15 години afera.bg
« Върни се назад Публикувано на 11.11.2022 / 13:23

ОТВРАТИТЕЛНА НАГЛОСТ НА БОЛШЕВИКИТЕ СРЕЩУ ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА! НЕСЪЩЕСТВУВАЩ „БАЩА“ НА СТУДЕНТКА, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО И, ТИРАЖИРА ЛЪЖИ В МЕРЗЪК ДОНОС СРЕЩУ ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА, ПРЕДСТАВЯ СЕ ЗА „БИВШ НАЧАЛНИК ОТДЕЛ В ДАНС“!

На  11.11.2022 АФЕРА публикува:

ЛИНЧ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТОРМОЗ НАД ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА! ШЕПА ДЕСНОСЕКТАНТСКИ ЗОМБИТА ПЛЮС РУМЕНРАДЕВИЯ МИНЕКОВ РАЗСТРЕЛВАТ ПО БОЛШЕВИШКИ!

https://afera.bg/%d0%9b%d0%98%d0%9d%d0%a7-%d0%98-%d0%9f%d0%a1%d0%98%d0%a5%d0%9e%d0%9b%d0%9e%d0%93%d0%98%d0%a7%d0%95%d0%a1%d0%9a%d0%98-%d0%a2%d0%9e%d0%a0%d0%9c%d0%9e%d0%97-%d0%9d%d0%90%d0%94-%d0%92%d0%95%d0%9b%d0%98/

Написахме, че в АФЕРА се получи „сигнал“ от подписал се „Методи Деянов, родител на студент въвлечен в полотическа пропаганда и бивш ръководител на отдел в ДАНС“, който твърди, че „дъщеря му“ е въвлечена в политическа пропаганда за ДПС от … Велислава Кръстева.

Подписалият се „Методи Деянов, родител на студент въвлечен в полотическа пропаганда и бивш ръководител на отдел в ДАНС“ клейми и друга значима фигура, както и Пловдивския Университет „Паисий Хилендарски“.

Поисках от въпросното лице негов телефон или телефонен номер на „дъщеря му“, но отговор не последва.

Проверка на АФЕРА установи, че има студентка в трети курс на име Деянова в Пловдивския Университет, но тя НЯМА БАЩА НА ИМЕ „Методи Деянов, родител на студент въвлечен в полотическа пропаганда и бивш ръководител на отдел в ДАНС“!

Момичето няма хабер за лъжите описани в „сигнала“ на несъществуващия и такъв „баща“ и е доволно от обучението си в университета, не е подлагано и на никаква политическа пропаганда.

Вие, разбира те ли, за какъв мерзавски долнопробен линч срещу Велислава Кръстева става въпрос?!

Измислят се доноси, УПОТРЕБЯВА СЕ ИМЕТО НА СТУДЕНТКА, подписват се с НЕСЪЩЕСТВУВАЩ „БАЩА“, ЧЕ И „БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ДАНС“, в доноса се вкарва името и на друга известна личност, и този нагъл лъжовен, отвратителен донос – пасквил трябва да мине за „сигнал“ и „истина“ – и да се вържат медиите да го тиражират!

И всичко това се прави от десносектантската компания, която е подела престъпен линч и психологически тормоз върху Велислава Кръстева! Болшевишки хор в който се включи и Руменадевия министър на културата Велислав Минеков.

Не Велислава Кръстева, а точно тези хора са истински опасни. Защото са мръсници, които са готови на всичко да убиват и заличават личности. За да дерибейства войнстващото им бездарие!

Afera.bg

 

«