« Върни се назад Публикувано на 08.01.2023 / 15:00

ПП И ДБ ДОКАРАЛИ И УКРАИНЦИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА МАСОВКА СРЕЩУ ПАНАИРА В ПЛОВДИВ! АМАН ОТ СЕЛЯНДУРИ И ПИЯНИЦИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ ПИАР НА ГЪРБА НА МОЯ РОДЕН ГРАД ПЛОВДИВ!

ПП и ДБ докарали и украинци да протестират за масовка в Пловдив срещу Панаира.

Защо????

Защото ПП и ДБ са компрометирани и нямат мижава подкрепа в моя роден град. Защото нямат истинска визия как да се реши проблема със западналия от години Панаир. Защото ги интересува само предизборния пиар на пропадналите политици Киро Петков, Лена и Христо Иванов.

Защото Прокопиев и Сашо Дончев разчистват олигархични сметки с бившия си приятел и ментор Георги Гергов.

Защото са безсилни да родят решение.

Защото участваха Иван Костов, БСП и Прокопиев солидарно в кражбите на прехода.

Защото Нинова подписа за Панаира, а кметът тогава беше от онова СДС на Иван Костов.

Защото гледат на Панаира от разградска гледна точка като на предизборна дъвка, а не като на БЕЗЦЕНЕН български и пловдивски АКТИВ, който ТРЯБВА да се развива, а не да събира прах в хербария на културно-историческите паметници. Като бяха обявени за такива Тютюневите складове, да не би да оцеляха. Изгоряха в пламъци от анонимни “клошари”.

Панаирът отдавна няма езера и зелени площи. Няма звън от детски смях и музика от духови оркестри. Няма модерни зали за събития и концерти нито за 100, нито за 10 000 човека. Няма хотел, няма ресторант, кафене или даже ведомствено барче. Само празни халета, площадки и хангари за тежка земеделска, строителна и космическа техника, която вече не ходи по панаири никъде по света. Който иска да си купи совалка, хваща самолета и отива при Илон Мъск в Остин, Тексас, селяци, където е заводът на Tesla.

Аман от селяндури и пияници, които си правят пиар на гърба на моя роден град Пловдив!

Очаквайте скоро моята концепция за развитието на Панаира и на нашия град.

Николай Бареков, един буден и мноооого възмутен пловдивчанин

«