« Върни се назад Публикувано на 15.11.2022 / 16:08

ОТ „БЯЛАТА КЪЩА“!: ЗАБРАВЕТЕ РАДЕВ ДА МАХНЕ КОПРИНКОВ! КОПРИНКОВ МУ ВЪРШИ ВСИЧКИ ВСИЧКИ МРЪСНИ ДЕЛА! ДПС & БОКО МАФИЯТА СЕ СЛЯ С РАДЕВАТА!

Конфиденциално от „Бялата къща“!:

„Румен Радев никога няма да махне Копринков! Забравете! Копринков му върши всички мръсни и тъмни дела! Няма да посмее никога да го махне, изключително е зависим от него. Единствено те си знаят какво мътят в „тайната стая“ в Президентството за мръсните си дела. /Бележка на редакцията: АФЕРА още преди две години писа за тази „тайна стая“ „на тавана“, където Радев комуникира с определени лица. Стаята е празна, дори няма столове в нея и вътре стоят прави. Влиза се без телефони./

В последните месеци ДПС, респективно Борисов, тъй като ДПС пази гърба на Борисов и не смее да го атакува, е овладяло напълно Радев и Копринков. Топлата връзка между ДПС & Боко мафията вече дори лъщи и официално, като се наблюдава внимателно поведението и на ДПС, и на Боко към Румен Радев, и обратното.

Радев няма да махне Копринков, по-скоро в краен случай ще „го скрие“, както процедира с Пламен Узунов след скандала с него, осветен от АФЕРА, но това няма да има никакво значение, мръсните им дела ще си продължат.

Радев знае всичко за Копринков, но и Копринков знае всичко за Радев, като скачени съдове са.

На практика ДПС & Боко мафия преля и се сля с Радевата.“

И още!:

Въпрос от „Бялата къща“ към източника на АФЕРА: „Веселина Томова не я ли е страх?“ Отговор: „Не я е страх!“.

….

Това е положението, фенове, запалянковци, апологети, захласнати по „промяна“, „битка с мафията“, „връщане на държавността“!

ДПС & Боковата мафия се сля с Радевата!

АФЕРА предупреждаваше за това от години. Плюхте я, ругаехте, псувахте я и марширувахте след фалшивия „юмрук“.

Честито на балъците.

Afera.bg

 

«