЕП за готовността на България да стане член на Шенген.

По време на полевата мисия в България на 12-13 октомври от ЕС, се потвърди успешният и ефективен контрол на граница, който България осъществява, припомня още Радев … Не е открит нито един проблем, който би оправдал каквото и да е забавяне….

Волята, капацитетът и всеотдайните усилия на България да бъде част от Шенгенското пространство са израз на солидарността на България с европейските партньори. Време е този подход да бъде реципрочен, като се подкрепи нашето пълноправно членство в Шенгенското пространство“, заявява президентът.

Президентът Румен Радев изрази в телефонен разговор с премиера на Чехия Петр Фиала, председателстващ Съвета на Европейския съюз, очакване за положителен резултат за присъединяване на България към Шенгенската зона до края на годината.

Това съобщиха от президентството.“

На 15-16 декември Съвета на Европейския съюз ще гласува окончателно дали България ще бъде приета в Шенген.

Тъй като България няма редовно правителство, а служебен кабинет, на Съвета или ще отиде Румен Радев, или ще прати Гугутката си – Гълъб Донев.

По-горе прочетохте лакардиите на Радев колко сме „ювелирно“ „готови“ за Шенген и как сме били „заложници“ на… Нидерландия, щото там предстояли избори…

Много е любопитно каква ще е позицията на Радев или на която и да е изпратена от него негова Гугутка там, след като и на идиотите е ясно каква разпасана кочина е България и каква кочина е МВР -то на същия този Радев.

Ако Радев си мисли, че чуждите посолства у нас не четат АФЕРА, някой много жестоко го е объркал.

На всички е ясно какъв разграден двор е България, и куците, и слепите, и кьоравите вече разбраха как МВР е в тотална катастрофа, благодарение на идиотските назначения по върховете там от „пътя на копринката“ на Радев.

Какъв Шенген, какви пет лева, какъв „успешен и ефективен контрол на граница, който България осъществява“?!

Това ли ще плещи Радев или някоя от гугутките му на Съвета на Европейския съюз?!

Истината е, че предстои брутален провал за Шенген и Румен Радев трябва да поеме ЛИЧНО отговорността си за него, заради нефелното МВР – идиоти, кадрувано от „пътя на копринката“ му!

Afera.bg

«