« Върни се назад Публикувано на 14.12.2022 / 10:28

„ПОНОСИМОСТ“?! НЕ! СИМБИОЗА МЕЖДУ КОХОРТАТА НА БОКО ТИКВАТА И КОХОРТАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП! ЧУВАТЕ ЛИ, ПОКЛОННИЦИ НА РУМЕН РАДЕВ, НА ЮМРУКА МУ И „БИТКАТА МУ СРЕЩУ МАФИЯТА“!

Между президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов има поносимост. Това посочи пред БНТ проф. Александър Маринов, председател на стратегическия съвет към президента и съветник на служебния премиер Гълъб Донев в отговор на въпрос дали общият враг между тях – ПП – ги е превърнал в някакъв вид съюзници.

„Сърби ме да се пошегувам, че се срещат дегизирани в Борисовата градина през ден, както твърдят Петков и Василев. Няма студен мир. Има една поносимост„, заяви Маринов. Пряката причина за тази поносимост според него е, че ГЕРБ са променили враждебността и арогантно си отношение към президента, а „когато един опонент не те напада грубо, ти също не му отвръщаш решително„. „Принципните различия между президента и въобще служебния кабинет с модела на управление си остават. Те не са забравени. Има и още една причина – ГЕРБ от 1.5 година не са във властта и е логично тези, които са във властта, да носят по-голяма отговорност„, посочи проф. Маринов.

По думите му не е непременно нужно да има някаква сделка между Борисов и Радев. „Ако сега Бойко Борисов се обади и каже, че навън е тъмно, защото слънцето е залязло, няма да му възразя. Има факти от действителността, които не могат да се оспорват и понякога съвпадащите констатации не бива да се тълкуват като съглашателство и съюз. И не са“, заяви той.

Мултакът „стратег“, който е „стратег“, колкото Копринков е от жълтите павета, а не от село Труд, прави отчаян опит да оправдае СИМБИОЗАТА между Боко Тиквата и Зеления Чорап.

Много жалък опит, наречен „поносимост“.

„…А когато един опонент не те напада грубо, ти също не му отвръщаш решително„.

Чувате ли, поклонници на Румен Раде, на юмрука Му и „битката МУ срещу мафията“?!

Значи, ако мафията не напада Зеления Чорап и кохортата му, Зеления Чорап и кохортата му не отвръщат решително. По тази логика, Зеления Чорап и кохортата му трябва да отвърнат, например, решително на нападението на АФЕРА срещу „Пътя на копринката“ и всички корумпета на Румен Радев, които управляват. Ама, понеже мафията била мила със Зеления Чорап, имало „поносимост“.  Ашколсун!

„Поносимост“?!

НЕ!

СИМБИОЗА! ОСНОВАНА НА ФИНАНСОВИТЕ, КОРИСТНИ ИНТЕРЕСИ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ И КОХОРТАТА НА БОКО ТИКВАТА!

СИМБИОЗА! В КОЯТО РУМЕН РАДЕВ ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ НАДЕЖДАТА НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД.

Що се отнася до дегизирането, с което се майтапи мултакът „стратег“ на Зеления Чорап, съвсем не е прав.

Справка: женичката на Зеления Чорап – Десислава Радева, която редовно, когато ма’а гащи по сгляди, ВИНАГИ употребява перуки.

МАФИОТСКАТА СИМБИОЗА МЕЖДУ КОХОРТАТА НА БОКО И КОХОРТАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП НЕ Е „ПОНОСИМОСТ“.

ОТВРАТ Е. ПОЗОР Е. И СТРУВА МНОГО, МНОГО КИНТИ. „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“.

Afera.bg

«