« Върни се назад Публикувано на 09.11.2022 / 18:37

ПОЛИТИКА И ШОУ РАЗВЛЕЧЕНИЯ КАТО ЧАСТ ОТ BETANO ОНЛАЙН ЗАЛОЗИ

Букмейкърите в цял свят имат особено чувство за хумор и са готови да приемат абсолютно всякакви залози. Не е трудно да забележим, че сред BETANO онлайн залози има секция за политика и развлечение. И преди да помислите, че това ще е някаква скучна новинарска секция, то грешите, защото тук се предлагат залози за политически събития и друга развлекателни формати от шоубизнеса.

Възможно ли е наистина да правим политически прогнози и дори да печелим от тях? Достатъчно е просто да проверите секцията „Политика“ и да откриете, че в момента с интерес този букмейкър следи изборите във Великобритания. Предложени са два вида залози: дългосрочни за общите избори и дългосрочни за лидер.

Ако имате наблюдения или живеете на острова, познавайки идеологията и очакванията от гласоподавателите, спокойно може да направите една такава прогноза. Логично е, че ще имате нужда от малко по-сериозни познания и верифициран профил, но това  е изискване за всеки един залог. Най-вероятно брандът е обърнал внимание и на американските избори, но след като те вече са активни, операторът не приема повече прогнози.

Политиката не е чак толкова позната и популярна, но за всички истински почитатели, които все пак търсят друга алтернатива и не искат да се занимават със спорт – тази толкова специфична религия, получаваме на разположение и така наречените развлекателни залози. Точно там ставаме свидетели на някои много смели и дори безумни предложения, но спомнете си горните редове – всеки букмейкър обича доброто чувство за хумор.

Ще открием, че в тази секция са позиционирани наградите Оскар, наградите Еми и дори имаме възможност да се опитаме да познаем следващият агент 007, когато и да бъде обявена следващата сага от поредицата. Всички развлекателни пазари позволяват на клиентите с интерес към този бранш да посочват евентуалните победители на наградите. На последната церемония за наградите Оскар ще открием, че дори родното присъствие се следеше с един особен интерес и позволяваше на абсолютно всеки един човек да открие доста по-специални и вълнуващи опции.

За тази секция важат и всички налични промоции, като тук предлагаме да се запознаете с предлаганите съвети при усвояване на бонус и да вземете максимума от играта. Възможностите за развлекателните пазари не са никак малко, защото във времето сме виждали опити да се познае следващият папа на Ватикана, ставали сме свидетели и на прогнози за началото на нов сезон на сериал. Някои букмейкъри са готови дори да приемат залози за първата нация, която ще изпрати човек на Марс. В миналото е имало американец, който успял да познае времевия интервал за кацането на човек на Луната, както и неговата народност.

Развлекателните залози имат точно тази функция, да са не просто забавни, но и достатъчно интересни за аудиторията и да позволят дори и онези, които не са почитатели на спорта, да намерят възможност за създаването на залог и изпитването на същата емоция. Тук е редно да подчертаем и още една особеност. Без значение от вида залог, рисковете винаги ще бъдат налични. Трябва да запомните ясно, че няма нито един бранд, който да гарантира печалби. Следователно дори и тези крият риск от загуба и е препоръчително да се играе разумно и за  удоволствие.

Спазва ли се точно тази препоръка, всеки потребител може да вземе максимума от дадена букмейкърска платформа. Обърнете внимание, че тези две секции се обновяват доста сериозно и често ще откриваме нови предложения, включително и посочените в горните редове.

 

«