« Върни се назад Публикувано на 01.12.2022 / 22:09

ОТ 30 МИНУТИ „НОВИНИ“ БТВ ПОСВЕТИ 20 ЗА 200 ЗАДОВОЛЕНИ ПОЛИТИКАНИ НА „ПРОТЕСТ“, И САМО 1 МИНУТА ЗА НОВИЯ СКОК В СМЕТКИТЕ ЗА ГАЗ. ЗА КОГО РАБОТИ ХЕКИМЯН

Милиони българи няма да могат да си платят сметките за ток, газ и парно на Коледа. Цените на храната са в небесата. Милиони българи ще посрещнат празниците гладни и на студено и на тъмно. Милиони българи.

А Бтв на Антон Хекимят в праймтайма на Новините не се вълнуват от този жизнен въпрос. Те пускат три пъти на живо “протест” в подкрепа на машините от 200 души депутати, бивши министри и служители от офисите на Иво Прокопиев, които си подаряват един на друг рула с луксозна тоалетна хартия. Нормално е, угоени са, сити са им стомасите видимо.

От 30 минути ”новини” Бтв посвети 20 минути за тези 200 задоволени от живота политикани пред парламента и САМО 1 минута новини за новия скок в сметките за газ, които вълнуват милионите българи.

Бтв двват думата в праймтайма на служителите на Прокопиев и продължават да подменят дневния ред на българския народ. Антон Хекимян и продуцентите му работят за интересите на тези 200 души около Прокопиев и Киро Петков, а не за 6 милиона българи, които живеят в ужаса на инфлацията и непоносимите сметки за ток, газ, парно и горива.

Знаят ли американските собственици на Бтв чий интереси защитават техните служители и в чия полза правят новини, след като не работят за интересите на зрителите си и на българския народ? Кой е реалният господар на Бтв? За кого работят Хекимян и служителите на Бтв?

Николай Бареков

«