« Върни се назад Публикувано на 20.12.2022 / 18:47

ПОТРЕСАВАЩИТЕ ДВАМА ИДИОТА НА ТОП ИДИОТА РУМЕН РАДЕВ! НЯМА ТАКЪВ ПОТРЕС! РАДЕВ, ОТВРАТИТЕЛЕН ПОЗОР СИ, СРАМ МЕ Е, ЧЕ МЕ УПРАВЛЯВАШ ТИ С ТЕЗИ ТВОИ КРЕТЕНИ!

В нестихващото си хекимянско гъзомийство – bTV, в лицето на Цецка Ризова, с натрапчивото си желание да направи пропаганден пиар на двама от управляващите министри, всъщност успя да ОЛИЦЕТВОРИ в един телевизионен половин час ИДИОТИЗМА НА УПРАВЛЕНИЕТО И КАДРИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ.

В едно предаване – двама идиота на топ идиота, техен работодател – Румен Радев.

Министърът на културата – Велислав Минеков.

И министърът на вътрешните работи – Демерджиев.

Цецка Ризова изобщо няма какво да я коментираме – и за разчекната котка от Крум Зарков не става. Мяучи слугински и прислужливо, и се пули като придворна бар дама – винаги с рокличка без ръкави срещу благодатни отвсякъде безхаберници, които всеки ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ, А НЕ ВСЯКА ЦЕЦКА, би разкостил и докарал дотам да лъсне грозното им некадърно лице. Заради отвратителната им глупост и заради тотаталното им бездарие.

Велислав Минеков естествено се хили налудничаво. Както винаги. И бръщолеви такива идиотски глупости за Народния театър и директора на театъра, че те е срам, че живееш в такава зеленочорапова държава кочина, и че имаш такъв САМОДОВОЛЕН ПОСРЕДСТВЕНЯК за министър на културата. Поставен два пъти на този пост от Румен Радев.

Такива лъжи, закани, малоумщини плещи за Народния театър Минеков, че е СРАМ! ИСТИНСКИ СРАМ! И ако в България имаше истинска театрална гилдия, досега да са се вдигнали и да го ометат от поста.

Обаче Минеков с налудничавото хилене и салиерското злобно погледче заплашва, че бил „замислил нещо“, ама нямало да го каже още, а Цецка Ризова се кокорчи срещу него като евтина бар-дама, готова да се продаде за още едно питие. Ама не в оня бар, където надали тя плаща и надали, когато е очи в очи с Велислава Кръстева и казва това, както услужбиво се тюхка пред Минеков: „Ама, това трябва да спре!“

Кое да спре, мари, Цецке некадърна, тъпотията ти ли?!

След Минеков иде на стола срещу Цецка другия идиот на топ идиота Радев.

Министърът на вътрешните работи Демерджиев.

Кретен на куб.

„Аутизмът е помогнал на Сашко да се справи с тази ситуация“, избълва дебелото ниско министърче и се усмихва дебилно точно като САМОДОВОЛЕН ПОСРЕДСТВЕНЯК.

Друга версия нямало. А! И това било „най – символичния и най – зареждащия случай за нас“, разбирай за МВР.

Айде пак го прочетете! „Намирането“ на Сашко бил „най – символичния и най – зареждащия случай за нас“. Вие, чувате ли и разбирате ли какъв идиот е сложен да управлява МВР от топ идиота Румен Радев?!!!

На всичкото отгоре Демерджиев се хвали, че …. „не съм част от системата на МВР“. Ами не си, бе, клоун, то ти личи, че не си от системата и от F-16! И точно заради това МВР е в пълна катастрофа.

Демерджиев надълго и нашироко обяснява за оградата на границата и естествено пак се обърква. В желанието си да прехвърли топката на минали управляващи, съвсем забравя, че ВСИЧКИТЕ ЗУЛУМИ, които се случиха покрай бежанците, станаха СЛЕД като той назначи една фльорца за шеф на Гранична полиция. А като сложиш там такава фльорца, естествено всичко се осира.

МВР идиотът на топ идиота Румен Радев направи и фантастичното откритие как се справяли с бежанците: „… вдигнахме и самолетите на Гранична полиция“. Вдигнали … самолетите на Гранична полиция?!?!? А уйовете си изобщо вдигат ли ги тия кретени, а,?

МВР идиотът на топ идиота Румен Радев изрече и че у нас … нямало организирана престъпност. Имало … „отломки“. И те били … „по места“. Това „по места“ го употреби поне трийсет пъти, като че ли „по места“ не е в България, а „по места“ е в Колумбия.

А „ефектът от закриването на спец прокуратурата“ бил, че …. „хората по места работят“. А МВР пък работело „превантивно“.

Тъй ще да е, „превантивно“ съобщават за акциите си и предупреждават всички, които трябва. „Превантивно“.

Цецката Ризова бе задала една анкета иначе, на която да отговарят зрителите – дали се била увеличила битовата престъпност. Ама, не даде резултата. Сигурно, защото процентите са били над 90%. Понеже МВР идиотът на топ идиота Румен Радев работи „превантивно“.

Бяс да те хване, гледайки тази илюстрация на малоумници, които управляват България! Бяс!

На тези САМОДОВОЛНИ ПОСРЕДСТВЕНЯЦИ обаче зелника им е даден от Румен Радев и хич не им пука.

Минеков се плюнчи зловещо за Народния театър, не заради друго, а защото той и компания са се наточили за големите кинти, които предстоят там за ремонта.

МВР Демерджиев изобщо няма понятие ни от МВР, ни от служби и му личи какво „оли“ е и без Цецка Ризова като „помощ от приятел“. Без да съм полицай не срам би ме хванал от тоя измисленяк, ами щях направо да се хвана за кобура.

РАДЕВ, ОТВРАТИТЕЛЕН ПОЗОР СИ, СРАМ МЕ Е, ЧЕ МЕ УПРАВЛЯВАШ ТИ С ТЕЗИ ТВОИ КРЕТЕНИ!

Отвратена съм от ТЕПИГЬОЗЛЪКА ТИ  и от дърварската ти посредственост, защото само кух некадърник може да назначи такива САМОДОВОЛНИ ПОСРЕДСТВЕНЯЦИ на власт.

Веселина Томова

 

«