« Върни се назад Публикувано на 20.01.2023 / 19:19

ПОМАГАЛО ЗА МИСИРКИТЕ ОТ НОВА, БТВ И БНТ

Обяснявам за мисирките от Нова, БТВ и БНТ.

Не, всичко за Nexo в САЩ не е приключило. Глобени са с 45 милиона $ с разширени санкции, защото са се признали за виновни пред регулаторите. Сега следва да платят глобата и да преустановят предлагането на криптобанкови услуги в САЩ. Това е първата стъпка с незабавен ефект.

А после ТРЯБВА да върнат парите на клиентите си, които надали биха искали да държат падащи криптоактиви на чуждо място и замразени практически без да са доходоносни. Това е втората стъпка с НЕЗАБАВЕН ефект, за да се изчистят пред САЩ.

Сигурно Nexo пичовете имат няколко милиарда долара на склад или в разни активи по Дубай и София. Защото, ако не върнат парите на американските си вложители, следват съд до дупка и пак ФБР, и пак прокурори, и пак регулатори, този път и арести.

“Вълкът от Уолстрийт” го помните, нали, как свърши?

Колежката им Ружа Игнатова обра китайците и индийците, за да върне част от парите на американците и арабите и пак се покри, защото ФБР си търси всичко до цент с лихвите. Ще продължат ли по нейните стъпки Тренчев и останалите фараони?

Сигурно е, че няма измъкване от тази схема по легален път. Драги мисирки, четете, мислете и питайте Тренчев и Nexo колко пари дължат на американски вложители и кога ще ги върнат, след като вече са изгонени от САЩ!

Nexo са длъжни да уведомят всичките си вложители в САЩ, че са били измамени от тях и трябва да си изтеглят парите от крипто банко пирамидата им. Само в Ню Йорк са 3 000 вложители. Ако средно са вложили по 10 хиляди долара играчите от Уолстрийт, Nexo има да им връща 30 милиона $. Ако средно са вложили по 100 хиляди в крипто, което не е нелогично число, Nexo ще трябва да върнат до 2 месеца – 300 000 000 (триста милиона долара), а остават още десетина щата. Милиарди. Гилотината падна. Вероятно също като кака си Ружа новите крипто фараони ше се обърнат към азиатските пазари преди да изчезнат скоропостижно под напора на хиляди дела от измамени за милиони и милиарди.

Николай Бареков

«